Gott Nytt År

Tja nu sitter jag hos mamma och ska i väg till en av hennes vänner på lite middag, jag orkar inte göra något annat i dag.  Ska äta där lite innan jag åker hem och myser för mig sälv.

Hoppas ni har en kanon kväll!!

pusspuss


hos mamma

nu är jag hemma hos mamma och har spelat lite Wii, jag blir med bil den när jag åker här ifrån, ass gött! ska åka till maxi och shoppa lite sen  ska jag till syrran och lämna lite saker. Hem sen och slappa. kram

sov

Ja i dag har jag sovit länge ända till 14.00, men de behövdes nog gick ju inte å la mig förens 24.00 i går, plus att natten innan hade jag ju bara sovit 3timmar. Nu e jag pigg och fräch. haha nä nu ska jag ta och läsa klart min underbara bok. ;) egentligen borde jag plugga lite men jag orka inte. 

pösspöss

känner av lite

Det blev skit dålig bild, men jag testa lite mina nya kläder hur man kunde ha dem. så här har vi ett smak  prov på hur jag såg ut.



Nya skortan och Jeansen.

mellandagsrean

Ja nu ska jag visa va jag fynda.

Weekday


Kjol 125kr


Två par jeans 100kr styck.



Monki


Lite längre rutig skorta ca200kr  och tröja 150kr (sjukt mysig tröja)



enkel svart kläning med axelvadar, vet inte va den kosta men ca 150kr

 
stor T-shirt 75kr och vantar 50kr


sen blev de även två cd-skivor, Melissa Horn- Långa Nätter och KENT - Du, jag och döden. 89kr styck.

 


Allt som allt gick de väll på ca1000kr , helt okej:)


Natten blev lång

Jag är helt död nu. Var upp med en gammal barndoms kompis (barndoms klärlek) de var skit skoj, har inte set han på tre år kom vi fram till. Jag kom bort till han  och åt mat klockan 8.00 sen blev de film. Vet inte vart tiden tog vägen sen, klockan 3 drog jag hem, dock så följde han med mig skulle bara bli ne liten bitt, men de blev ända hem till mamma. När vi väl var hemma hos mamma så fick han fälja med upp och få lite dricka innan han fick gå hem själv sen. Vi satt och snaka sen till 5.30, sen var jag tungen att köra ut han för att sova. Min väckarklocka ringde mig 9.00 på morgon då jag ringde skolan och kolla om jag kunde komma och få mina csn pappaer på skrivna, så 10.00 satt jag på tåget till gbg med ett trött ch dunkande huvud. Det blev lite shopping på mellandags rean. Ni får se sen.

kramis

hejhej

jag e kass på å skriva nu de senaste dagarna, men blir inte så när man är hos vänner och hos släktingar och äter sig rund och go. När jag väll är hemma kan jag inte slita mig oss från boken Så Länge Vi Båda Andas, 4 och sissta boken i Twilight. Kan inte sluta läsa.


hejhej

Hoppas er jul va rika fin som min var, dock var jag så trött och slitten eftersom jag inbte har sovit så mycket de senaste nätterna pga att min mage har knonglat´. Men de va så mysigt i går med vit och fin jul. såå vad fick ni för fint. Själv fick jag stekpana, kniv och lite annat till köket i märket Anders Petter, tänkte bra att önska sig sånt som man har använding för sen i framtiden, som jag inte kommer unna mig  själv. Annars lär de bli en massa skit från IKEA som inte kommer hålla så länge ändå. Men den bästa var nog de jag fick av pappa, en verktygslåda och en skit bra limpistol, jag älskar limpistoler. HAHA.

Nää i dag skulle de igentligen ha blivit fest på hotelet i stan, men jag palla inte, skit dyrt 200kr inträde och jag måste ditt vi 20.00 då för att komma in eftersom jag inte har nått för köp.. men jag pallar inte  jag och en annan kommis ska kolla film och mysa i stället. Jäävla hotelet i stan e såå jäävla dyrt, sen är inte drickan inne särsilt bilig heller. bläää för dem.

va ska ni göra festa???




kramis

GOD JUL

Ja nu är julfrukosten avklarad, dock lite paket som ska öppnats strax. Såå mätt nu, och snart ska man ju  hem till mamma och äta lutfisk ojoj denna dagen är bar till för att äta. hahaha

hörs senare.. kramar på er hoppas ni får en fin dag!

kramkram 

Förberedelse

Ja nu är allt klart in för morgondagen. Skönt det. Bara jag som ska frächas till, tror jag ska ta en dusch nu så slipper jag gå upp tidigare för de. Jul frukost hos pappa med syrran och broder, sen blir de lutfisk hos mamma med mormor och morfar, sedan åker alla vi bort till syrran för att förbereda kvällsmaten en form av julbord då sedan syrrans familj kommer och min morbrors. Mycket flängade men de blir mysigt, inte så långt mellan varje hushåll.

 va har ni gjort i dag?? och hur ser er dag ut i morgon???

Sov gott och dröm sött.
kramkram

Tröja från HM

Jag köpte en tröja i går från H&M 149kr. Älskar HM så biligt och bra.

 

Dagen före doppare dagen

Yes i dag är de den 23 dec, alla stressar och handlar mat även jag. Jag gick upp tidigt i dag för att handla, de var inte så farligt med folk plus att jag hade självscaning så de går såå jäävla smidigt ingen kö alls. Såå gött. Men nuy sitter jag här hemma med en mage som jag vill slita ur mig. Nu är de tredje dagen den är skit. Jag orkar inte. Dricker Afil och hoppas den blir bra. sen ska jag städa, fixa mat och greja. Få se vad jag orkar sovit dåligt nu i två nätter.

Gbg med malin

Ja i dga har man sprungit om kring med malin i gbg och köpt julklappar inte för att hon fick köpt så många vi mest bara sprang om kring. såå trött och ont i fötterna. Jag fick inte sovit så mycket i natt, jag har haft så ont i min mage, usch. Den är fortfarande inte helt okej. Orkar inte med den när den är så här.

 

Nu ska snart min kompis komma och hämta mig så ska vi vara hos hennes var utanför alingsås. Ska bli skoj skoj har inte träffat henne sen hon flyttade till USA för ett halv år sen.

Ni får se mina kläder som jag köpte sen.

 

 


Juice

Nu har jag suttit och målat ett förslag till hur vårat Juice paket ska se ut i ett skolarabet i marknadsföring som vi håller på med. tycker de blev helt okej. Får se vad tjejerna säger när jag kommer till skolan efter LIAan. det är ju ett tag dit. Troligt viss kommer dem att ha gjort sjukt mycket bättre skisser om dem kommer i håg att göra en. Därför jag gär en nu medans jag kan, plus att jag har bara Illustaret i 25dagar till eller va de blir nu.Skulle kunna skissa den för hand, men jag vill verkligen lära mig att använda illustrater, sjukt skoj när man väll kommer i gång.  

Så vad tycker ni dåå??


AVATAR

Ja då har jag sett denna omtala de film. Jag gillade den och de är jag inte förvånad över. Befolkeningen på plandeten Pandora är en mix av indianer och alver fast med en utomjudligts twist. De var en må bra film, den blev de ju ett stort krig. Innan kriget satt man och myste tyckte jag. Dock tycker jag att man förvänta sig mer eftersom de har jobbat på filmen så länge. hade jag inte haft dessa förväntningar på filmen så hade jag tyckte dne var grym, men nu blir de bara att de var en bra film som man får en skön känsla av. det var ingen film jag fick ryssningar av.

så **** skärnor får den av mig i alla fall. Jag gillar Denna sorts film med urbefolkningar och där människan är den elaka. Gillade att befolkningen hade ett eget språk också, på Trailen så trode man ju att alla prata engelska, men är blev jag glatt överaskad.

Har någon av er sett den??? Va tyckte ni??

Bio

I dag 19.00 ska jag och mamma gå på bio, jag blir bjuden av mamma hon hade fåt bio biljetter av sin chef. Det tackar man inte nej tilla tt bli bjuden på. Så de ska bli Avatar.

Har någon av er sätt den?? Jag tycker att den värkar ass  cool, men jag älskar töntiga filmer.  Dom ska vara så data gjorda så mycket och massa slagsmål. Ni kanske har märkt att jag älskar sånt,  tecknat är ju en höjdare aldra hälst om de handlar om superhjältar. X-men, Spindelmanen, Kattwoman, ja allt sånt är skoj. tt slippa och behöva tänka när man ser filmer är skönt, man vet va som händer redan innan de hände, de handlar om on och gott.  Sedan gillar jag filmer som är lite mer komplexa också så klart. Det inytressanta med de minder komplexa filmerna är att man kan hitta ett djup i dom om man vet vart man ska leta.


Godag

Ja nu har jag vaknat till liv och ätit lite. I går åkte jag till gbg för att fika med två vänner från gymnasiet, skit skoj att träffa dem blir inte så ofta eftersom de bor i Malmö. Men när jag kom till gbg hade dem satt sig på Berså, så de blev ett glasvin tänkte jag. men ett glas blev snabbt två, tre, fyra, fem sen slutar man räkna. Sedan kom själva utestället i gång ochb de kom massa folk. Tjejer i sjukt kort kort och med hudfärgade strumpbyxor?? asså på vinter ser det fruktansvärt kalt och naket ut, Jag hoppas att de var strumpbyxor så dem inte var helt bara om benen. Vi stutsa sen in på dansgolvte och hoppa omkring och dansa osäriöst. Jag hade skit skoj. Klockan 02.10 springer jag till tåget. Inser inte förens jag är hemma att jag är rätt onyckter. hahaha, somnade gott i min störa goa säng.

Hur var er Lördag kväll?


H&M

I trosdags köpte jag även ett par leggings på H&M, har tittat på liknande på MQ och Gina Tricot, men på dem har de varit en fyrkant med "skin". Jag gillar dessa bätre där de är lite snea kanter i stället. 149kr.


Fika på stan

Ja nu har jag ju då kommit hem från stan, var och fika med pappa, faster, syrran och deras respektiver, plus Lucas förstås då.  Mysigt. Sedan gick vi och titta i affärer. Inte bra jag shoppasr ju bara. Har jag skrivit att jag har blivit medläm i MQs klubb? I alla fall så har jag de och fick 100kr där, så de blev ett par samets leggings som skulle kostat 199kr men jag betala 100kr nu då.  Sedan blev de lösögonfransar från Kicks, tror jag ska ha dem i kväll om vi nu ska ut. Har inte hört något från Linda men hon jobbar ju så mycket får väll ett samtal sen kvart i 7 då hon villa tt jag ska vara där. Om de inte blir inflyttningsfest hos linda åker jag nog till gbg och träffar lite gammla gymnasie kompisar som är hos sina familjer i gbg över jul. skulle vara trevligt äregentligen inte så sugen på att festa. jaja vi får se.

va ska ni göra i kväll?

 

Idiot

mitt hjärta går i hundra tio fick ju panik när jag kom hem. Att jag kan vara så glömst, inte konstigt att de börjar brinna hos folk. Jag brukar aldrig ha tänt ljus och när jag väl har de så är de när jag har uppsigt över de hela tiden. Men inte i dag, i dag glömde jag av de små ljusen totalt. jag höll på att damsuga i dag vid halv ett när pappa kom hem och tohg mig med på stan på en ficka. jag fick bara 5min på mig att fixa till mig då de var lite stressigt. Glömde titalt av ljusen på köksbordet. När jag kom hem nu 4timmar senare står de och brinner som jag lämna dem. Jag fick panik. Hade jag kommit en timma eller kanske bara en halvtima sennare hem så hade de varit försent. I dag hade jag ängla vakt. Något gott måste jag ha gjort för i dag hade jag sån tur. skit va läskit alls.

 

Ni ser att de inte var så långt kvar tills plastblommorna skulle börja brinna. Usch va dum och korkad jag känner mig. Gör ni någon gång korkade saker???


Pälsjackor?

Jag har inte varit så postetiv mot pälsjackor. Inte egentligen för att de är päls men snarare för att jag inte tycker att det är snyggt och detta kan bero på att min faster har alltid haft långa pälsjackor och hennes klädstil är inte i min smak kan vi väll säga för att hålla oss på den snälla sidan.

Sen ska jag väll tillläga att jag inte är för att man ska föda upp minkar bara för att ta pälsen de gillar jag inte. Djur som slaktas för köttkonsumtion  tycker jag att man ska använda allt som går på de. Sedan kan man ju diskutera kött konsumtionen också, eftersom jag tycker vi konsumerar för mycket kött och många gårdar behandlar djuren illa under dne tid de lever, vilket är hemskt. jag ska inte sägga så mycket jag gör verkligen inget för att förhindra det. jag älskar att äta kött. Samtidigt älskar jag djur, har alltid varit omringad av djur i mitt liv. Jag anser att vi människor är kött ätare, men att man kanske ska ta  i alla fall två dagar i veckan och inte konsumera något kött. 

Nu ska jag återkomma till pälsjackor, på senare tid nu har jag nämligen tycka det är snyggt med pälsjackor, fake som äkta. Även mössor och vantar och halsdukar i päls tycker jag är coolt. Måste lägga till en sak om fake päls, de är inte heller kanske de bästa alternativet efter som jag har hört att de kommer massa farliga utsläpp nä'r man gör de matrialet. tror de dock är så med de flästa kläder, eftersom alla är färgade och så. usch gör vi människor något bra för välden egentligen? Jag försöker låta bli att tenka på det, tror vi har förstört jorden så mycket  så den inte går att rädda. ursäkta mig att jag är lite pesimist men jag bara är sån. tror det är derför jag inte ska ha barn, vil inte föda dom till en värld där de inte har något att hämta.

Till jackan i gen nu då, jag gillar att utveckla min klädstil tor det är derför jag alltid börjar gilla saker som jag har hattat för jag vänjer mig vid dom och är är nyfiken om jag kan få det snyggt.  Så nu tycker jag att päls är snyggt. Pappas tjej gav mig två kappor i päls och ull(tror jag de heter), jag hade aldrig köpte en pälsjacka tror jag. Så detta var rena turen att jag fick. Dock var dessa för långa jag kände mig så kort och tjock i dem. de är nämligen lite för stora. Så nu har jag sytt upp dem och hittat ett skärp jag kan ha till. Tycker de blev helt okej. Gillar pälsjackan bäst.

Dessa jackor tror jag är äkta tyckte pappa nämde det, men eftersom de är i andrahand jag får dem så tycker jag okej. Jag menar bättre att använda de som fins. än att köpa något nytt. Hur många av er tänker på att nu köper skor som är gjorda av skin? vart kommer lixom de i från. Käns i bland som om folk har så himmla ont av päls, men de bryr sig inte om skinskor och väskor. kankse för att päls är mer uppsenade veckande, men är de egentligen inte samma sak???


Före                                               Efter 

Före                                              Efter


Här är jag i jackorna och i mina varma och fina nya stövlar.

Varma skor

Ja i torsdags var de så kalt och jag har fryst så mycket om mina fötter denna veckan och föra så i Torsdags efter skolan åkte jag till skopunkten och köpte två varma skor. Ett par enkla stövlar som jag lyckas få i mina tjocka vader i, dessa är varm fodrade helt underbara! 399kr kosta de. Sedan köpte jag ett par ugg-kopior som kostade 199, men efter som jag köpte dem andra skorna också så kosta de dom andra bara 100kr, inte helt fel. Jag har inte gillat uggs så mycket, men dom e sjukt sköna.


18/12-2009



ja så här har jag set ut i dag när jag har varit hemma hos syrran, blev familje spel hemma hos mamma sen på kvällen. Jag blev skit sur när jag inte van som vanligt. Jag e sjukt dålig förlorare.

fin dag

I natt har de snöat mer, så mysigt. Det blev heldag hemma hos syrran och mysa med Lucas medans syrran greja hemma, sedan var de upp till stalet och leka med Leja i de kalla vädret.  Nu sitter jag hemma hos mamma och myser.

 

Va gör ni???


LOV

Ja nu har jag jul lov skönt som bara den, tentan kändes bra i Illustrater.  Usch skrev inget i går kände inte för det. Deppig och ville inte göra något. Känner mig ful och äklig och tjock känner jag mig. jag gillar inget i mitt utesende eller jo kanske ögonen.  Men munnen är liten  och ful inge tydliga markeringar. N'ää blää.

nu e jag trött och ska sova lite innan jag börjar läsa lite i min underbara bok.


Tjock

Nu är jag tjock och go, ätit massa tacos. Usch mår illa nu bara jag tänker på de. Lång dag i morgon blev fika med klassen efterskolan de var trevligte men jag var bara där i ca1 timma sen åkte jag hem ville inte att det skulle bli för sent. Nu har jag även hämtat ut pengarna som jag fick för guldet, mina äkliga förlovringar blääää.  1300kr men då var de även med ett armband från mamma också så vi ska della på de men käns gör med 650kr nu in för jul. Jag är helt pank. så gött att bli av med dem dära ringarna har mår dåligt varje gång jag sett asken med dem. Varför köpte vi dem äns? men mins att jag far lycklig när vi gjorde de för ett år sen nu. Synd att man aldrig fick använda dem. Så lat var min kille att han inte äns orka fria efter att vi köpte ringarna tillsammans. så tråkigt, ska aldrig bli tillsammans med en tråkig och lat kille igen.

Nu ska jag duscha.



pösspööss


Tenta

Ja nu är min första tenta klar i data, en till på torsdag. Blää men de käns bra. Nu ska vi börja med Illustrater, de blir nog intressant.

Sedan blir de fika med klassen eftersom vi inte kommer att ses förens efter LIA perioden i början på mars eller va de blir. Ska bli mysigt, men samtidigt segt att  man blir sen hem.


Armband

yes nu kom mitt armband som jag skickade efter den 22/11. Lite väll segt var de, men jag fick de i alla fall.

Armband

 

Berlocker till armbandet en Cupcake och en glass


Jacka

Ja här slänger jag upp en bild på jackan jag har haft på mig i dag, ska även lägga upp bilder på de andra jackorna sen när jag har fixat till dem lite.

 

Den är väldigt bred jackan, så jag låna ett skärp från en annan jacka. men ska nog skaffa ett skinskärp som jag kan knyta i midjan.

14/12-2009

I dag har jag sett ut så här när jag har traskat om kring i den 1mm djupa snön.

 

Jag har på mig en av de nya jackorna som jag fick av pappas flickvän i går och mössan kommer från henne me, jag gillar de.

snööö

I dag är de snöö och fint ute, kalt och härligt. Sitter på vår datakurs och tråkar internet är skit segt. Undra hur tråkigt vi får i dag. Blää..

Hoppas ni har de roligare. Kramsss


Klar

Nu har jag syt upp min tunika som jag köpte i storstan när jag och mamma var där. Så nu kan jag använda den. den gick nedanför knäna på mig, jag får såå sjukt kosta ben och se ser så sjukt roligt ut. Kost och tjock blev jag i den. Men jag såg potensial i den när jag köpte den. Med sax, nål och tråd så har jag fått till den efter många om och men.

 

Har en rosa klänning under därför de ser ut som om den inte är helt svart.

Jag har nu också fått massa jackor av min pappas flickvän, så nu vet jag va jag ska göra lå jullovet, sy upp och fixa till dem. får se om de blir bra.

Nu ska jag läsa lite och sen nana.
Godnatt!


13/12-2009

Lucia i dag, inte för att jag har tänkt på de så mycket 14.00 började kalasset hos syrran i dag med hela goa släkten. Var inte hemma förens nu vid 20.00. Såå seg är jag nu. Ska snart lägga mig i sängen och läsa min bok. Först ska jag sy lite hoppas jag hinner klart i kväll. Kram på er.

 
I dag var jag rosaaa!

Possibility


Helt underbar, kommer från filmen New Moon. Jag är helt kär i denna låter. Jag kan inte sluta lyssna på den. Lööööve den. det är Lykke Li som gör den.

tjaa

i går kväll hade jag riktigt skoj. Först blev de lite myspys på Liseberg. eller de var mest bara trånbgt av alla människor. Sen bar de hem till en av tjejerna för att äte lite pasta och lax och dricka massa vin. Efter detta så gick jag och två av tjejerna ut. Vi kom till något litet ställe med jamaica tema. rätt så najs. Var en tjej där med världens fulaste väska, en lakad orang väska i form av en vattenkanna. usch. Men vi var inte där så länge och jag kände mig inte sugen på att dra vidare eftersom jag bara hade en timma kvar innan mitt sissta tåg gick så det blev 2.17 tåget hem.. Skönt det så 03.30 var jag hemma och borsta mina tänder. Sommnade gott sen.

Hur var er lördags kväll???


Beyoncé Why dont U Love me?



Now-Now honey, you better sit down and look around
Cuz you musta bumped your head
And I love you enough to talk some sense back into you baby
I'd hate to see you come home and me the kids and the dogs is gone
Check my credentials:
I give you everything you want, everything you need
Even your friends say I'm a good woman
But all I need to know is why

Why don't you love me?
Tell me baby why don't you love me?
When I make me so damn easy to love
And why don't you need me
Tell me baby why don't you need me?
When I make me so damn easy to need

Oh, I got beauty, I got class, I got style and I got a-huh
And you don't even care to care
I even put money in my bank account
Don't have to ask no one to help me out
You don't even notice that

Why don't you love me?
Tell me baby why don't you love me?
When I make me so damn easy to love
Hey yea
And why don't you need me
Tell me baby why don't you need me?
When I make me so damn easy to need

I got beauty, I got heart keep my head in them books, I'm sharp
But you dont' care to know I'm smart
Na-na-na-na-na-na-na
I got moves in your bedroom
Keep you happy with the nasty things I do
But you don't seem to be in tuned

Why don't you love me?
Tell me baby why don't you love me?
When I make me so damn easy to love
Hey yea
And why don't you need me
Tell me baby why don't you need me?
When I make me so damn easy to need

There's nothing not to love about me
No no there's nothing not to love about me
No nothing not to love about me

I'm lovely

There's nothing not to need about me
No no there's nothing not to need about me

Maybe you're just not the one
Or maybe your just plain...

Dumb!

Lördag

jag är så sjukt latt!
jag orkar inte göra något vettigt i dag alls. villa bara sovasova. Fattar inte att man är så här trött av att inte göra något. orkar inte åka till gbg, sen i dag vid 4-5tiden.
 
mmm ska fixa med en klänning nu ska sy upp den lite men allt förarbete.

vad gör ni? piga och goa?

TikTok


Såå skön låt. KE$HA!!!

Jag vill dansa... hahah nattinatti

Myspys

Nu kom jag hem från syrran, jag har varit där på lite mys och firat hennes födelsedag med pappa. Lite go mat, afrikan.. mm jag älskar curry. Sedan blev det banansuffle och jag håller på att spy nu. Massa mat och sött. Såå trött i dag, har vandrat omkring som en zomby hela dagen. Hoppasde blir bättre i morgon dåå blir de partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy partyyyyyyyyyyyyyyyy. Hahaha de kan jag behöva.  Nä nu ska jag gå och läsa min underbara bok.


Helt död

Usch vad seg jag är. Känner mig nästan yr och svag i kroppen. Kanske inte är så konstigt jag kollade film i natt och kom inte i säng förens klockan 1.00. Det är inte så konstigt jag brukar ju inte gå och lägga mig förens 24.00 på vardagar när jag ska till skolan. Saken är den att jag fick inte sova ostört i natt, klockan 3.20, ringde min telefon. Jag fatta först inte vad det var men sen förstod jag att det var min telefon jag hade ingen kolla på vad klockan var. När jag försökte ta min telefon upptäkte jag att mina händer inte ville som jag. De hängde som slappa sillar. Jag fick panik, tills jag insåg att jag antagligen hade sovit på dom och dom bara hande somnat. Efter några sekunder börja jag känna att blodet komm tillbaka till dem och de började sticka i hela handen.

Rätt obehaglig känsla de där när kroppsdelar somnar och när man fåt tillbaka känsen i dom så ticker de dågot fruktansärt i dem. Undra varför måste kolla upp det sen. 

I alla fall jag tog upp telefonen som fortfarande ringde och såg att det var pappa, jag skulle kanske ha hämtat honom vid stationen i dag fast vid 1.00 då sissta tåget från gbg kom in. Jag hade antagit att han hade tagit taxi när han inte hade ringt mig. Förbryllat tittade jag på klockan och såg att den var 3.20. Jag svarade, pappa var fast i gbg han hade trott att tågen gick hem fram till 3.17, han hade dock missat att de bara gjorde de på fredagar och Lördagar.

Så de var bara att sätta sig i pappas stor bil och köra till centralen i gbg.  Jag gillar inte att köra i gbg och nu jag kör inte ofta bil plus att jag var trött. Som tur var det inte många bilar ute, konstigt alla låg väll och sov i sina sköna sänga. Jag mötte bara en massa stora lastbilar. Pappa hade varit på julbord och drat vidare till något ställe på avenyn. Han var glad och troligt viss lite onyckter. Vi kom sen hem 4.30, jag la mig i sängen och somnade. På morgonen sen vi 8.00 hade tydligen pappas flickvän kommit hem och hennes telefon ringde flera gången och väckte mig. Jag ville strypa henne långsamt.

Jag sov fram till 10.30, sen var jag uppe och såg en film som ska lämnas in i dag. Nu har jag ätit frukost. Trode det skulle göra mig starkare, men känner mig lycka svag, yr och sedan har jag huvudvärkt. Borde kanske gå och lägga mig i gen. Så de blir ingen BaconSpruta i dag inte, som de var tänkt.


Hoppas nu haft en bättre start på denna gråa fredag.

10/12-2009




Jul på Liseberg

Ja i dag efter skolan mötte jag upp, mamma, syrran och lilla lucis på liseberg. Kalt och skönt väder fick riktig julkänsla. Vi åt lite go mat i en utav resturangerna, vi skippa julbord. Jag äter inte så mycket på dem ändå, mest julskinkan.. haha Det var länge sen jag var på Jul på Liseberg, var nog när de startade som jag var där sen har de inte blivit av någon mer vinter.  Sedan hade jag tur i dag när vi spela första jag spela på van jag en sjärnvinst på, fast det var AntonBerg men jag gillar inte de. Mamma blev skit sur för de var de hon ville ha och älskar. Så när gon van sin Geisha bytte vi snabbt. Såå gott 2000g chocklad. hahahaha

 
Såå gött:)


Syrran, Lycas och mamma innan vi ska åka hem.

9/12-2009

Ja i dag var de till att lära sig exel på daton, mycket känner man igen sen innan men detta kändes bra att repitera mycket som man har gömt. Lite mer intressant än word. haha


gookväll

Nu har jag kollat på tv och skrivit en affärsidé så jag slipper komma på någon i morgn. Nu borde jag duscha och lägga mig i sängen så jag kommer i tid för en gång skulle men de brukar ju inte bli sängen förens halv ett nu för tiden. Vilket inte käns så bra när man går upp 6.30. jag är gött trött när klockan ringer. Duscha är såå tråkigt! Men behövligt. Ja just det jag mamma ringde mig för en stund sen, dem ska till Jul På Liseberig i morgon, så jag ska också dra ditt efter skolan mys pys. Plus att jag får mat... mmmm mat. Usch jag måste sluta äta massa mat och godis. Blir ju bar tjokcar och kortare, kanske inte kortare men de käns så i bland.

nej, hej hopp gummi snopp nu ska jag duscha.

Puss på er och natti natti


8/12-2009

Ja så här har jag trippat omkring idag. eller suttit vid en dator. I dag lärde jag mig lite mer i alla fall, vi gick igenom grundligt word, men nu när jag kommer hem så har jag ju ett äldre här hemma och då är de mycket andra funktioner. såå ska se om jag kan lista ur vart saker är här. hahaha

 

 


7/12-09


ja så här såg jag ut i dag i skolan. Sjukt tråkigt var de i dag. Vi fick lära oss att kopiera bilder och flytat dom. Hoppas de blir bättre i morgon.

Data

Nu sitter jag på data kursen i skolan, så trisst. Har suttit här i över en timma nu och inget händer. Läraren har porblem med sin dator. Ironsiskt faktist. Men om han får igång daton så skulle vi gå igenom windows och hur man anväder internetet. Käns lite onödigt att vara här.

Nitar och kedjor

Ja nu har jag pysslat igen, tror jag skulle bli klar vid elva men stöte på lite problem så jag blev istället klar 00.30. NU måste jag verkligen sova, skola i morgon. Blää vi ska börja ny kurs i gen Data. Hoppas de blir något som man har användning av. Jaja skulle bara slänga upp bild på den långa polon som jag har fixat till.





Vad tycker ni??

Städa

Ja nu har jag skrubbat i vart ända skåp i köket och slängt och soterat om allt. Såå nu är de fint.. men jag e trött, tog mycket längre tid än vad  jag hade tänkt. Äter lite smörgår nu och kockar pasta till min matlåda jag ska ha med i morgon.


Träd

jag ska göra ett eget smyckesträd med hjälp av pappa dock blir detta inget litet utan de ska stå på golvet och blir 160cm hög. Mer som såna klädhängare som fins. Fast detta ska du var till alla mina halsband jag äger. 74cm bred blir kronan de var så bred skiva vi fick tag bland allt spil på Bejer.

Jag målade två olika förslag nu på brädan.. Vilket tycker ni är snyggast??
Den snirkliga eller klassiska??

 


5/12-09

I går var jag på glögg mys hemma hos en tjej i klassen kom faktist ganska många hem till henne de var mysigt. de blev lite robbinson men annars satt vi mäst och prata i munnen på varandra. Det var mysigt. Segare sen och ta sig hem till alingsås. Men de gick bra, jag var lite seg när jag la mig i sängen 01.30.

 
Så här såg jag ut i går.
 

 

 


hallo

Ja nu sitter jag och äter frukost.  Jag ställde inte klockan tyckte att någon morgon ska jag få sova ut totalt. Jag vaknade iofs lite tidigare men vägra resa mig från sängen. Men nu var jag tvungen att gå på toa och då upptäckte jag att klockan var ju 13.00. Oj snaka om att sova länge. Det unnar jag mig denna söndag. NU ska jag ränsa ur skåpen i köket och troka rent över allt. Bläää men de behövs verkligen.

Va ska ni hitta på??

Godmorgon

Ja nu har jag läst klart Om jag kunde drömma, såå bra. Tre till to go. Men blää vilket väder, sitter i köket och har precis ötit upp minfrukost, suttit på facebook och taggat massa folk på mina bilder jag la upp i går. När man väll tittar ut genom rutan så ser man regn regn och grot. Blää nåå nu ska nog jag städa lite granna.
I kväll kommer jag att åka till gbg och gå på glögg mys med hemma hos en i klassen, hoppas de är några som kommer i kväll hade varit skoj:)

va ska ni hitta på??

Julklappar

Nu har jag slått in alla mina julklappar som jag har hemma. är klar med all julklapps shopping nu. Men jag har inte alla paket hemma, några har syrran slagit in åt mig som vi har köpt tillsammans. Det är mysigt att slå in julklappar. Jag slog in de flesta julklapparna i tidningspapper, blev inspererad av våra julklappar i skyltfönstret vi gjortde. Fast då har jag fina sidenband i stället som piffar upp dem. Va tycker ni? själv tycker jag de är coolt och snyggt plus att att de är ekonomisk och man slössar inte på massa papper, återanvändning är alltid bra.


3/12-2009

ja maskeraden i går var riktigt skoj. Efter skolan 15.00 åkte vi till kajsa en tjej i klassen och åtmat och fixa till oss. Vi blev lite sena till masskeraden men tydligen var de många fler som var de så de var lungt. Vår rektor eller han som äger skolan höll ett litet tal för oss, sedan blev de mat. Julbord blev de jag är inte så förljust i julbord men fick lite i magen i alla fall. Efter detta kom de ett rokenroll band som pela massa gammla kavers på gammla rocklåtar, sjukt skoj. Blev en massa massa dans, varmt var de i den lilla lokalen.  En kille i vår klass som var ut klädd till grinchen kom tvåa i maskeradtvälingen, han va grym borde ha vunnit. Va en tjej som hade klätt ut sig till en gran med några kvisstar på sig som vann.  Jag och Annso tog de näst sissta tåget hem, vi orka inte vänta på stationen. På vägen till tåget på spårvagnen mötte vi tre sköna killar från England som var hör för att lyssna på Svensk musik, de fråga oss om vi kände till dessa men jag har verkligen noll koll på musik. Men dom var roliga. Jag lyckades komma i sägen (mammas soffa) klockan 00.30. Med ett nöjt leende på läpparna:)

 


Jag var den ända utav äglarna som hade långklänning på mig i alla fall, men vi var några änglar, vita, svarta, guldiga tror även nån hade rödavingar och gloria. Men jag var den ända som hade lite hemagjorda grejer.


Idol

Assåå fins de inga bättra dansare som Idol kan hitta, va gjorde tjejerna??? såå dåååligt. sedan var väll inte koreografi så bra heller.  Seriöst dom förstörde ju typ Kalles nummer, hade varit bättre utan dem granaterat.


Frisan

I dag har jag varit och klippt mig blev mycket mer nöjd denna gången än jag blev när jag tuppade luggen senast. fast nu har jag klippt hela hårt och frächat till det. Innan jag klippte de så tvätta hon håret på mig medans jag satt eller låg i en stol med masage sååå gött. Jag höll på att somna. Masage + någon som maserar end hårbotten bätre kan de inte bli. Alla frisörer är såå försöktiga, jag älskade när christopher låg och pilla mig i hårt, eller jag älskar när någon tar löst i mitt hår överhuvudt taget.. såå jääävla avslappnande. I lööööve it.

   

    

Jag lekte lite förut med kortet.


seg

Nu har jag duschat och sitter hos mamma, har sovit här i natt. Var lat i går och orka inte åka hem efter maskeraden.  Ska och klippa mig om en halvtimma, hoppas de blir bra nu. Denna gången har jag med mig massa bilder så  hoppas att de inte går fel.

maskeraden i går va skit skoj, ska berätta mer om den senare:)

Vad ska ni göra i dag???


Maskerad

I morgon är de maskerad i skolan, ska bli roligt att se alla. får väll ta kort på mig i mina kläder sen och lägga upp.. hahaha. Nu ska nig jag pyssla. Höres på fredag för jag lär inte komma in något i morgon. stannar i gbg hela dagen. Kanske kommer in senare om jag hinner göra klart de jag ska göra.

kramiiss

Såå trist

I dag ahde vi en tjej som var hos oss på skolan och snaka miljö, asså miljöö har aldrig varit tråkigare. Hon stod och prata en massa i samma ton bara massa fakta. Asså bläääää. Jag somna nog tre fyrra gånger på riktigt. Tyckte synd om henne för hela klassen satt som lik och föröskte hålla sig vakna. Eller nää tyckte nog inte synd om henne tyckte mer synd om oss som var tvugna och lyssa på henne. Jag menar hon kunde väll gjort något skoj av de, varit lite antusiastisk. men nej tråk tråk tråk.

Nu sitter jag och kollar hur MQ jobbar med miljö, skriva lite som jag ska lämmna in till henne i morgon. usch mår illa bar jag tänker på det. En heldag till med henne.. bläää

Skosmycken

Nu har jag fått mina skosmycken som jag bestälde för ett tag sen.


Såå fint!!!

De kommer från: Chainme.blogg.se

Tjoo

Nu ska jag lägga upp lite bilder på vårt skyltfönster vi hade redovisning på i går.


Vårt skyltfönster till vår butik Signe & Melker som är lek och klädesbutik där de säljs varor i en blanding av retro och mordent. Vi ville få en retrokänsla av en gammal jul. Vår uppgift var att skapa en kampanj av en insperationskälla på stan och sedan göra ett skylltfönster som skulle stämma överens med kampanjen och butiken vi valde.


Här håller vi vår redovisnig jag och de andra tre tjejerna i min klass. Tor inte dom vill vara med på bild, derför dom har så fina ansiketn nu:) Så ni förstår att de är jag som ser ut som en vampys;) det är vårt grafiska matrial till vår kampanj som jag håller framför oss.

Vad tycker ni???

Redovisning

Ja i dag har vi haft redovisning hela dagen, såå seg i huvudet men de var riktigt mysigt. Ska ladda upp lite bilder på vad min grupp hade gjort i alla fall.  Snart ska jag åka hem till min kompis pappa och äta gooo mat:)

RSS 2.0