Skola

I dag fick jag info om skolan, min inköpslista och schema! såå skoj ska till gbg på söndag och fixa allt!! så nice!

Så snyggt!

Jag hitta detta på Lindex såå snyggt. Vill ha!!!


39.50kr

ledig!

Jag är ledig i dag men mår inte bra måste springa på toan hela tiden, usch!!! I går var jag inte ledig men jag jobba inte i hemtjänsten heller, utan jag var på lindex i partille, Hur nice som hälst!  Fock springa och städa hela tiden, men jag tycker det är skoj.  Jag kanske kan jobba där på helgerna sen när jag går i skolan, hur nice som hälst!!! Slippa hemtjänsten yes! Min vän Anna som har fårr job på hemtjänsten genom mig nu i sommar, ringde och sa att det var katastrof på stället. varför är jag inte förvånad.

usch så segt att må pyton, jag som hade tänkt att göra massa saker i dag.  har inte äns duschat.


Illa!

Jag mår så illa!!! Vill bara spy men det går ej!!!

MONKI


 
Dessa två fick jag på rean för bara 250kr.

Gammal tavla

Jag hitta denna tavlan jag har målat på vinden.. den är rätt stor har målat den på ett gammal soffbord åt min sysster. Hon ska ha den i sitt framtiden stall.. hehhee



Bowling

Jag hade väldigt skoj i går, kväll. blev dock 02.17 tåget hem orka inte komma hem för sent. Men bowlingen gick så där kom två retar mig lite.. haha men jag är ingen tävligsmänniksa:P hahaha

Bowling

Jag hade väldigt skoj i går, kväll. blev dock 02.17 tåget hem orka inte komma hem för sent. Men bowlingen gick så där kom två retar mig lite.. haha men jag är ingen tävligsmänniksa:P hahaha

Jag lever!

Hej nu har jag inte skrivit på länge, men nu har jag flyttat in helt hos pappa, har inget kvar i min lägenhet. Blir nog kanske av med lägenheten en månad tidigare i alla fall.  har inte fåt el i mitt rum än det är lite segt men får dra förlängnigssladar över allt.  Jag har inte orkat skriva så mycket på bloggen, började jobba nu igen i måndags. usch, käns så segt, men nu är det bara 4veckor kvar.  Ska börja skriva i alla fall en gång om dagen nu hade jag tänkt.

Blää, mår så illa i dag, var ute i går med ett gammalt gäng från högstadiet, hur skoj som hälst!!! Så det är värt att må dåligt i dag.

Jag ska skriva mer senare i dag, tror inte ni har set de jag shoppade föra veckan.

Hönö

I dag har jag varit på Hönö hela dagen, hur skönt som hälst! Vet dock inte vad som har hänt med min hud, jag får mycket färg och bränner mig också. Hur konstigt som hälst för det har jag aldrig gjort innan.

Tidigare shopping!

Jag var och shoppa lite innan vi drog till kusten i föra fredagen, ska vissa nedan vad det blev.



H&M ca 50kr (rea)


H&M 179kr


BikBok ca 100kr (rea)


BikBok 79kr Älskar dom!!!


Armband från Lindex.


Malin på stan

I dag var jag på stan med malin då blev de lite shopping


Gina Tricot. Helt såld på såna hära nitar.


Gina Tricot, dom här är sjukt sköna, ska nog köpa fler svarta.


Gina Tricot, en söt bikiniöverdel.


Lindex, 149kr

 
armband lindex och örhängen Gina Tricot (rea)

Måla

I dag har jag målat klart taket och listerna, hoppas de blir oki, nu ska det bara tapetseras och fixas med el. Får se när det blir av.

Alingsås gubben var här i dag och lägenheten blev godkänd. nice det. Slipper man fixa massa här också. Är så trött på att slippa och spakla nu va,

Va har ni haft för er???

Flytta

I morgon kommer Alingsåshem hem till mig och ska kontrolera min lägenhet och säga allt som jag måste fixa tills jag flyttar ut. Så segt, nu håller jag på och städar för fult här hemma. Sedan ska jag ut till Mjörn med min kompis båt, ska bli gött, bli mer brun!

I kväll blir det pappa sen måla taket en gång till med lister på plats, hoppas jag hinner måla två gånger i kväll så vi kan börja tapetsera sen.

pöss på er

RSS 2.0