Boende

Nu skit de sig med lägenheten vi skulle få i andra hand.. så trist! =(

Lägenhet

Nu kanske vi har en lägenhet på gång i alingsås, dock i andrahand men inte fel de. så skönt att  de kanske har löst sig med boende för oss.  Det som är segt  är att man   inte kan måla om hur man vill i en andrahand, så de är lite tråkigt att man inte kommer att få den  precis som man vill. Fast vi kommer inte ha råd att köpa så mycket nytt  eller målarfärg till lägenheten så de gör väll inget ändå.

Inventering

I dag var min första dag på min praktik plats på Indiska! Fick börja med min inventering och fick kinamat och träffa alla  arbetskamraterna samtidigt. Allt kändes mycket bra. På denna arbetsplats märkte jag att de var mer min typ av människor, än var de har varit i äldervården.  Visst har jag hittat snälla arbetskompisar i äldervården men oftast jobbar de gnälliga tanter bara i vården, eller så är dem superkristna vilket inte är min typ av vänner direkt. Eftersom jag inte är religös alls. Än så länge är jag super glad att ha min praktik på Indiska!
 

Träna

Jag har betämt mig nu för att börja leva mitt nya liv, inget godis och börja gå ut och varje morgon en timma.  Men vi får la se hur de går med det. kanske en vecka om ja kommer i gång å sen tar de stopp. Jag vill värkligen få en fastare kropp, gå ner i vikt bryr jag mig inte men jag vill få mindre volym på kroppen. Men jag har aldrik tillräkligt mycket energi att göra de plus att de alltid  blir att något sött kommer ner i magen i bland. Sen har man en pojkvän som borde gå ner i vikt men han är latt latt  och orkar inte göra något, plus att hanalltid vill ha cola och ha chocklad vet inte hur man ska få honom att förstå att han måste börja träna.  Inte lätt detta med vikt, samtidigt som jag tycker  de är så mycket  hysteri över det hela. Men kan inte förstå att folk går så långt att de ser ut som sklätt och inte ser att dem ser förjävliga och att även att vissa tycker att de är snyggt att vara pinnsmal.  Modeller tycker jag inte är snygga, fins vissa som ser helt okej även om de är lite smala men vissa ser förjävliga ut.


Dinsko

Ja de blir nog inga gummistövlar! Men jag har köpt vanliga stövlar, dem håller också fötterna torra när de är blött ute!

Jag älskar stövlat och har oftas inga poblem att hitta snygga, de som däremot är svårare är att hitta några som passar mina ben eller  mer korekt mina vader. mina vader är stora! Dem har alltid varit stora och de ligger i släkten, men de e bara muskler på dem. Men jag hade gjort vad som hälst för att få smala ben. men vet inte hur man ska lyckas med det Gipsa  hela båda benen, men de låter inte så klokt. Men ha stora vader  när man ska köpa stövlar är inte skoj! inga passar, alla e för små och jag får ett par som ska sitta precis under knät inte högre upp en till halva vaden.  Och vissa stövlar som inte är så höga sitter thight  precis där vaden börjar och sedan ser hela benet tjockt ut. så iriterande. Jag hade viljat att de fans sko skrädare, som gjorde skorna efter hur långt skaft man vile ha och hur stora man ville ha dem.  Men men får la se när de kommer. 

     
Denna tycker jag va en fin vardags stövel, men var aldeles för stor för mig vid tårna och en 38 blev för liten. 499kr


Denna  var jag helt kär i men mitt ben såg sjukt tjockt ut ända ner till foten.  usch usch den var för stel. 499kr


Denna skon blev de! 399kr, mitt ben ser fortfarande tjockt ut men inte lika illa som i dem andra.

Indiska ReaRea

Efter jag hade varit på arbetsförmedlingen gick jag upp och kollade på Indiska givetvis gick jag inte där ifrån fomhänt.


En skjortaklänning.


En långklänning!



Men långklänningen kan man även vika in så den blir kort, jag vill nämligen inte sy upp den fölr jag tycker den är cool som både långklänning och lite kortare.

Jag köpte även den svarta ringen, halsbandet, solglasögon, örhängerna och armbandet på Indiska.

De båda klänningarna och smyckerna kosta samanlagt 210kr inte illa=)



 


Arbetsförmedlingen

Ja i dag skulle jag till AF på information om min praktik. Jippi käns så löjligt med praktik när man är 21år men samtidigt så bryr jag mig inte för jag ska va på Indiska och de ska bli så skoj!  Samt att jag får erfarenhet av butiksarbete och kassavana vilket jag behöver om jag ska jobba i butik i framtiden. 


Så här var jag klädd i dag!
 

Laddare

MIn dumma laddare har gåt sönder! Ska till stan i dag när jag fått tillgång till bil i eftermiddag.

så här är jag klädd i dag!



Helt sne är den fattar inte när de gick till, men lovar att de är min kille som ha gjort de, han gör sönder allt som går att göra sönder.

gummigummi

I dag kolla jag på Maxi efetr gummistövlar, har fåt snurr på gummistövlar vill ha ett par! samtidigt som de är så onödigt att köpa ett par här i Luleå, blir bara massa att släpa med sig hem sedan. men men hitta två par jag tyckte om, men jag tror jag vill ha ett par svarta med vita snören, vilket fans på coop men inte i min storlek, blir man arg eller blir man.



Dem stora kostade 249kr och dem små 199kr, inte så illa. Jag brukar ha 39 i storlek men på dessa behövde jag bara 38, därför jag inte vill bestäla gummistövlar via internet, för  man vet aldrig vilken storlek som passar bäst.

Åhlens, rea!

Förutom massa bäbiskläder jag har köpt så har jag även köpt denna kläningen, hurra att den inte är helt svart. Men kan inte hjälpas att alla kläder ser bätre ut i svart.



ca100kr

T-shirts klänningar

Indiska, så söt.

Lindex, med goa fickor på sidan, ja gillar!
Gina Tricot, men också söta fickor på sidan.
Gina Tricot

Skjorta

Skulle köpa en skjorta åt min kille slutade med att jag pröva den, tyckte de var ganska coolt med en stor vit skjorta. Men slutade med att ja inte köpte den varken till killen eller mig.


Kjol

Min favo kjol nu är min gråa från Vero Moda som jag köpte i Nov-dec 2007  någon gång. Älskar den, massa fina detaljer på den med knapparna fickorna.



Kommer dock i håg när jag åkte och köpte denna i Partille så övningskörde jag ditt och bromsarna gick lite sönder på bilen blev hur tröga som hälst så kunde knapt bromsa, så läskit.

Shoppa lite på Lindex


Blev något i svart så klart, jag å alla mina svarta kläder!



Det blev detta slappa svarta linnet.  79kr tror ja den kostade på rean.


En svart tubklänning. Fin fin för 99kr

Shoppa på stormarknaden

Jag lästa i aftonbladet "så gör du modefynd - på stormarknaden" och då var de Josefin Crafoord som hade varit där och shoppat. Billig shopping menar de på att de är.  Och jag har aldrig tyckt att de har varit något fel att shoppa på Maxi, men många av mina snobbiga tjej kompsar skulle ju bara skratta åt tanken. Men spelar de nån roll var man köper strumpor och bass grejer som enfärgade T-shirts och leggins egentligen? Det tycker inte jag i alla fal, och för den dellen så tycker jag att vissa grejer är väldigt söta. Nu har dom även rea på maxi så jag tog mig en titt där när jag skulle handla mat, vilket jag inte skulle ha gjort för jag kan aldrig säga nej till kläder. 


Det blev denna söta kläningen som jag dock funderar på att göra lite kortare .

En liten jeansblus, har set en liknande nån annan stans.


En randig tröja, ser lite bredare ut men orka bry sig.


En änkel tun tröja.

En ruttig liten blus, lite bonde över den och söt.

Tyckte att dem var helt okej vardagskläder för 25kr styck. Så jag är nöjd. 125kr gick allt på.

Funderar som vanligt!

Gummistövlar är coola, vet dock inte va jag vill ha för några svarta, råsa eller mönstrade.  Sedan vill jag inte betalla för mycket för dem heller, jag gillar inte att betalla så mycket för något.  sån e jag lite snål, fast blir man helt förälskad i något så slår man till om man har råd. men oftast så har jag inte råd med något.  Men gummistövlar vill jag ha men  kan inte bestäma mig.  Sedan gillar jag snörningarna då ser de inte så gummistövlar lik.

499kr


Dessa gillar jag så coola! brandos.se kostar 549kr

Doft



Min pojkväns  bror har en parfym som ett gammalt ex till mig  hade, flaskan står där vi bor nu, det är en Hugo Boss. Jag tog upp flaskan och lukta på den för att kolla om den luktar lika gott som jag mins den. Vilket den gjorde, de pirrade nästan till i kroppen och jag kände mig ny kär och mindes så tydligt hur de kändes att vara nära kyssas och mysa med mitt ex igen.  Kändes konsigt att minnas allt detta igen så tydligt  när de har gåt flera år sedan. Jag  har nästan glömt bort hur han såg ut. Men allt kom tillbaka på ett ögonblick när jag kände hans parfym lukt igen. De känes så dumt att man fick tillbaka alla minnerna igen kändes nästan som om man var otrogen hur dumt  de nu än låter eftersom det bara är minnen.

Min pojkvän har en go parfrym D&G men han använder inte den så ofta bara när vi ska ut och äta eller träffa folk. Vilket inte har blivit så mycket de senaste nu när vi bor i Luleå. Så jag gillar parfymen och jag koplar den till honom men mestadels så luktar han mest sig själv. Jag har ganska känslig näsa  och gillar att känna lukter och kopla de till saker och personer. Jag börja tänka på detta med dofter hur mycket de kan på värka en. Sedan så tror jag att man gillar en viss parfym för att den sitter på en person man tycker om, så från början om man bara känt den rena doften så kanske man inte hade tyckt om den. Eller så blir de tvärt om man tycker om en doft, men sedan förknipar du den med något dåligt och vips så avskyr du lukten. 



Man har börjat använda lukter på många olika sätt. att luktsätta saker för att få olika känslor och till dra folk på olika sätt. Jag såg något program där man sate in olika dofter i en bil för att dra till sig olika köpare.  Jag har även hört tallas om lukt graffiti, var någon kille på tv som sprejade tex apelsinlukt i en tunnel mitt i stan för att göra folk fundersama på var dem är och för att få dem att fundera på hur saker luktar. Mycket intresant med lukt, eller för den dellen alla våra sinnen är fantastiska och jag vet inte hur jag skulle klara av att leva utan något av mina.


Praktik

Jag är med i något som heter "jobbgaranti för ungdommar" här i Luleås arbetsförmedling, vilket inebär att man måste gå dit en gång i veckan för att gå på olika föreläsningar och att man ska lämna in arbetssökande redovisningar mm.  Men man får lite pengar från Försäkringskassan för det helt okej. Nu har mitt somarvikariat slutat också så då är de rätt skönt att jag har detta.   Nu ska de skicka i vägg oss på praktik, och igentligen skulle vi denna veckan bara kolla runt var de fans möjligheter att göra praktiken. Men de är många ungdomar som skulle ut på praktiken och många av de butiker jag ringde tillså tog dem inte emot eller så hade dem redan praktikanter. För jag vill nämligen göra min praktik i en butik vill pröva på att jobba i en sen under ett år och se om de är något för mig. Tycker ju att de är skoj med kläder. Men jag lyckades få en praktik plats och bestämde även med dem när jag skulle börja och hur länge även om jag inte fick bestäma något för arbetsförmedlingen utan däras godkänande. Men måste väll vara bätre att jag tar egna intiativ än att jag står utan praktikplats sen.  I alla fall såå är min praktikplats nu Indiska, ska bli hur skoj som hälst börjar Lördag den 25/augusti.


Ser väkligen framemot detta. Hoppas ja kan få jobb på indiska i Göteborg sen när jag flyttar ditt. I alla fall som timvikarie åmatt man kan få ihopp några tusen i månaden.


  


Hjärtan

Mitt fina smykes set med svarta hjärtan! Fick halsbandet när jag fylde 21år av min sysster.Örhängena hade jag fått tidigare av en kompis som hade köpt dem i Thailand och ringen har jag köpt på Lindex. Tycker dem passar fint i hop.


Halsband

Några av mina favo halsband!

Ett H&M halsband, som är lite sliten nu.

Ängla vingen, finfin, tror jag köpte den på Guldfynd.

Min nyckel! Tycker den är tuff och lite udda.

Pilgrim! såå fint. Fick det när jag fyllde 18år.

Snö

Älskar mina snö smycken!


Örhängen

Detta är tre av mina favorit örhängen!
Fina råsa!!!

Älskar mina Hello Kitty örhängen!


Dessa är hur gammla som hälst men dem är så fina!

Hancock


Ja då har man sett Hancock filmen. Jag gillar såna hära hjältefilmer, och var nyficken på denna eftersom den hade en annan snurr på de hella att superhjälten är att svin. Men när jag väll såg filmen var den lovande tills vändnigen och förklaringen varför han är en superhjälte kom i mitten. Då gick filmen åt skogen gillade inte sissta halvan. Dem kunde ha haft den snurren dom hade i början på filmen och sen åter gå till en klassisk superhjälte film.  Men det är vad jag tycker bara, den var helt okej att se åoch så klart små rolig i mellan åt. 


Svart Klänning!

Här har vi min gammla svarta Twist & Tagon Klänning,
 har börjat använda den mycket nu igen i Luleå.


Lägenhet!

Jag söker lägenhet i Göteborg främst och även alingsås. Käns omöjligt, kommer aldrig få tag i nån som är hyfsat bilig.  Hittade en en hur söt som hälst i möndals centrum en tvåa för 3800kr / mån. Jag vill ha!

Sedan vill jag ha ett jobb käns också omöjligt att hitta nåt annat än vården, vill inte jobba med äldre längre.Vill pröva å jobba på HM eller Lindex helt änkelt i någon klädbutik eller skobutik i gbg, Partile, Lerum eller Alingsås.  men vi får la se hur de går.


Ta hand om skor!

Min Sambo, gillar inte å köpa kläder och skor han tycker det är ondädigt och tråkigt och inget han vill slösa sina pengar på. Ni förstår då att jag å han har ganska olika intressen. han tycker bara ja slösar bort alla mina pengar på kläder hela tiden medans jag tycker han ser ut som en slusk. Men i vintras var han tungen att köpa sig ett par skor för han hade inga, Då gick vi ett "Vinden" en secend hand butik i Alingsås där vi bode då, och köpte ett par skor, Ecco skor. 

 
Dessa ecco skor ser helt okej ut nu men jag ska säga er att efter denna vinten så såg dem helt hämska ut, dem var nästan helt vita längst fram. Men efter som han vägrar köpa nya skor till vinten och jag vägrar att han ska ha på sig massa slitna saker så har jag piffat till dem. Det var nämligen en tjej i en sko butik som höll ett tall till mig om att de är så bra om man tar hand om sina skor, klackar om dem, putsar dem och så vidare för då slipper man köpa nya. Saken är den att jag gillar att köpa nya så därför tar jag inte hand om mina skor och sen köper jag oftast billiga skor.  Så för min del så skippar jag detta å ta hand om mina skor, men däremot  kom hennes alla tips till hand nu när jag tar hand om min sambos skor.


Här har vi hans andra par skor (också ecco), dessa köpte jag på Myrorna i luleå för 50kr för att han skulle kunna ha på sig ett par lite svalare fin skor.  Här ser ni skillnaden på skrona dem jag har piffat till och hur dem såg ut innan.  Just skinskor behöver man smörja in i mellan åt så man ger skinnet näring så de håller sig fräshare längre.

roseter

Jag har börjat älska hårspänen men aldra hälst roseter i håret!


Scarfs



Jag gillar scarfs, detta e dem som jag kör köpt senast.



Super rean!

Nu är de ju halva rea priset över allt nästan!

Så jag köpte en svart klänning till mig, från JC. Mycket fin! Kosta 78kr tror jag de var prefekt.



Sedan köpte jag denna ljusgrå tröjan på Cubus för 100kr, så mysig och fin.

sedan köpte jag inget mer på rean, i alla fall inte till mig själv!

Dock har jag köpt massa till min kille, han har nästan inga kläder alls. två par byxor var av de ena paret får han inte ha för mig så slitna! Han  har bara haft en tjock tröja och massa försmå T-shirts.

Men nu köpte jag två tjocka tröjor, tre piké och en skjorta och strumpor, vilket gick på 520kr. Sedan köpta faktist han själv tre par kalsoner och en svart vanlig t-shirt från H&M. Äntligen har jag en man med fina kläder. Men rean till killarna är inte alls så rolig, fins inte så mycket att välja mellan. Där jag köpte all kläder var på Cubus, där hade dem mycket olika stortes kläder. De flästa andra burikerna hade bara T-shirts tycker jag. 


Sedan var jag inne på Åhlens å hitta massa bäbiskläder så ett paket till ska jag skicka till syrran nu!  Massa eco kläder var på rean så det blev de en hel del av.

Inspiration!



Här har ni en kläning som jag hittade på Myrorna, tufftuff tycker jag. men jag köpte den inte men jag fick lite inspiration när jag hade på mig den ändra lite på den och vek in den och lite annat, ni kan se nedan. ska skissa ut från denna klänningen lite andra kläningar. Fast dem får ni se en annan dag.








Sytt själv!



Denna svarta goa kläningen har jag sytt själv. Syde den ganska fort så är lite ojämn här å var men helt oekj tycker jag om man bara ska ha den på stan å shopa.

Indiska!

Jag gillar Indiska!

Dem har mycket fina smycken, väskor och små plock!
Men de jag värkligen gillar att köpa är goa mysiga kläningar! Här ska jag vissa tre jag har!


Detta är den älsta av dem, mycket använde. fina kläningar att ha till vardagen, två små fickor framtil och ett snöra under bysten. Jag har ofta leggings och ett par stövlar till på våren/hösten!



Dena lilla kläningen/ tunikan va man nu säger om den, har fickor på sidan, vilket jag gillar.  Änkel svart, jag älskar svart!
Brukar ha ballerina skor till och ett par leggings om de är så kallt.


Sisst men inte mins har jag min gråa mjuka,goa kläning från Indiska. 
 brukar jag ha leggings till och converse skor till, det blir en av slappnad still. Perfekt om man bara ska till mat affären eller slappa hemma.

Ett år!

Det var för ett tag sen, men har glömt bort att lägga upp bilderna. Men den 9/7-08 var de vår ett års dag! Kan inte förstå att vi har varit tillsamans i ett helt år och då har vi bot med varandra under hela tiden förutom 2 månader då han var i Irland men under dem två månaderna så träffades vi också!  Vi var ute och fira vår ett års dag genom att gå ut och äta! mysig mysigt!


Jag hade på mig en änkel röd kläning!



Vi åt Kinamat! Jag valde att äta tre små rätter! Got Got!



Här är  min goa lilla lufs! Älskar honom! Han åt anka!


Det blev en riktigt mysig kväll!


RSS 2.0