Pluggar!

Nu har jag suttit och pluggat en massa sen 16.00, men vet inte om jag har lärt mig något nytt ändå, ville komma på lite bra ideer till min kundflödesmätning och till vårt säljar samtal om en produkt som vi har hittat på men jag kommer inte på något. usch hjärnan käns bara tjock och mossig!!!

Smink


Jag har köpt lite smink under veckan okså, på rean lite här och var.



Från maxi, de har reat ut lite grana, ca 30kr styck.



Ögon skugger från Åhlens 20kr styck.

Nu behöver jag inte köpa smink på länge. Käns gött att jag hitta det jag behövde på rean. I bland har jag väldigt tur.

Blandat!


Här har vi lite som jag har handlat den senaste veckan.


Lindex BH 129kr.

Rea på smink på Lindex.


Indiska 75kr (rea)


Gina Tricot 149kr

MONKI




Detta köpte jag för ca 2veckor sedan. jag är värkligen kassa på att lägga upp bilder.



T-shirts och linnen ca 25kr styck (rea)


Blå tunika var rea på den tror den kosta ca 75-100kr.


Lila klänningen var de rea på ca 75-100kr, skorta var på rean ca100kr


svarta rosetten till håret kostade 40kr.

21/8-2009

När jag och anna var i gbg föra fredagen så shoppade jag lite, usch vad jag är dålig på att lägga upp bilder.


Två tröjor från BikBoks rea 79kr styck tror jag dom kostade.



Gråa byxorna är från Cubus, 100kr
Dom andra två är från Monki 50kr styck.

Bella


Ett par stövlar blev det i dag när jag var på stan för att gå och köpa nässpray, har inte kunnat andas i natt, sedan vakna man fyra gånger för att det regnade såå mycket. usch!

199kr (rea) kosta dessa, lite hårda men man mjuknar nog upp dom, det har jag gjort med mina andra stövlar från Bella Shoes. Vet att det inte är världens bästa kvalitet men jag betalar också bara 199kr för dem.

Söndag!

I dag ska jag plugga bara en massa, men inte lätt när denna j**la förskulningen inte ger sig, jag kan knapt anndas! Usch!

Bakis

I går var jag sååå bakis. Vaknade upp vid 7.00 hemma hos min kompis föräldrar. Jag tappar minnet när jag dricker lite för mycket. Hur äkligt som hälst, men jag brukar veta mina gränser, men tydligen inte fredags, jag tog massa snapsar vilket ja vet att jag inte borde göra. Jag ska hålla mig till mitt vin! Dumma mig. I alla fall så hade jag blivit skit ledsen gråtit en massa och tyckt att världen är hämst, så min kompis hade tagit mig hem till sina föräldrar där jag sedan hade somnat. Helt sjukt. Jag mins inget, min vän Anna hade blivit skit rädd, när jag hade varit helt förstörd. Jag förstår henne full människa som är ledsen är inte lätt att hantera.  Sen åkte jag hem vid 8.00 och sedan sov jag till klockan 13.30. Fyy fan måde inte alls bra.

usch för sprit, man ska bara dricka vin inget annat!

Huvudvärk

Jag sliter snart loss mitt huvud. har såå jäävla ont i de, har aft det nu hela veckan, jag vaknar med stark huvudvärk. Usch! Vill bara bli av med detta nu. HUvudvärk, rethosta, snorrig och en röst som låter förjäävligt!

Jag orkar inte!!!

Toppen på allt, är att jag har världens mensvärk också!!!

Kräftor

I kväll blir de kräftskiva och även i morgon med familjen. Men jag måste snåla  lite med mina penagr så blir bara några få kräftor per kväll:( jag som älskar kräftor. Men så är det i bland.  Ska ni på kräftskiva, vad brukar ni äta dåå?

Jag blir irriterad!!!

Varför ska alla skylla allt på alla andra. Jag kanske är hård, men den 17åriga killen som snodde knark från sitt vårdhem får väll skylla sig själv att han dog av över dos. Han visste ju att de inte var bra för honom. Nu ska alla skulla detta på kvinnan som hade hand om medecinerna. visst  kanske inte så smart att ha sådana medeciner i ett sådant hem överhuvud taget.. men skylla ett "självmord" på någon annan är väll att ta i. Han hade säkert dött vilket fall som hälst lr skadat någon annan. Jag tycker vi ska ta ansvar för våra egna handlingar. alla skuller allt på allt annat. Typ som "inte mitt fel att jag röker, kompisar tvinga mig och nu är jag beroende" och " jag är alkohlist för jag har haft jobbig barndom", asså ni har egna viljor!!!  Blir trött på alla jäävla människor som är mesiga och inte kan säja NEJ.

Jag kanske låter hård, men givet viss kan jag förstå att folk har det svårt och att folk gör de dom gör (jag har medkänsla även om det inte märks här). Men i bland blir jag så trött på detta. Alltid är det någons annans fel. Ingen som tar ansvar för sig själv!

Förskyld

Bläää jag orkar inte med detta, har haft ont i huvudet hela dagen, snorr som riner, en hals som gör ont och en röst som försvinner. usch 

Nattinatti

Nu ska jag sova, ska försöka gå och läga mig tidigt eller tidigare än vad jag brukar göra.  se om man kan somna någon gång. 
 
sov gött, dröm sött!

StorStan!

Yes nu är det bokat den 21november åker jag och mamma till Stockholm, för att handla julklappar i tid. Ska bli mysigt, för två biljetter tur och retur så gick det på 380kr bara, hur bra som hälst. De blir så biligt när man bokar 90dagar innan på sj. Jag tackar då inte nej. Kände att jag måste ha något att se framemot. Och så jag lägger undan pengar till de i stället för att shoppa här hemma. Måste hålla mig i skinet i bland.  usch jag och pengar. men nu är det att börja hålla sig!!!!

Svamp älskare

Jag verkligen älskar stekta kantareller. Mums!

När jag gör ordning mina kantareller bostar bara jag dom och tar bort den jordiga roten.

sedan läger jag dom i en kastrull som jag sätter på en varm plata, för att dra ur allt vatten, Alltså inget smör i eller något, man måste ha bra koll på svampen, ta  bort dom när vattnet är borta. 

Efter detta lägger dom i en varm stekpanna med smör. Salt kan ju vara gott också:)

Sen är det bara att äta dom.. mums!!!

Hur gör ni? Har ni några andra idéer för er?

Kantareller

Nu kom pappa hem med en stor påse fyld med ny plockade kantareller. Fyy va gott, jag ska få några sen till min kvälls smörgås. mums, jag älskar stekta kantareller!!!


Lampa

Nu har pappa satt upp min lampa den är så fin. Jag har gjort en egen lampskärm, blev cool tycker jag. det fins en liknande lampa redan men de kostar ca 3000kr de gjorde inte denna, denna gick kanske på 250kr med allt matrial.



Hur man gjorde denna lampan hitta jag på en anna blogg, men har glömt av vad den hete.

Stan!

Hade jag glömt publicera mit tidigare in lägg ser ut som de blev en sen frukost, men den åt jag vid 10.00. Nu har jag kommit hem från stan. Fan jag kan inte hålla i mina pengar, jag bara lånar av mitt sparkonto hela tiden. Fan! jag måste sätta stopp på mig sjääälv. Jag har varit så sparsam, men de sissta året nu så shoppar jag och slösar mina pengar så. De kan jag inte fortsätta med nu när jag är student!!!


Två ögonskuggor från Make Up Store ca 150kr för båda (rea) blev en rosa, och gråaktig.
Gina tricot köpte jag ett linne 49kr (rea) och en tröja 199kr.
Sedan blev de Ipren och Compeed. (jag älskar compeed, har man skavsår någon stans och sätter på ett sådant så känner man inget sen, helt underbart)


Frukost

Nu har jag ätit klart min goa frukost, är så sjukt mätt nu i alla fall. Jag måste nog ta mig ner till stan nu och köpa Alvdon så jag överlever i veckan om denna förskylningen håller i sig. Har ingen feber än så det är gött, då är det i alla fall inte svininfluensan. Nää usch man ska inte skoja om sånt.  Tur så regnar det inte i dag i alla fall, rätt fint väder. Men segt å cykla. Jag får ta de lila lugne, ta på mig ganska mycket kläder så jag inte får mer ont i halsen.


Vad ska ni göra en söndag som denna?

Måla

Nu har jag försökt måla, men går inget vidare. allt blir bara fel. Jag vet lixom inte hur jag ska börja, vart jag ska börja på tavlan. Usch. Nä nu ska jag försöka sova om jag ska bli frisk! Men sova är bara skönt på morgonen. Hahhaha Hoppas ni andra sover gott nu!


Här står jag och målar, dock målar jag på en lite störe duk nu, den är 1*1 meter, sjukt stor. I alla fall käns det som de när man ska måla går åt så mycket färg!

Plugga

Nu sitter jag faktist och pluggar lite, eller skriver rent lite grana i alla fall. Inte illa tycker jag, huvudet käns tjockt och snoret riner och halsen gör ont, men ingen feber så jag överlever nog.

Jag har kommit fram till att jag ska börja blogga lite mer nu i alla fall. Har legat på latsiden med det där nu. Skriva några gånger per dag och även få med lite bilder. Vi får väll se hur det går. Men jag ska försöka. Jag ska bli så seriös nu med allt. Kommer dock inte ha råd med någon shopping eller ut och festa nu när jag blir student så måste ju hitta på något annat att sysla med. hahaha

Skolan!

Ja nu avbryter jag mitt städande lite. Lyssnar på coldplay och läser lite bloggar. Många som har eller ska snart börja skolan och ingen som tycker det är roligt. Förutom jag som tycker de är så roligt och börja skolan. Men då var de 3år sen jag satt vid skolbänken, fatta över tre år sen jag tog studenten, usch va gammal jag är! Men jag älskar min nya skola! Så roligt, har lite svårt att lära känna nya människor, men klassen på 34personer värkar helt oki, man borde ju hitta några man trivs med. I Torsdag hade vi första grupparbete och de fyra perosner jag jobba emd då var helt oki. Vi hade rätt roligt. Min första kurs jag läser nu är försäljning, låter ju inte så skoj men är hur intressant som hälst. Kommer inte kunna gå in i en affär nu utan att analysera hur säljaren gör.

Dock borde jag plughga och läsa lite också i dag men mitt huvud är helt tjockt dumma förskylning! Tar nog och plyggar massa i morgon, som killen vi hade på föroläsningen i tisdags om studieteknik så är repitition viktigast, så de ska jag kära på.

Men förstår er som är lite yngre och gå i grundskolan och gymnasiet att de inte är skoj, man är rätt trött på skiten då. det var jag me, bläää för matte och engelska! usch får rysningar!  Men nu läser jag till Butikskomunikatör och de ska bli skit skoj! Får la se var jag säger om tre veckor då det börjar närma sig min första tenta i försäljningskursen 4p.  hahaha!

Musik?

Någon som har lite tips på skön musik?? jag gillar de mesta!

Orkar inte!

Om man kanske ska ta tag i dagen och göra något, ska i alla fall låta bli att prata så mycket så röja i min garderob kan ju vara lagom kanske. bläää orkar inte. men just nu liggar alla mina kläder utanför. Ett två tre nu resar jag mig ur soffan!

Sjuk

Ja ha då har jag ontihalsen i gen, jag får alltid de. Bar för de blåste lite i torsdag. Jävla skit jag vill inte vara sjuk!!!! Någon som har några bra knep när dom har ont i halsen??

Hanna och jag

I dag ska jag och hanna till gbg och vandra runt, hon ska fixa ett biblotekskort där och jag ska kolla om mitt funkar.  om jag nu hittar mitt. kan ju vara bra. måsta leta!

Lite annat smått och gott.

 
Väska 129kr H&M rea.  och de råsa skärpet är från Gina Tricot 29kr rea och det svarta är från Lindex kommer ej i håg vad de kostade.

 
Halsband från Ur och Penn, köpte de på rea 50kr styck.

Massa pengar bara försvinner!

Detta shoppade jag får några veckor sedan!!!

 
Gina Tricot


Cubus och MQ


Lindex 100kr

 
Cubus 50kr rea

 
Lindex 100kr rea

Förslag till hösten


Detta var ett tag sen jag tog denna bilden. Men det är ett förslag på vad jag kommer att ha på mig till höst/vinter.
Grova kängor från H&M, glansiga leggings frånMQ, en stor lila tröja från GinaTricot och givet viss min coola hatt från H&M! Jag älskar denna  Outfitsen!

Mammas favorit

Jeff Dunham  så nice








Pablo!!!!

Han är såå grym!!!!










hade glömt av dessa


Hatten är din!



jag har köpt en Hatt ass cool!

men jag kom å tänka på dena gamla vidion och låten, sjukt kul!


Lugg

Det blev lugg i tisdags! Har inte berättat det än..

Skor det senaste


Mina Pritty Woman stävlar från skopunkten för 399-499kr tror jag det var.


Från H&M 399kr, grova skor, jag älskar dem!!



FannyBanny


Lugg???


Jag ska nog klippa lugg  i morgon hos frisan, typ en liknande som Kat Deluna har i vidion Unstoppable, lite tyngre och tjockare, med samma raka långa hår. Dock blir det chocklad mörkt brunt hår till istället. Får se hur de blir jag tröttnar säkert på luggen men då får jag väll bara spara ut den igen.


Looklet



Denna Outfiten gjorde jag i dag på en sida som heter http://looklet.com/, rätt roligt faktist och få kombindera lite olika kläder.

UNSTOPPABLE

Jag spelar denna låten om och om igen på min dator. Älskar den!

Ledig i dag!

I dag är jag ledig igen så gött! var i gbg i går och sedan var jag med familjen hos min morbror och grillade. så mysigt. I gbg köpte jag massa matrial till skolan men är inte äns klar än, det gick på 600kr.  I dag ska det bli mer shopping! Massa pengar som försvnner. Men det är skoj att sammla på sig alla saker.  Får se om mamma kanske följer med mig också.

RSS 2.0