I rutan


Jag älskade Ika i rutan när jag var mindre.
Va tyckte ni om henne?? Någon som mins henne äns??

Små städer

Usch för den lilla små staden jag bor i så jääävla patetisk i bland.  Var ute i går på vårt typ ända dansställe. Som stänger kl2, tur de för jag hade så tråkigt i går. Fins så jäävla många äkel i denna staden va. Sedan är den så efter när de gäller mode. en kille i går kom fram till mig och skojade med mig om att jag var en hora, för att jag ahde på mig stövlar som var över knäna. Jag är väldigt noga när jag har på mig mina sådana stövlar att de inte ska se så horigt ut för de kan ju lätt se porrit ut om man har såna och urigning. Jag hade på mig tjocka leggings och en T-shirts klänning med ingen uringning med tydligen såg jag ut som en hora. asså denna stan förstår sig inte på mode och sånt alla ska se lika förjäävliga ut.  usch jag ska nog aldrtig mer gå ut här.. blääää säger jag bara!

Ralph Lauren

Ingen kan väll ha missat dessa bilder.


Modelerna Filippa Hamilton och Valentina Zelyaeva

Vad tror dom om oss? Eller är folk dumma och tror att man  kan ha så här små häfter men åndå ha skit breda axlar? ser sjukt omänsligt ut plus att kläderna kan ju inte se mer data gjorda ut.


Polo!

199kr en svart hitta jag på H&M i dag, funderar på en ljuslila också. Såå mysiga att ha på sig!!! Just när de blir lite längre också.

 

En busschaufför, det är en man med glatt humör!



Ja detta stämmer ju inte alls. Eller kanske på ett par få tal här i västsverige i alla fall. Fy fan för busschaufförer måste jag säga. Jag menar är det inte ett servis yrke det med? men de märks inte på för alla, eller nej inte alla men väldigt många av alla busschaufförer ja för den delen ska vi inte glöma dom härliga spårvagnschaufförerna i Göteborg heller. Nästan alla är så J**la otrevliga. Dom har inget vätt heller att knipa igen utan dom bara öser ut sig spydiga komentarer  och  är alment otrevliga.

Jag menar när jag har jobbat som srvitris, vårdbitröde och butiksbiträde kan ju jag inte vara otrevlig, och säga till kunden att dom i dumma i huvudet och sånt. Och att de är däras fel m.m. Då hade man förlorat kunderna och man hade gåt i konkurs. Eller så hade man fått sparken. Men på bussar tollererar man att ta mer skit. Men varför? vi betalar fan för att dom ska köra oss och då kan de vara lite trevligare också när man kliver på och frågar om saker.  Men saken är den att även om busschauffören är otrevlig så måste man kanske ändå ta den bussen nästa dag änmdå, för då har inga andra alternativ, taxi kanske men de är lite väll dyrt.  Sedan tror jag att vi resenärer/kunder tolererar mer för vi tycker synd om buss chaufförerna, för d ehar så jobbigt jobb och de får prata med konstiga och otrevliga människor. Men HALLO, det fär man väll i butik, resturanger och vården också göra. jag menar jag har blivit kallad det ena och det andra men inte för de står jag ocks skriker tillbaka massa fulla ord till kunden och gärstrena för de. man sväljer sin stålthet och ger så bra servis man kan även om kunden i fråga är en idiot.

Som i dag när jag tog bussen från Borås, då stanar bussen en bitt ifrån hållplatsen och släpper av folk, så alla vi som stod och vänta gick dit för att gå på bussen. Då var han även 5min för sen. Då blir busschauffören skit sur att vi kliver på bussen innan han kommit fram. (varför han stanade där han gjorde vet ja ej?) Då kontrar i alal fall nägon dam att han var sen med 5minuter. efter de ryter busschaufören till och säger att de är vårt fel för vi kronglar??? va fan gick vi precis på bussen lr? Idiot. Sen så skulle jag betala 14kr för resan, för de jag hade på mitt kort räckte inte, då bara han typ slänger min 20sedel på mig. Säger inget bara gör en otrevlig grimars typ. Jag blev ju ioförsig glad att jag slapp betala de men man kan ju va trevligare nu om han inte orkade krongla med det, för här var ju jag ärlig och ville betala sen nsäta gång blir de sura om man inte har batalt 1kr som blir minus på kortet. SÅÅ jävla konstigt.

men nästa gång jag jobbar som servitrist och folk får vänta på sin mat så ska jag säga till som att de är deras fel för att dom kronglar... haha va tror ni om de?


Sedan vet jag att inte alla är sådana, men väldigt många är det och vi axepterar de! De är de som jag blir sur på, på mig själv också. Men när jag åker tåg till gbg så har  råkat ut för ett par riktigt roliga tågcaufförer som har skojat till det när de har varit krongel, även om man blir lite senare så är man ändå inte irriterad för att han har pratat och varit glad och rolig.  Det är så de ska vara!

Vad har ni råkat ut för något i trafiken?

Halsdukar, vantar och mössor?

Vart är ni någon stans? Jag köppte på mig hur många mössor,vantar och halsdukar föra året som hälst. men nu hittar jag bara en halsduk och en mössa. vad har resten tagit vägen vid flytten upp till pappa? De börjar ju bli kalt. jag vill ma mina mysiga stora halsdukar!!!!! usch vill inte frysa! Måste leta mer men vart?


Redovisning i morgn!

Ni var de dags för en till redovisning denna gången är det i visualiseringen, vi har få kommit på ne logga till en butik och hur deras anonser och inbjudan m.m. ska se ut. Vi blev nöjda med de vi har tagit fram, funkat bra. Men får la se hur redovisningen går i morgon, har inte övat så mycket.


Ja detta har vi tagit fram till vår butik Sött & Salt. Tycker de blev bra! Snyggt uppsat också.

Jag gillar vårt inbjudningspaket, jag som har grejat med den en massa. Såå fin. 
Hoppas ni håller tummarna för mig i morgon:)

Nikab??

Jag har suttit och lyssnar på debatt på svt1 om Nikap. Att man kanske ska förbjuda detta. Jag måste säga att jag är för att förbjuda nikab på offentliga platser i sverige. Inte slöja, slöja är okej då ser man ansiktet.  Jag tycker att människor som flyttar till länder ska anpassa sig till den kulturen som  finns i landet. Om jag åker länder som de är lag på slöja så bli ju vi tvungna at ha slöja de tycker jag ändå är okej, samt att man inte ska bära kortkort. Så jag tycker dom ska anpassa sig till vår kultur, vi har religionsfrihet och hela den biten och folk få ha slöja och annan huvudbonad. Men när de kommer till nikab som döljer hela ansiktet så tycker jag inte de är okej, de blir för stor kontrast med vår kultur, plus att jag tycker att de har med lite säkerhets saker att göra också. Tänkt om folk med nikab börjar i hemtjänsten, jag menar finns folk som lurar gamlingar kommer bli svårare för folk att känna igen folk som kommer, plus att de blir ju ingen personlighet. Sedan så värkar de ju ha olika åsikter i religionen i frågan. Även att folk jämför med kortkort de har ju inte ens med religion att göra.  Dom pratar om att jag är outbildad och att jag bör utbilda mig om jag inte kan accepterar att folk döljer sitt ansiktet. Jag känner mig måste jag säga lite kränkt på de att mina åsikter är kassa och att jag tydligen inte fattar något för att  jag tar avstånd till nikab på offentliga platser.  Jag är ingen rasist eller något sådan jag har många vänner som kommer från andra länder och kulturer. Jag har inget emot religionsfrihet heller, men när de påverkar andra människor och samhället på ett “negativt” sätt, kanske är att ta i men när folk känner att de är svårt att få kontakt med folk pga nikab så tycker jag inte att den ska bäras. Om dessa människor måste vissa sitt legg någonstans hur gör dom då? Eller blir de att dom aldrig går ut på stan och föra något skoj? Eller dom kan ju inte ens betala med kort då i vissa butiker. Hur gör dom om de ska flygga? Dom får ju tydligen inte vissa sina ansikten men för säkerhetsskäl så ska man ju göra detta. Skiter dom i att göra detta då, vilken frihet har dom då?

Ni kanske tycker jag är taskig och outbildad. Men ibland blir jag så sur att Sverige ska anpassa sig efter alla andra ursäkta uttrycket nu men jäävla kulturer! Som sagt de som bär nikab kan väll lika gärna ha slöja då. Eller får de väll flytta (tydligen får dom bära nikab i arbetslivet i  England och USA åk dit då.) jag skiter i va dom gör. Men hålla på och dölja sig tycker jag inte att dom ska göra, då får väll dom sitta hemma då om de ändå vill bo här i Sverige.


Tycker ni att detta är personligt att prata med. Jag menar blir de inte svårt att lära av folk. När jag pratar med folk så använder  jag mycket ansikts uttryck. Jag menar man kan inte äns se om folk leer eller räker ut tungan åt en under. Annars får man väll lära sig att lee med ögonen eller vad säger du Tayra Banks.

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på






Denna låter är såå sjukt bra med Melissa, har nog lyssnat på den 10 gånger nu på rad. Älskar den. Käns som om de stämmer in på mig precis, vad jag känner för Christopher.

 

 


Belle

Jag har nu köpt skor igen men kunde inte kåta bli dessa. De hade kostat tror jag 400-500kr men jag köpte dom för 199kr, på BelleShoes.


Ingen snygg bild, men men.

Morbrors tattoo

Jag fick i uppdrag av min morbrors fru att göra lite förslag på tattooeringar till min morbror.

Här har vi i alla falla de förslag som jag målade i fredags till honom.

 

Men jag hitta denna tattoo när jag kolla runt på nätet nu, ass cool är den.


Jag älskar Spider-Man


Visualisering



Nedanför här vissar jag de som jag har kämpat med i skolan och hemma nu över helgen. Såå sjukt ont i naken har jag nu!


En Punktsperspektiv


Paralelperspektiv


Planritning


Vertikalprodejktion


Tvåpunktsperspektiv


Melissa

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre



Hur mysig lut som hälst! Lyssnar massa på henne nu när jag har suttit och ritat de sissta för inlämingen i morgon. Sjukt ont i naken nu har jag. Hörde Melissa i morses på nyhetsmorgon för först gången, fasta med äng gång för hennes mjuka röst.

Helt slut!

Nu har jag suttit hela dagen och hålt på med min visualiseringsarbeten. men de blir ju aldrig klart. Fattar inget. Inget blir bra lr snyggt när man ska måla med tuch!

Killar?

Jag fattar inget. föra veckan skrev mitt ex med mig varje kväll. det var han som börja sms med mig  jag skrev tillbaka. Vi skrev kanske 4sms var varje kväll. och på lördagen skrev han till och med i ett att han saknade mig. men när jag sen skrev tillbaka till han fick jag inget svar. sen hala denna veckan har han inte skrivit nästan något till mig. Eller jo när jag skrev till honom att jag var ledsen över Alexia att hon hade gått bort då fick jag ett tillbaka men annars inget. jag fattar inte varför ena veckan är jag mer intressant en andra veckan. Eller var han bara mer kåt för aveckan en denna?

I bland käns det inte som han ser mig alls. vet inte vad jag ska tro. jag förstår mig inte på killer. Ena stunden trode jag att han inte hade några pengar kvar på mobilen när han inte skrev med mig denna veckan. men när han sen svara på mitt sms, så borde han ju ha de. Sedan trode jag att han kanske inte hade tid, för han är ute på en ö och rensar löjrom nu. Men fredagar och lördagar fiskar dem inget och då har han inget att göra så jag tycker han borde skriva något till mig. 

Jag fattar inget. Jag borde försöka sluta bry mig. Men de är de ända jag tänker på. Så sjukt jobbigt!

Toppa Luggen

I helgen har jag klippt luggen och färgat håret. Så ny är jag mörk och snygg! men de blev mörkare än jag trode, men de ljustnar väl efter några dischar.  Jag lägger upp en bild snart.

Men det som var tråkigt när jag klippte luggen vara att, jag hade bestält tid, för en vecka sen, men när jag väll kommer dit så har de inte än stol över till mig. Utan de lånar en stol av någon, som skulle komma snart. sedan fattade inte tjejen som klippte mig hur luggen skulle se ut. jag ville ha den rak men med lite båge på kanterna så som den såg ut innan fast då kortare. Men tjejen gör för fan luggen helt rundbåge, usch. Sedan kommer de andra efter tio minuter och frågade om vi var klara snart och hon säger ja, jag bara nejnej nej. Man märkte hon var stressad. men jag betalar fan 100kr för att klippa luggen då ska de fan inte ta 10min och bli fel. Så jag sa att hon fick klippa den rakare och klippa upp den mer. Jag skitter i om hon tycker jag var jobbig, jag vill inte se ut som en idiot. Så nu blev den helt okej. Gillade tjejen som klippte mig föra gången bättre.

Gravid

Så här skulle jag se ut omk jag var gravid men det är jag inte, vi hitta en mamma mage till provdockorna som vi skoja med. Hur skoj som hälst alla såg ass lustiga ut.  Fast så här smal kanske man inte är när man är gravid, lär ju bli lite mer svulen. hahaha Om jag nu skaffar barn någon gång, jag tror inte de blir så. Vill inte ha barn. det är aldrig någon som fattar de. jag är ingen barnmänniska och jag tror inte att jag skulle bli en bra mamma, så för "barnets" skull tänker jag inte skaffa något.


Sista Podie uppgiften



Ja i torsdags nu fick vi göra vår sissta exponerings uppgift, då fick vi göra ett podie med tema fisk, efter prslinet och kuddarna som hade fiskar på sig. Jag tycker det blev bra tillsut. Vi fick ganska bra omdömning  för dena dock skulle vi haft mer ljus men de visste vi.

RSS 2.0