Skyltfönster

I dag hade vi lektion hur man gör skyltfönster, hur man börjar och vad man ska tänka på. Så här blev vårat temat är höst, med färg temat orang, röd och grå/svart. Vi blev nöjda, men vi han inte fixa ljuset, kost om tid. och de är ju viktigt.  men för att vara första så är jag nöjd.

Tyvär fick jag städa bort allt själv eftersom mina två klasskamrater som jag jobba med norog, den ena stak redan vid 1 och den andra vid 3. Inte snällt. men men  den ena tjejen var sjuk, såå de gjorde inget.



Vad tycker ni?

30/9-09



Har varit i skolan i dag fick gå upp redan klockan 6, usch det var segt. Vi skulle ha frukust möte innan lektionen började, usch nu är jag så trött. Mina fötter värker så, vi har stått upp hela dagen och gjort skyltfönster, jag glömde av att gå på rast. va så skoj!

Ha de fint gumman!

Alexia gick bort i dag. Hon fick sommna in hemma ute på hennes favorit plats klockan var 15.00, då vetrinären kom och gav henne sprutan. Men lika bra de hon hade flera tumörer i kroppen och hon måde inte bra, nu slipper hon lida i alla fall. 

Men lilla gumman kommer sakna henne så mycket! Världens sötaste, snällaste och goaste vovve. Som luktade illa i munnen som bara den. jag kommer sakna den lukten nu. Konstigt är de att de är de man kommer främst sakna de man klagade så mycket på.



Sötaste tjejen!!!

29/9-09


ja så här såg jag ut i dag i skolan.

Måste säga en sak jag är så glad! fick 78p av 80, fatta bara två poäng fel. Jag som tyckte de gick så dåligt! jag fattade inget. Så Jag får VG i slut betyg på min Försäljningskurs!!! (VG är max ni som inte fattar de) Sååå sjukt glad. Men jag har såna skuldkänslor för att jag är glad.  Eftersom Alexia sommande i dag!


Konfektion

I dag fick vi lära oss hur man strycker och tar på dockor kläder.


Vi döpte dom till Busan och Berit!!

Exponerings uppgifter!

i Måndags 28/9 övade vi på Exponerings sätt. Skoj var det!!!


Podie 1, tema växter inomhus

 
Podie 2 Jul tema, jobbat med höjden.


Uppgift 3, bäddning.

Hantvärkslektion

Vi fick pröva på att spaklat, slippa och målat på olika sätt.



Kom i håg att grundarbetet gör allt!


CupCake

Jag har målat en tavla åt min lilla kusinis! Ska även måla än åt min stora lilla kusin Livia fast en älva i julklapp.


Alexia

Ja vi har inte fått några goda nyhetter i dag. troligen har den gammla vovven någon rubbning i emmunförsvaret så så de är kasst, feben har gått upp och de hittar inget fel på benet men de annat att de kan vara inre blödningar pga emmunförsvarets svaghet. men de hade inte fått svar på alla prover än så de kunde inte säga säkert.  Så vi väntar tills i morgon för domen! usch!

Hon är så go!!!


Alexia

I dag ska vi åka i väg med vår familje/syrrnas hund Alexia som har gjort illa sig i benet, men hon är 11år och det är väldigt gammalt för hennes rass, plus att hon har skadat sitt ben mycket. Vi vet helt enklet inte om hon kommer komma med oss hem i dag. Käns sjukt jobbit. Varför skulle hon gå och skada sig. Usch jag hatar sånt här. orkar inte sitta och gråtta! jag är även ass trött kom hem i natt halv 5 och syrran ringde mig halv 8, så jag är inte pigg. Nu kommer dem snart och hemtar mig. Jag som trode det skulle bli en lugn och skön dag med middag hemma hos mamma.


Heroes

Hur j**la bra serie som hälst! jag älskar den! Men jag har missat en massa. Jag och mitt ex (käns så konstigt å säga ex) i alla fall så såg vi hur massa på heroes föra somman, som han laddadehem. Men sen fans det inga mer och lada ner. Men nu har dom börjat vissa nya på tv4 men jag har ju missat en massa så irriterande, men de är ju saker man överlever.  





22/9-09


Hollywood Fruarna

Ja nu kommer dom i gen på TV3, jag vägrar tittat på skiten, men det är ju de ända folk skriver och pratar om så jag tänkte att jag också ska göra ett inlägg. Men ja denna Anna Anka, vem är hon igentligen? Bara hon håller sig till USA så är jag nöjd, hon behöver inte komma hitt till sverige. Sen kan hon få göra och tycka vad hon vill i USA. man får väll hoppas att inte alla där borta tror att vi alla svenskar är såå korkade. men men

Sedan har jag kollat på reklambilden för serien. Titta nåoga på bilden som jag vissar nedan här.



Här ser ju fruarna frächa och unga ut eller hur. men kollar man på reklamen på tven såå ser man att dom är rätt mycket äldre. Ja menar fru Anka ser inte alls ut så där. man känner ju knapt igen henne.


Ja menar kolla bilden ovan på fru Anka så ser hon ju för fasiken ut som om hon är 50 och är jääävligt sliten. Men vet ni ålden på henne? jag blev förvånad när jag upptäkte att hon bara är 38år de ser hon inte ut som. Som sagt jag tycker hon ser förjävla sliten ut och de kan inga pengar i världen ändra på. Kanske om hon oppererar sig men då kommer hon bara ser konstgjortd ut.  Men ja vet inte vilket som är bärt. Tror bara jag inte gillar hennets utsende efter som hon snakar så massa skit och värkar vara sjukt dryg.

21/9-2009


Tentan och klassfest

Hade ass skoj i fredags kväll med klassen hur nice som hälst. Dock så blev det en tidig kväll hem, men de gjorde inget skulle upp tidigt i dag och shoppa med brorsan:)

Men de ända jag grubblar över är tentan kommer bara på mer och mer fel jag har gjort usch!!!!! Jag får panik!!! Försöker intala mig att det bara är att göra omtenta men de käns så segt kommer inte klara den heller.  Jag orkar inte med sånt här kan jag inte lyckas med något?

18/9-09

Fyy fan tentan gick inget vidare i dag.. Hoppas jag klarar den och får G i alla just nu skiter jag i VG!!!! Fyy fan fatta inget va hon menade med vissa frågor:S Tur att det inte var bara jag som fattade nada!


Nu ska jag göra mig vacker, fest i kväll med klassen! Nice som bara den!

pöss på er


17/9-09

 

 

Varit på skolan och textat hela dagen. Trodde det skulle bli lätt men inte då! Har ont i ryggen. Nää nu blir de sissta kvällen att plugga på tentan, i Morgon blir de tenta fest!!!!! 


HelloKitty

Jag älskar Hello Kitty grejer och jag letar efter en smyckeshängare. Är inte dena perfekt då???


www.mihi.se

Vardagsrumet

Ja nu har pappa satt upp min stora ros i vardagsrumet, tycker den gjorde sig fint där. 



vad tycker ni?


16/9-2009

Nu är jag så trött, vill bara sova men måste plugga på tentan!!!!! Snart är den.


Navy CIS

Vart tog NCIS vägen nu på tisdagar klockan 20.00??? Nu är de denna skit Superstars i stället. Bläää jag är så besviken på tv3!!!!!

Jag vill ha min NCIS dos på tisdagar. de konstiga är att de står på hemsidan att sesong 6av NCIS sänds på tisdagar 20.00, men kollar man på deras tv-tablå så står de Superstars.


jaja, sånt är livet!


15/9-2009


Ja så här såg jag ut i dag när jag var i skolan och lärde med ljussätta butiker och lite annat. Väldigt intressant!
va har ni haft för er? Lärt er något nytt?


 

Puss på er!


ThunderCats

NU har jag äntligen kommit på vad den teknade serien hete som jag tyckte va bra när jag var liten jag älskar såna hära serier såå sjukt bra!:) Jag är världens tönt när de kommer till sånt här. Min bror som hjälpte mig komma på vad dom hete!

ThunderCats är det i alla fall!

David Gray

The Other Side


såå mysig låt! Tycker ni inte de?




Say hello, wave goodbye



This years love

Snygga


Denna skon från Dinsko är såå snygg, gillar värkligen klaken! såå snygg! Jag vill ha!


Nya skor


Nya skor från DinSko, såå coola!
I löve dom!!!
399kr

Tips Shopping

Tjoohooo!
Vet att det är långt kvar tills jag ska åka till Stockholm men jag undrar om någon har lite tips på roliga butiker, dyra, biliga, second hand och lite andra roliga små butiker, både kläder och kanske lite inredning och små prylar.
Vore trevligt om man kunde få lite tips och ideer:)





puss på er

10/9-09

 

Spegeln var rätt skiten men jag orkar inte fixa några andra kort. Så här såg jag ut i dag i skolan:)

Jeff Buckley

Jag älskar låten Hallelujah med honom helt underbar!


Skolan

I morgon har vi sissta lektionen i Försäljning 4p, men vi är inte klara än. Tentan ligger på fredag nästa vecka usch jag är så nervös jag borde börja plugga men jag kan inte få mig till detta. jag är så seg! Vet inte hur man pluggar till prov längre. Sen vet jag inget hur dena tentan kommer se ut och hur svår. Usch usch


Jag är hon i gult, som inte fattar något. usch är det så för er, att hjärnan stänger av sig när man får ett prov framför sig??


8/9-2009



Ja en dag i skolan, med en redovisning avklarad! Skönt att det gick bra, var väldigt nervös!

En röd ros


Nu har jag målat denna, den ska hänga i pappas vardagsrum tror det blir bra.  Kankse ändrar lite på den men i det stora hela är jag nöjd med den.


Top Model

Klockan 19.00 i kväll börjar Top Model 12 på TV 3 i kväll. Jag älskar top model, i alla falla med Tyra Banks, hon är grym. Någon mer som ska se på de??





Kill Bill Musik

På tal då om Kill Bill var jag tvungen att lyssna på mer musik från den filmen.









 

Mycket bra musik, vissa bätre än andra, men man får en viss känsla när man hör dom. Inbte konstigt eftersom man kopplar dom till filmen men men.

Vad tycker ni om KillBill dåå?
Är ni några Quentin Tarantino fan?


Nancy Sinatra

Några riktigt  grymma låtar, älskar BangBang efter jag hade sett KillBill (älskar dom filmerna)
sedan kan ju Jessica Simpson variant  av "These Boots are made for Walking" gå och gräva ner sig någon stans.


Fläta och rosetter

Tycker dessa flätar och rosetter är hur coola som hälst vill ha såna men då ska dom passa snyggt till mitt hår och de kan man ju inte rigtigt avgöra på en bild bara. Så får väll se om jag hittar de någonstans på stan, någon som vet om de fins???

 

Sådanhär hårrosett skulle jag vilja ha en riktigt stor som LadyGaga har, jag tycker det är hur coolt som hälst.

LadyGaga har även ett bra exempel på hur snygga ljusa läppar ska se ut, inte vita. Plus att hon har cool stil helt och hållet. Hon är grym!


5/9-2009

Så här ser jag ut hemma i dag när jag sitter och slappar och pluggar eller jag försäker plugga lite. Hahahaha



Jag ser så glad ut.. hahaha

Regn?

Om man nu kan kalla detta regn käns som om hela himmelen öppnade sig. Tror nästan taket faller in snart. usch. jag tänker då inte gå ut någonstans!!!

Vissa brösten

Hejsan! jag kollar runt på lite bloggar många intresserar jag mig inte så mycket för men men. Det jag har kommit fram till med många är att när de flästa ska vissa sin "dagensoutfit" så bryr vissa sig mäst om att vissa sin urringning, så man riktigt ser allt, gärna BH också.  Kan folk inte bara lägga ner detta. vill ni vika ut er och få uppmärksamhet såå gör det ordentligt då. Ni tror att man inte märkar att det ända ni vill vissa upp är era kroppar eller? Ni hoppas att ni ska få snälla kommentarar hur fina bröst ni har eller vad är ni ute efter??


Bleka läppar

Usch säger jag bara. Jag tycker inte det är snyggt alls. Kanske lite läppar kan va okej. Men många gör sina läppar helt vitta och det ser förjäävligt ut. Oftast så är de alla dessa ultra blonderade tjejerna som gör de. Jag drar alla över en kant, men tjejer som har blonderat sitt hår vitt och sedan har silikonbröst eller drömer om de, har alltid urigningar dessa tjejer har bleka vitta läpar också. De ser såå förjävligt ut!! är de ingen som säger de till dom att dom ser ut som idioter, men kanske är det dem strävar efter? vad vet jag. Jag skulle aldrig ha det i alla fall.


Hur snyggt är det?


Tavelvägg

Jag ska göra en tavelvägg i mitt rum, jag har målat om en massa ramar, dock inte hittat så mycket att ha i ramarna än. Men detta kommer. Nu funderar jag på hur dem ska sitta uppe, vill nog inte ha dom i en tråkig fyrkant alla. Fins tre ramar som inte är målade än, men dem ska bli svarta sen dom också.


Så va tycker ni? är det okej?


Män som hatar kvinnor

Ja nu sitter jag framför min film med en godispåse, får väll se hur långt jag orkar se på den:)





Va tycker ni om denna filmen??

Nattinatti

Älskar min lugg!



puss på er alla, jag ska hem till mamma och leka med min syrra och lilla Lucis

4/9-2009


Rosa och svart är man i dag!!!


Converse



Detta är mina nya fina rosa Converse, jag älskar dom!  Dessa kosta mig 330kr bra, som hittad. En kompis hitta någon på internet som sålde biliga. Hur nice som hälst! Såå sjukt fin rosa färg med!!

3/9-09

Hallo!
Jag fattar inte nu har jag haft extrem huvudvärk i snart två veckor i rad. I dag var de så on så jag ville gråta i skolan. Usch hemskt. Men nu när jag ska sova, då lättar de lite. Va fasiken. så nu orkar jag ju plugga, men jag måste sova nu för orka grupparbete i morgon. Bläää

Vad gör ni när ni har ont i huvudet???


RSS 2.0