Ledig

Jag tog ledigt från skolan i dag för att tittat på lägenheten. Egentligen skulle min syrra ha gjort detta men jag villa gärna gå ditt själv så jag tog ledigt från skolan, jag har haft lite dåligt samveta för de. Men de var npog tur för min syrra verkar inte kunna ställt upp i dag ändå, för hennes son spyr, plus hästen, hunden och sambon. Inget roligt hem och vara i nu, undre hur de kommer sig att alla har blivit magsjuka samtidigt. Sambon och sonen kan jag förstå, men kan människor smitta djur??? Börjar ju undra om syrran har smittat ner dom alla. 


Nu får alla hålla tummar na för nmig att lägenheten är fin och att ingen annan vill ha den.

Lägenhet

På onsdag ska jag på Lägenhets visning på en liten 1a. men den ligger såå bra nära till Maxi, gymet, tåget, stan och mamma. Perfekt. Jag vill ha den! I så falla flyttar jag i sommar igen.  MM men jag har skola på onsdag och kanske måste gå, så i så falla får syrran åka ditt och ta kort och mästa lite granna.  men man vill ju gå själv  och få en bild av den.  Nää nus ka jag åka till skolan, har varit ducktig och varit på gymmet nu innan. så gött.

pöss på er


White Club

I går va jag på Hotellet i Alingsås där dem hade White Club, så alla som var kläda helt i vitt kom in Grattis.
Jag tog ingen bild när jag var helt klar med min Outfit med smycken smin och allt men här kommer lite bilder när jag testa mig fram, vitt är ju inte min grej. Jag gjorde även än skit stor rosset.



Blev utsläpt hår till detta som jag plata, vit sminkad runt ögonen, ljus rosa rouge, knalråsa läppar som passa till min rosa väska jag hade som färg klick. LIte pärl örhängen, rilver ringar och vit armband och silverklocka.  ja de var väll de hela, blev rätt roligt när man var på utestället sen och man verkligen lyste i lamporna.  Jag gilla min stora rosett.


Lindex

Jag hitta en snygga skjorta på Lindex, den var tun  och fin, men lite för figur syd för min del, jag ahde viljat haft den mer rack.


Några outfits från veckan



   
Onsdag                                           Torsdag





 
Fredags klädsel.


Veckans shopping


99kr styck, tunna skjortor från H&M


 Dem fyra helt silvriga ringarna på pekfringret är från Lindex.
Alla dem andra är från H&M.





seg

Nu sitter jag hemm och glor på tven, kom hem för en timma sen från träningen. De nya body combat passet var riktigt jobbigt, helt slut i hela kroppen. Efter en hel dag i skolan så är jag helt slut i huvudet också.

Blä i morgon ska jag ha utveckligssamtal medmmin handledare gillar inte sånt, för man sitter ju bara och säger att allt är bra ändå. får inte ut något av de.

jag e så seg kan inte tänka på va jag ska skriva om i dag.

Hej!

Ja i dag var de data hela dagen i skolan sååå trist i morgon blir en lika oinspererad dag, men va ska man göra åt saken. Man lär sig ju något vetigt i alla fall.

Efter skolan blev de lite shopping dock inget direkt roligt, de blev lite skydd till telefonen, och nu hitta jag även sån där skyddplast till telefonen som var betydligt biligare än den jag köpte på Elgiganten och förstörde. Sedan blev de en usb-kabel till mobilen så nu har jag äntligen musik på mobilen.  Det blev då även ett mineskort med 4GB, vilket bara kosta 149kr. Känns lite bättre än 500kr som han tänkte tat för de på elgiganten.

det blev även ett headset till daton så jag kan skaypa med en kompis i USA.

NU håller jag på och lada ner test för Photoshop som är i 30dagar. Får se om de blir klart innan jag ska sova.


Käns som om i dag bara har handlat om massa teknik. Så tråkigt har jag haft de i dag. hahaha

på väg

TJA! NUtJAa! LÄGET? NUS TJA! NU ÄR MAN PÅ VÄG TILL SKOLAN! JAG ÄR INTE RIKTIGT BVAKEN ÄN. VILL BARA HEM IGEN; I DAG BLIR DE DATA IGEN, ELLER JA DET BLIR DET JU HELA VEKAN. SKRIVER MEDR SEN. MIN RADIO ÄR KASS RFÖR ÖVRIGT!!

Ps

Ringde en vän och rådfråga om kläderna från H&M, dom är nu på väg hem till mig eller i alla fall ja´ckan som kommer om ca 2veckor, kläningen får jag ju vänta med lite. Sjukt segt.

På torsdag så kommer ju garden Collaction komma ut i butikerna, då kommer de vara folk. Jag ska ditt och kolla efter en klänning åt min kompis men vet inte om jag kan komma dit på morgonen bara. Men men jag har dom två klänningarna som jag vill ha nu, eller jag har den ena på väg:)

Bio

Hej!
Nu har jag kommit hem efter att ha varit på bio, Alice i Underlandet. Varför går man inte på bio oftare de är så mysigt! jag älskar det! Får en pirande och mysig känsla i hela kroppen. Första gången jag såg bio film i 3D. Ville sett avatar med blev inte av. Tänk va skoj de måste se ut när alla i bio salongen sitter med samma svarta stora glasögon. Man borde ta kort på de.

Om jag då ska säga vad jag tyckte om filmen så gilla jag den. Jag trode ju att de skulle vara Tim Burtons verstion på den teknade gammla Alice historien. Då jag satt där hela tiden och tänkte bara att den var lite udda än orginalhistorien men de kanske var hans ide. sen fattar man att detta är en annan historia bara samma figurer och land. Jag gillar den!

 


beslutångest!

Jag vill ha kläder från HM men  jag får dom inte förens i april och juni, vilket käns lite segt plus att de blir 500kr plus 50kr i frakt. såå sega pengar bara. men jag älskar dem. Varför är man inte rik!

 

ny mobil

TJTTTHEJ NU E JAG PÅ STAN Å FIKAR ASS NICE. GILLAR MIN MOBIL! HEJ HOPP!

NY Mobil

Yes nu har jag köpt en ny mobil jag är så glad!!
 Nu blev de en Nokia 5230 och telenor. Jag var på Elgiganten och fick en säljare som gjorde så jag fick en bra.
Jag fick betala 1kr för mobilen, och de är det ända jag betalar för den, sedan tog jag telenors abonnemang med 199kr i månaden som man kan ringa för, 39öre/min och 69öre/sms exakt lika mycket som jag har nu. Men nu fixa han till så jag bara behöver betala 29öre/min plus att telefonen inte är låst till telenor.  Jag behövde inte heller betala något start summa för abonnemanget. fri surf fick jag också i 2månader men de får ju alla tror jag. Men tycker jag fick  till de ganska bra i alla fall. Telefonen är väll ingen avanserad, men jag ringer och smsar så varför ska man då ha mer avanserat än vad man behöver. Jag gillar min telefon, baksidan kan man byta mellan silver, blå och rosa, jag har så klart rosa på nu.




Tror inte jag skulle hitta någon direkt bätre deal. Det roligt att olika säljare säger så olika om telefonerna. Säljaern i dag tyckte jag egentligen skulle köpa en annan telefon, men den hade en annan säljare sagt till mig innan va kass, lustigt sånt.

Dagens sko

299kr på Nelly.se








Sola och Bada

Å vad jag längtar till sommaren å man bara kan dra på sig en klänning och ett par flipflop och softa runt. Gå ner till sjön och bada  så nice. Åka till havet å ha det gött:) Äta massa glass och goa frukter. Jag vill ha sommar, dock har jag inget jobb än så kanske blir fattig sommar, inget vidare.


Dessa Bandeau bh  kommerfrån H&M och kostar 129kr/st så fina.

I dag kan jag hämta ut min klänning, men så segt att man inte har bil, lr att H&M leveranser kom till Maxi. Så får hämta den i  morgon lr på Lördag. Jag vill ha den nu här.


vem är Jag?

I am dark and twisted. Dont trye to understand me. You have to go deep under the surface and there will you be lost. Just remember that I warn you, I am dark and twisted.



Plugg

Yes nu sittrer jag och tentarplugg innan jag ska till griniga tanterna på ungdomsmotagningen. Bläää. fattar inte varför de måste vara sås surra när man ringer dem.  Man blir ju inte direkt sugen på att åka ditt och inte konstigt att man drar sig att ringa dom förens sissta minuten. 

jävla marknadsfölringen, nu börjar ångesten krypa fram. Sitter och försöker förstå vad det är min lärare har skrivit om Impact. Men fattar inget av vad han skriver. helt meningslöst.


Jag vill bara att min klänning ska komma i dag!!!!


telefon

jag ska köpa ny telefon med abonnemang, har inte haft detta. Världens jungel när de kommer till telefoner först å fremst alla är bra på något och sämre på något annat. Sedan har vi alla abonnemangen jag blir trött, noll koll va jag ska välja. Nån som vet något bra???

Ellos.se

Två outfits samma linne.


Dagen

I dag har jag varit i skolan och haft min redovisning  i marknadsföring och lämnat in vårt fetta arbete på 38sider. Käns fint fint, läraren tyckte vår redovisning var solklart så han hade ingen frågor.

Sen åkte jag hem för att tenta plugga men de blev mys med min sysster son istället. Sitter hemm nu och glor på tev, käns fint fint.

 

vad har ni haft för er???


mmmm

de var inte helt fel med pannkakor:)  nu kanske man har energi tilla tt plugga.

Gör allt annat

Just nu ska jag göra pankakor.  Innan har jag sökt lite jobb vilket inte går något vidare med omöjligt att få sommar jobb i handel typ om man inte känner någon. Jag har även kollat på lägenhet, pappa ska ju sälja radhuset, fast jag vet ju inte när man käns lika bra att kolla runt hitta en bra etta nu ganska centralt för 2000kr i månaden, så får se om jag får den, i så fall är de inflyttning tills mitten på somman. Då hade de ju varit bra med sommar jobba:P hahaa

Men det jag borde göra är att plugga till tentan, men nej dåå. Jag har tittat på en sida nu. blääää
Snorrig och seg är man med, blir ingen träning i kväll. hatar att vara förkyld.

 


nu e jag hungrig och sugen på pankakor, mmmmmm


H&M outfit

Sommar och party så kan man vara kläd så här, allt kommer från H&M:)



Klänning: 199kr
Örhängen: 29:50 
Solglasögon:49:50
Skor: 399kr

Jag älskar klänningen, snart kommer den hem till mig:)

Outfit H&M

Vår!


dagens sko


999kr


Scorett
art. nr. 1031608

bakis

usch usch, varför dricker man!!!! jag mår skit.


I går träffa jag på en killkompis eller som man kanske kan säga nu föredetta kompis. För vi har inte hörts på skit länge, han bara sluta ringa mig och svara på mina sms. Till slut skrev jag på facebook och fråga om jag hade gjort honom något, och då fick jag i alla fall ett svar och där han skrev att jag inte har gjort honom något och han fatta inte varför jag fårga en sån sak. Sen dessa har vi inte hörts nu i alla fall, och i går ignorera vi varandra. Käns ju inte så skoj. Men Facebook är underbart man får reda på allt där, tydligen är han tillsammans med sitt ex igen. Och då kan man väll tydligen inte vara vän längre med mig. Eller så behövar han inte mig längre, för nu behövar han inte beklaga sig till någon att han är singel.

Killar är töntar!

Lugg

Jag då har jag klippt till luggen i gen, men nu blev den skit ful. Är inte alls nöjd, hatar den!!!! Den är ojämn och jag kan inte klippa till den själv dels för att jag e kass på å klippa och sedan för att de som är kortas är alldeles för kort!!! Å jag var osäker på om jag skulle klippa luggen i gen efter som i bland blir de bra och i bland dåligt. Denna gången fick hon till foren, men utförandet var bara skitt kast. Väldigt ojämn och ful, ful, ful!!! nää nu ska jag spara ut lugg, ingen ide att ha de om man inte är nöjd. 


Denna dagen börjar kasst, sen nu fick jag även reda på att jag inte får vara med projektet i liseberg med Ikea. Hatar när man ska lotta om saker, jag har såån jäävla otur i allt. Jäävla skit dag. Tur att man ska supa sig full sen i kväll.

12/3-2010

 
                  

Jag i dag!! Borde plugga men gör allt annat, som vanligt! blir så trött på mig.

samma feeling?

En av H&Ms gammla reklam

Nedanför här ska ni gå in och se KICKS reklam. Tycker ni inte att man får lite samma vibb? Jag trode först att detta var en H&M reklam faktist.  Innan jag hängde med att de var smink och sånt de gjorde sönder.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article128814.ece


Lördag

Ja då sitter jag själv en lördag i gen, va sjukt fest sugen och försökte ringa runt till folk. nä folk väll hör av sig så är de för sent för mig att ta mig till gbg, man vill ju ha förfest också lixom.  och alla andra skulle va med sina killar lr något annat. Blääää säger jag. Får längta tills nästa lördag dåå jäääävlar!!!!!

jag e deppig och har ångest i dag.


Ka$ha


blah blah blah

sååå jävla skön låt!!!

Dagens sko

Ge mig såå jäävla fin!!! från Nelly, 399kr så de är ju inte dyrt men jag ska inte köpa mer skor. Men dessa är såå jäävla snygga.

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag hade mått så bra om jag fick dessa.


Hej

denna veckan har varit galet därför jag inte har skrivit något. Så stressad, men de blev ganska bra tillsut, haft redovisnig i dag i skolan. Nu sitter jag hemma hos mamma och har tryckt i mig en fet kebabpizza såå gött, såsen var lite stark bara, så himmal olika. Nu ska jag doppa massa frukt i chocklad!

pöss på er

Ring

Jag äslkar stora ringar men har inte hitta någon nu på ett tag. Så hittar jag denna på H&M i dag, i silver och guld, själv köpte jag den bara i silver. I Löve It!


49.50

snowboard

Nu har jag köpt googles på rean och ett par byxor. Byxorna är kanske lite stora men jag gillar de.


Stadium rea 369kr har kostat 699kr


Såå här ser jag ur när jag har allt på mig, såås sexy. Byxorna H/H gick på nu 800kr Intersport.  

Nu fattas bara en hjälm och ryggskyd.

Jönköping

I helgen var jag i jönköping och hälsa på lite vänner. Jag hade hur skoj som hälst. I går den 28/2 fylde jag 23år, usch hur gammal jag är nuu.  På Lördags kvällen/natten blev de party och många som sjöng för mig, och en hel del drinkar.  Underbar helg i alla fall tack tjejer.


RSS 2.0