Mamma och jag

I dag va jag och mamma i göteborg, det blev lite shopping men vi åkte ditt för att kolla hur skolan såg ut som jag vill komma in på Handelsakademin. Skolan var så mysig, såg lite ut som Donner som jag gick på innan. Vill värkligen komma in på den. Sedan klockan 7 satta vi oss på en resturang och åt lite mat, så got. Det blev plankstek, ur gott.

Vi köpte en gästbok till syrran eller rättare sagt till lucas, han har namngivelsedag på fredag.
Jag köpte även ett stort och gullit gratulations kort till honom, prisent har jag redan fixat.


Mamma köpte inget eller en pena köpte hon.. hahaha


På vägen hem använde mamma alla mina gammla hundra kort med ca 5kr kvar på som jag aldrig har använt och jag tycker det är pinsamt att använda alla. Men inte mamma inte. hehehe nu behövde hon bara betala 8kr extra.

Fan va dyrt det är att åka till gbg. dumma västtrafik, sänk priset!

29/4-09


Så här trippa jag omkring i göteborg med mamma i dag. Vilken mysig och härlig dag! Varm och skön!!

lite saker

Detta är lite saker som jag har handlat nu de senaste då jag inte haft nån kamra.


En liten minibag i skinn som jag hitta på "Vinden", älskar den, så snygg, för bara 50kr.


Två skärp från Lindex.


Arbetsskor, 150kr.




27/4-09

Så här såg jag ut i går när jag sa hej då till killen.

 

Skolansökan

Nu ska jag snart skicka iväg min ansökan till skolan. den ska sickas i detta rosa fina kuväret.



sedan så har jag skrivit om en hylla jag målade till min ansökan den slutade med att den ser ut så här:

 vad tycker ni om den? Jag blev inte 100% nöjd med den. Jag vet inte hur man målar längre.

Kamra

Yes nu har min kamra kommit, NetoNet fixade med min betaling så nu har ja kamran hemma. Så skönt!! Kommer lägga upp lite bilder sen!
Har inte bloggat så mycket nu eftersom killen har varit hemma i två veckor nu. Men i går åkte han igen, vet inte hur länge han är borta nu. Får la se om vårt förhållande håller. Käns sjukt jobbit allt. Varför ska allt vara så jobbit och kompliserat!!!

Bokhylla

Jag håller på och mållar bokhyllor till min skolansökan. men de blir inget bra. jag har tappat detta helt och hållet. Kan inte måla längre! Skolansökan ska skickas in på onsdag! Måste får gjort det till dess. men hur ska jag få till det bra!

Här har vi den fösta bokhyllan jag har målat, va tycks?


Fin dag

Nu är det andra dagen jag är ledig. Så skönt! Har varit på "vinden" en andra hans butik i Alingsås och shoppat ramar och en väska ska vissa er sen.  Nu ska vi upp till min far och städa vår bil, som vi ska försöka sälja eller ge bort.. usch vill inte ha den längre. Bort ska den.

Nån som vill köpa en gammal Volvo från 84? hehehehe

NetoNet

Jä**a netonet. Skulle köpa en kamra i går men mitt köp nekades, sen när jag väll kollar på min internetbank så har dem jävlarna dragit pengar från mitt konto ändå!!! va e detta för något. Och inte har jag fått någon bekräftelse helle på köpet. Så jag har helt änkelt lagt ut 1500 för inget. Skrev ett arg mail till dem, hoppas att dem fixar detta nu.



Den rosa ville jag ha, en änklare variant än min föra kamra från Sony.  Orkar inte köpa någon skit dyr, denna får duga.


Färgan 2

I dag satt jag och kolla tv fans inget som var direkt bra så de råka bli Färgan ja tittade på. Inget hödar program kanske men de roliga var med dagens program att de följde två singel tjejer från norrland. Det första jag sa till min sambo var att en av dom liknade en tjej jag jobbade med i Luleå i sommras på ett älderboende. Längre in i programet så har jag konstaterat att detta är tjejen jag jobbade med i Luleå. Så sjukt skumt att se någon så på tv som man har träffat och jobbat med. Men jag är inte förvånad att det var hon av alla människor jag har jobbat med som man såg i ett program som färgan.


Tjuvar

Blir så trött på detta huset jag bor i! Man får inte ha något i fred! Någon har klipt sönder galret till min lägenhet och snott två gamla damsugare och min sambos alla skor plus min vinter jacka. Sedan vet jag inget mer dom har tagit än, så nu står det massa kartonger med allt jag äger i min lilla lägenhet så jag och min sambo får knappt plats. 

Blir så irriterad på folk som inte kan låta andra saker vara vem fan går och snorr från folks föråd!! Att man inte ska kunna ställa ner lite gammla saker i ett föråd utan att de blir snott!

Bio!

I dag var ja på bio dock inte med min sambo utan med syrrans sambo. För våra sambos ville inte gå med oss på bio så då gick vi tillsammans på Fast and the Furious. Den var helt oki. Men hade inte riktigt samma goa känsla som första!!! sedan var de inte lika snygga bilar med i denna. Trist!


Trailer:





Fast Paul Walker va lika snygg som vanligt!!! Girrrr


Läppar

Jag har så rorra läppar kan inte använda vanligt pepsyl uatn jag brukar använda ett speielt från Weleda men i dag köpte jag två nya.

Den i lilla kartongen kostade 60kr och den andra 30kr. 60tycker jag är dyrt för läppsyl men de är värt varända krona om de funkar lika bra som mitt Weleda har gjort. Mitt Weleda kostar 50kr, men ja kollar runt efter nya saker som kanske är bättre. vet ni något bra`?


17/4-09

 

Jag och killen var på stan och gick i solen, dock var de inte så varmt ute i dag. Men solen sken i alla fall!

Tja!

Fattar inte vad som har hänt med min text på bloggen nu. Håller på och leker nu med designen men de bir inget bra. Fattar nada av allt.


15/4-09


Kjol och svart boddy - Gina Tricot
Skor- Din Sko
sjal- Korsika någon stans
 FakeSkin Jacka- Cubus

jobbet

Nu har jag jobbat 12dagar i rad och är helt slut. I morgon ska jag jobba sissta dagen innnan jag blir ledig en dag. Och i morgon ska jag jobba ett ass jobbit pass från 13.30 till 22.00. Blää så segt.  Men på fredag får ja vara ledig och då sja jag gå på bio!!! Jippi!!! Måste börja göra klart allt till skolan också så segt., Men det måste göras och jag har ingen insperation.

14/4-09



När jag var på stan med mamma såg jag ut så här.

Väskor!!

I dag har ja shoppat lite när jag var på stan med mamma och letade dopp present till Lucas.

 
Kjol 99kr Gina Tricot


Strumpbyxor 39kr styck.


Fin blommig väska!!! 149kr

Blev även denna väska, men den ligger kvar hemma hos mamma hon skulle låna den till helgen.

Skopunkten

I dag kom mina fina skor jag bestälde föra veckan från skopunkten. Jag trode dom skulle kännas mer plastiga än vad de gjorde. Hur fina och sköna som hälst!!

   
299kr

13/4-09

Vi åt Påsk bord hemma hos mamma i går.


Prisenter!

När jag kom hem i dag vid halv fem efter jobbet låg det en go liten karl i min säng. På skrivbordet låg det lite presenter till mig som min kära pojkvän hade införskaffat till mig. Så gullit.


En rosa liten sminkväska
Två örhängen.

9/4-09

I Torsdags när jag var i väg och handlande lite mat såg jag ut så här.




Nu har ni fått lite outfits från veckan som har varit, tur att killen har en kamra. Men den är ur kass måste köpa mig en ny.

10/4-09


I går när jag var och lekte med Livia min lilla kusin såg jag ut så här.

Rutiga Skjortor!!

Helt kär i rutiga skjortor hitta denna på Lindex för 149kr på rean, föra veckan.


Föra veckan!

 
 

 Grå svart halsband 40kr i en smyckes butik i Alingsås.
Guld halsband 30kr i en smyckes butik i Alingsås.
Stjärn halsband från kapphal 39kr. 

 

11/4-09


I dag såg ja ut så här när jag och killen gick ut och gick. Så fint väder och en underbart go sambo såm har kommit hem igen!!!!

Kamran!

Ja min kamra är sönder än tror inte den kommer börja fungera den närmaste tiden, men efter som killen kommer i morgon då får jag låna en Kamra av honom och då ska jag lägga upp lite outfits som jag har haft veckan som har gått. Förlåt att jag inte har bloggat så mycket de senaste dagarna, men jobbar så mycket nu så har inte tid med något.

Hjälp!!!

Asså hjälp vad håller svensk tv på med? Har dom så dålig fantasi och är så lata att dom inte kan komma på nått bätre. Fins det nån som tycker detta programet äns är roligt. Jag älskar humor och sådana program. Men detta var ju bara patetiskt och löjligt dåligt! Asså hade jag betalt för att få reklam mitt i något bra program och sedan att jag hade fått reda på att dom hade satt den den mitt i detta prgramet så hade jag bett om pengar tillbaka för de lär ju inte finnas en ända människa som står ut att se på detta. såå sjukt dåligt och töntigt! Men vad är det jag pratar om jo "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show"  så dåligt fattar inte att tv4 sänder sån skit.

Vad tycker ni? Gillade ni det??




Star Wars

Jag håller på och tittar på alla Star Wars filmer på TV400 nu i rätt ordning, dom vissar en varje dag vid 20.00 i dag är trean, den såg jag ganska nyligen men, men ser alla filmerna nu på ett helt annat sätt  än var jag tidigare har gjort. Jag har igentligen inte gillat dessa filmer så mycket. 4,5,6 har jag inte sett på evigheter få se vad jag känner för dessa nu när jag ser dom på nytt i helgen. För mig växer filmer när man får en helhet och bakgrunder tilla llt som man ser, så nu tror jag att de gammla filmerna kommer att bli så mycket bättre när man har en berättelse bakom allt.


Vad tycker ni om StarWars???

I Morgon!

Ja i morgon kommer min älskling hem så skoj, dock kommer han att få umgås med  en heldöd flickvän, i morgon är det min 8dag på rad.  Det kommer att bli 13dagar i rad sen när jag är klar och detta är på torsdag, då kommer jag vara trött!
I dag skulle jag ätit påskmar med familjen men de blev inget, pga att min morfar åkte in till akuten. Han fick reda på  igår att han hade lunginflamation och fick penselin men i dag måde han sämre. Han hade frossa och måde sämre, nu vet jag inget med får se om mamma hör av sig.

Skopunkten


3 BUCKLE PLATEAU från Skopunkten.com


Denna skon hitta jag hos skopunkten för 299kr, jag tycker dom är riktigt snygga, men jag undrar hur plastiag dom kommer att se ut i värkligheten. Men jag vill ha ett par sådana hära.

Hårda skor

Två av mina skor är så hårda i hällen så jag får ont. Det är inget vanligt skav sår utan de är som ett tryck som gör ass ont. Så iriterande och det är bara på högra foten. Jag sitter nu och försöker komma på nått sätt att töja och mjuak upp hälen på dessa skor. Men tror inte de går så bra. Har ni något knep???

Förhållande

Varför ska allt vara så krongligt? varför kan det inte bara vara lätt som en plätt när man har en pojkvän? Nä nu ska de bli ännu jobbigare så de bara värker i hela hjärtat. Jag har ingen lust att göra något allt. Insökningen till skolan går skit eftersom jag inte finner nån insperation alls till att måla och skriva.

Vet inte om ni har känt så men jag gör de ofta att detta händer bara mig? Jag har sån otur? Känner ni igän er? Skriv gärna va som har hänt er.

Träning

Å gud nu har ja varit ute å sprungitmen de blev ingen lång tur har ju ingen kondis alls.. Hur slut som hälst!!! Men jag ska fan bli grym på detta, nu ska jag börja träna ordentligt!!!


Tänk när man får en sån här kropp. hahhaah

Darin+Friends


What If

 Så fin låt och vidio, väldigt bra text om man lyssnar. Usch dessa små klipp från alla Friends reklamerna eller va mans ka säga att det är, dom är så hämska så man får ont i hjärtat. Det är hämskt jag har både fått höra duma saker om mig genom skolåren och varit lite taskig måt nån så i bland. Varför gör man så egentligen? Höja sin egen själv bild eller vad? så dumt det är! Hur är det med er? Har ni varit dum måt någon eller några? Eller har ni råkat ut för något själv?

Kamra

Dumma kamran den vill inte gå igång!!!! fattar inte tog ett kort i dag och sedan så ville den inte mer! Blir  irriterad är ca 2år sen jag köpte den så givetviss har garantin gått ut. Hatar sånt, samma sak med min förra kamra.

Nån som har ett tips om nån bra digitalkamra som funkar???

Linda + Hugo

Jag kolla på Den rätte för Rosing eller va det heter i går kväll med min kompis(hon följer detta inte jag) Men hallå en 19åring eller en 22åring till henne vad tror dom. Asså vilken idiot som hälst fattar ju att de inte funkar aldra hälst inte när som träffas genom ett program. Jag känner inte Linda, men usch jag mår illa när jag ser henne, hennes överläpp är bara silikon och ser vidrig ut, sedan tycker jag att henns silikon bräst ser äkliga ut också. För snygga är dom inte! Ja har vänner som har silisar men dom är lagom stora till kroppen.  Men Linsa Rosing ser ut som en gammal tant med stora bröst och läppar som inte kan lee. Sedan käns hon bara hur falsk som hälst. Jag vet jag vet att jag inte känner henne men det är den bilden hon har jätt mig genom alla program. Jag och min kompis i går höll på att spy när hon började hångla med Hugo, så vidirigt! Jag är inte emot ålders skilnader så egentligen , men detta blev vidrigt, aldra hälst när hon har barn som bara är några år yngre än henne. Sedan skriver hon ju att hon och Hogo aldrig var tillsamman och att hon aldrig var kär. Men dom valde ju så konstiga killar att vara med i programet eller rättare sagt så kanske det bara är konstiga killar som vill vara med i ett program där man ska dejta Linda. Eller vad tror ni?

Vet inte varför jag lägger ner tid och skriver om henne men på nått sett så blir jag intresserad av hur någon kan vara så blåst i bland och jag frågar mig om hon gör sig till för att få uppmärksamhet bara. Jag vet många människor som gör många dumma och korkade saker bara för att få uppmärksamhet. Varför har vissa människor sånt bekräftelsebehov? Jon lyckas i alla fall uppmärksamhet, men frågan är om hon blir lyckligare av den uppmärksamheten hon får? 


Gillar ni Linda Rosing? eller tycker ni att hon kan kvita att se på TV?
Tydligen har inte programet fått så bra tittarsiffror men är jag förvånad? NEJ!



1/4-09

 
Skorta + linnet - BikBok
Byxor-Från nån butik i Dublin
Skor-BelleShoes
Väska + solbrilor -H&M


Fan nu kronglar kamran j**lar skit!!!!!


Deklarera

Usch mamma smsa mig i dag och sa att jag ahde fått mina deklarerings papper, jag fick en klump i magen när jag fick reda på de. Min skräk är att det ska bli som föra året då jag fick betala tillbaks 5000kr, det var inte skoj. Men jag kan säja nu med glädje att de inte blir så jag låg på pluss, inte mycket men heldre det än minus.



Är ni som mig när de gäller allt som har med pengar att göra? att ni får en klump i magen och blir nervös? Själv tror jag att jag blir detta pga att mycket under min uppväxt handlade om att vi inte hade tillräkligt med pengar. Många bråk i familjen handlade om pengar, tycker synd om mamma nu när jag börjar tänka på de. Som mamma vill man ju kunna ge sina barn allt men i stället fick hon sura eller besvikna barn som hon var tvungen att förklara varför de inte fick göra allt de ville.


Band

Detta hårband elelr vad man ska säga kom hem skickat i dag från Nelly, passade på å köpa det när det var frifrakt. Prfekt va det, leta efter massa såna i dag i gbg men hitta inga andra roliga. Fick även en liten välkomst klubba=)


39kr + 0 i frakt, från www.nelly.com

Malin & Hanna

Ja i dag var de heldag med Malin och Hanna i gbg vi skulle shoppa men dom vanligt hittar ja typ inget när jag går på stan med mina vänner. I själva gbg blev det bara två lika dana pärlhalsband. Det var inte förens vi kom till Alum sissta timmen som jag hittade lite saker när jag gick själv på BikBok. Men rätt sjönt att inte slösa ut så mycket pengar och roligt hade jag ändå=)

 
Dessa från BikBok, rea så klart 50%. Så tjocka tröjan gick på 200kr och den andra gick på 150kr. Pröva även massa byxor men inget som var bra.


Halsbanden från H&M, 39kr styck.

RSS 2.0