Linne

I dag syde jag ett linne också när jag nu ändå var hemma hos mamma. Härmar ett annat linne som jag redn har, dock gjort det lite längre och slappare. Blev ganska nice, dock lyckade jag lägga den i något på köksbordet, där av fläcken.

 

22år

Ja i dag blir man gammal 22år fyller jag nu och inte har jag gjort nått med mitt liv.. men men. Jag har världens åldersnoja, har haft ända sen jag fyllde 18år och skulle föreställa vuxen. Usch vill inte vara vuxen!

Jobba lite i dag å sedan har jag varit bara emd familjen, ska skova hos mamma i natt vill inte vara själv!


Lön!!

Var på Lindex i dag och shoppa lite!



Kjol ca50kr, tänkte jag ska ha den till sommaren i Hemtjänsten. Då vi inte får ha korta kjolar å sånt. denna tror jag de flästa gammlingar skulle tycka om, nästan sånna som alla gammla tanter har.



Mysig rosa halsduk 30kr.


Armband 19kr styck.


Håret

+=
Syns inte jätte mycket men jag ville bara fräsha till det lite grana, hade fått sån ljus utväxt såå blää.
men de är ingen som har sett att jag har färgat det, så det måste se ganska naturligt ut då:)

Färga hårt!

Ja i morgon ska jag bli mörk brun hårig igen, gillar inte mit ljusa tråkiga hår!


Har inte skrivit så myckket på min blogg de senaste. Är sur på lekhörnan, de orkar inte fixa fram när jag jobbade hos dom och jag har inte kvar mina lönespecor. Jävla skit så nu fattast 7 veckor butikserfarenhet för att jag ska kunna söka in till min utbildning. Vet inte hur jag ska få till detta nu! Allt är bara skit nu!!!

25/2-09


Kofta - Zara
Body- Gina Tricot
Jeans- JC
Stövlar- DinSko

Inna jobbet

Jag ska till stan snart innan jag börjar jobba 16.00. Ska fixa en biljet åt mamma och sedan ska jag försöka orda ett arbetsintyg från en butik jag sommarjobbade i 2002. För utbildningen jag söker in till kräver att jag ska ha ett intyg med exakta datum. Vilket ja inte har nu, hoppas de kan ordna fram det. Annars är jag körd!!!

Va har ni för er?

Smycken


Dessa kom hem till mig i dag med posten! Jag tycker det var riktigt coola fast änkla. Kostade 110kr för allt.  Hitta dom på tradera.

 

23/2-09


Halsband- Ur&Penn
T-shirt - H&M
Bälte- Gina Tricot
kjol- Gina Tricot
Skor- DinSko

Sommar!

När de väll blir sommar och jag ska ut och festa ska jag ha på mig detta! Kanske blir leggingsen lite varama, får kanske vara en blåsig sommar kväll eller tidigt på sommaren.

 
Jacka- H&M
Tunika- Zara
Leggings- Zara
Skor- eurosko: Blink

Hannibal The Cannibal


Denna filmen kollade jag med mamma på, sjukt bra hade inte sett den innan. Handlar om hu Hannibal (som är med i Lamen Tysnar. )blir ond och varför han börjar mörda och äta människor.


www.laredoute.se

 
 
 
 
 

Jag älskar skor!

Dom här är så fina! Köpte dom i dag på eurosko, 499kr. Såå sjukt snygga, jag är helt kär i dom.

  
  
 
Jag kan inte fatta att man kan bli så kär i ett par skor!!!



Blink blink! älskar dessa kartonger och med dess innehåll. Varför har vi tjejer en sån förkärlek för skor??

asos.se

 

 


Snygga!!!!

Glasögon!

I dag fick jag en liten kartong från www.favoptik.se med 6olika par glas ögon som jag bestälde hem för bara nån dag sen. Jag ska köpa nya glasögon hade jag tänkt mig. Ett par lika dana som dom jag gjorde sönder i höstas och sedan ska jag även köpa ett par svarta markerande lite gubb glasögon hade jag tänkte mig.


20/2

Så här såg jag ut i dag innan jag åkte i väg till jobbet. Har inte mina vanliga kläder när jag jobbar.  Fick ett till paket från Ellos i dag fast allt var för stort så ja skicka tillbaks det och hoppas jag får paketet med mindre storlekar snart.


Body - Gina Tricot
Jeans- JC
Skor- wedins


Salmon Dance

Chemical Brothers


Denna vidon såg jag precis på MTV, så skön låt. Men vem skriver en sån text om lax?? hahaha

TV

Jag är sån här människa som alltid har på tven vad jag än gör. Måste ha något som låter i bakgrunden. MTV har ja oftats på nu det blir som radio typ fast tv då har ögat något att titta på i bland också. The vocie var bäst när den gick på tv, vet inte om de gör de fortfarande, jag har den inte i alla fall. Någon er som inte klara av att ha det tyst? Min sambo brukar bli tokig på mig. Nu när han inte hemma så då måste jag verkligen ha igång tv:en heltiden .


JobbaKväll

Usch i dag gå jag på ett jobbit pass, från 13.30 till 22.00 såå segt!!! Men de får funka försökte byta men fredags kvällar är helt omöjliga. Så det får funka, ligger hemma nu och latar mig.  Såå skönt.

Lockahåret!

Jag lockade hårt i går med min nya fina rosa plattång! Men man kan ju välja mellan 80-200grader på den, hur ska jag veta vad som är rätt för mitt hår. Har försökt läsa lite om de på olika sider men hittar inget. Fins det någon regel för detta? Nån som vet???

Håret

Jag har shoppat lite hårnållar och andra spänen och snodar. Blev även en skrubborste!
Dessa hårnållar är hopplösa de försvinner hela tiden. Detta köpte jag på maxi bara.


Plattång

Ja nu fick jag hem min plattång givet viss är den i rosa!!!! Så söt, ska testa sen om den funkar bra, troligen gör den det. Jag märker ju ingen skillnad. Den hade blivit fint omslagen, (rosa rutan är där min adress var). Jag köpte denna på tradera för 240kr och då räknar jag med frakten i de priset, helt okej tycker jag.
 
 

 

H&M

Såå snygg väska 198kr, vill ha men nu får ja inte shoppa mer väskor! Denna väskan fins i dessa två färger, svart och rosa, jag tycker så klart att den svarta är snyggast och mäst användbar, men den rosa är cool.

  

Sommar!

Nu får gärna sommaren komma, käns så långt tills dess men nu har jag sandaler i alla fall. Bestälde dessa två från ellos, fick de svarta för halva priset så dom kostade mig 199kr, och de rosa kostade 249kr.

 

Skor

Nu ska jag fixa mina skor,  jag köpte ju två par skin skor från din sko i går, det var nog tre stycken butiksbiträden som prata med mig om hur man ska ta hand om skin skor, att man ska smörja in med sko kräm och sedan med impregnering. Så nu ska jag göra det med alla mina nya skin skor. Gör ni sånt?


ÖB

Var och köpte shampoo och lite sånt smått och gott på ÖB, blir lite billigare så, annars kostar det såå j---la mycket. Nu blir det lite mindre.


Detta gick på 190kr.

Stan

Nää men var jag på stan i dag och shoppade så ovanliget.

 
Två änkla koftor 99kr styck från Cassels, en grå och en svart.

HM

Jag fick även ett paket från H&M i dag, men västen jag hade bestält var för liten. beställer nu en storlek störe när jag skickar tillbaks den andra. Men halsduken och vatarna var bra!

  

Body

Nu fick jag min body som jag köpte på tradera! En oanvänd med lappen kvar, sjukt fin. Den är V-uringad både fram och bak.  Som ni ser så är den från Gina Tricot.


Perfect (Exceeder)

Mason vs. Princess Superstar


Såd denna vidio i går på MTV, hade glömt av denna låten. Fa vad jag festa de till den för två år sen eller när det var dne kom ut.  Blir fest sugen när jag hör den.

17/2-09

Ska på möte snart på jobbet APT för timvikarier, såå trist men det är bara två timmar så de är inte så farligt.  Får vi se vad Bossen har att säga. Hahaha


Så här är jag kläd i dag,

Luvtröja - Gina Tricot
Linne- Cubus
Jeans leggings- Gina Tricot
Stövlar- Wedins
Älv Halsband- Från Irland.
Rosa Hallo Kitty Klocka - Ur &Penn
Ring- Indiska




Ensam

Sitter ensam i min lägenhet som aldrig har känts så här stor förut!  Hur ska jag klara av nästan 2 månader till innan min habobo flyttar hem igen!!!  Saknar honom så mycket så ja får ont i hjärtat, saken blir ju inte bättre att han inte hör av sig.  Fick ett stelt sms på Alla Hjärtans Dag i lördags sen har jag inte hört något mer. Börjar fundera på hur han tänker egentligen, undra om han tycker om mig så mycket som han säger. Jag blir så ledsen!

Fika med Sofia

Ja i ag blev fikan med Sofia av, hur mysigt som hälst vi har inte sets på 1,5år nu kom vi fram till helt sjukt. Men nu ska det bli ändring på det.


Zara 129kr, ass cool längre T-shirt, med en liten slits på sidan som är lite längre.


Kofta från Zara 249kr.

 
Jag älskar denna klänningen från H&M, bara 149kr. Sedan klöpte jag lite smink och smink borstar, ca150kr för allt.


Sedan blev de två svarta längre linnen från Cubus ett svart och ett vitt (vita hänger bakom men syns inte) Dessa kostade 99kr st.


Jag hitta massa snygga grejer men som jag tvingade mig själv at inte köpa. Livet är inte lätt.


Dinsko

 
Två par skor från DinSko, dom är faktist båda två med äkta skin.  Dom med lite klack på kostade 499kr och de andra 449kr.
Detta var skorna jag shoppade i dag, ska lägga upp kläderna sen lite senare. Nu ska jag till en kompis.

Hejsan!

Mår lite bätre i dag var sjukt skönt att ta de lungt i går, fast jag gick bort till en kompis som bor här i området och kolla film och åt pizza. Hur mysigt som hälst, har inte träffat han så mycket de senaste åren, men han behöver lite sälskap nu när hans tjej har gjort slut med honom. Konstig tjej förövrigt, flyttar i från honom säger att hon inte vet vad hon känner för honom längre, inget konstigt me det. Men nu när hon var där och hämtade sinna sissta saker så gav hon honom rosor och choklad  det vaen ganska konstigt ändå, Han har så svårt att plasera alla dessa olika saker hon säger och jag kan förstå honom. Jag hade också blivit findersam om nån lämnar en ena stunden och andra så kommer nån med blommor till en.  

Nä nu ska jag till gbg och träffa en vän. puss på er.

Nej!

usch jag känner mig dålig som om att ja håller på att bli sjuk. Gammlingarna på jobbet tyckte jag såg så blek ut, inte bra!
Nä nu ska jag sova och äta alvedon!

Fakta- Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag firas den 14 februari varje år . Denna dagen kan kopplas till hedniska firande av våren en fruktbarhetsrit. Rommariket försäkte få bort alla hedniska traditoner och ersatte denna med ett firande av helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Därifrån kommer namnet Valentindagen.

Detta helgon började firas i slutet på 400-talet i den katolska kyrkan. Det är dock oklart vem som var detta helgon, det finns dokument från200- och 300talet där det nämns flera martyrer vid just namnet Valentin. Det sägs att Valentin under 260-talet  var en präst som vigde unga par i helmighet trost att kejsaren i romariket  hade förbjudit detta.  Men en dag upptäktes detta och Valentin blev fängslad och halsugen och blev älskande pars skyddshelgon.

En annan sak som också förde in romantiken och kärleken kom först under medeltiden då folk såg fåglar som letade efter sin partner, vilket fick dom själva att börja fundera på vem som skulle bli deras.


I Frankrike och England blev valantindagen under 1300-talet en fest för ungdomar, där parbildningslekar var vanliga. Det var med detta som man började förknippa helgonet med romantik. Detta med valentinkort kommer ifrån att medeltiden då man började skriva dikter och kärleksbrev till sin käraste. Finns även berättelser om Sankt Valentin att han har smugglat "brev" en vaktens dotter innan han avrättades. Där ifrån kommer också valentinkort. Valentin sägs även ha plocka blommor i trädgården och ge dem till älskande par, Från denna berättelsen ska traditionen att ge bort blommor på "Alla Hjärtans Dag" komma från.


I Sverige har vi inte firandet av Alla hjärtans dag så mycket fören på 1960-talet, då det lanserades av butikerna amerikansk kulturell påverkan. Det tog sin tid innan det slogs igenom i Sverige, men under 1990-talet tog firandet fart.



Ja det fins säkert massa mer att veta om Alla Hjärtans Dag, men jag ville bara skriva lite granna i alla fall för er som är intresserade.


Alla Hjärtans Dag<3

Ja i dag är det denna dagen men inte har jag någon att mysa med fasten jag har pojkvän. Nu är han i holland, saknar han så mycket! I dag har ja jobbat fram till 11.00 sen bar det hem till sängen en stund. I kväll vet ja inte funderade på att gå ut men jag ska faktist jobba i morgon och jag kommer inte orka festa så det blir nog hem till syrran och mysa med min sysster son i dag får vi hålla i honom. Jippi.

Va ska ni hitta på?

Jag har alltid hatat 14 feb, troligen för att jag alltid har varit singel, men en mysig "alla hjärtans dag" var när jag och några klasskompisar gick ut och åt i gbg såå mysigt hela tjej gänget på en mysig resturang. Plus att vi hade köpt presenter åt varandra eller en var som vi lotta ut.  Det räkomenderar jag er att göra om ni är några stycken singel tjejer.

Puss på er alla, ha en mysig dag!


Snygga

Från www.ellos.se


Tygskor


99kr Bella Sheos rea.

nää men

Vad hände där nu då, jag var på stan å kom hem med mer saker. Jag får ont i magen om ja inte köper de jag ser. Farligt jag ska till gbg på måndag igen och fika med sofia. ska nog undvika butiker aldra hälst Gina Tricot. 




199kr Gina Tricot,  kraftigare jeans legging eller vad man ska kalla det.

 

Spets 29kr styck, Gina Tricot.


KappAhl ca35kr rea.

trött

Jag har inte haft nån inssperation i dag för att skriva, jag jobba till 14 i dag och sen skulle jag ha åkt till gbg, men de blev inte så för tjejen jag skulle fika med var sjuk i dag så blir på måndag i stället. Sen har ja varit hemma städat lite typ. Nu ärja så trött men kan  inte förmå mig att sova. I går gick jag och la mig kl1 och vakna kl5. Har börjat vakna tidigt och har panik över jobbet. Inget bra täken.  Hoppas ni sover bätre än mig.

Killen!

ÅÅÅ vad jag var sur på honom i går, han hade åkt vid 14 tiden i går här i från och hade duschat och rakat sig innan. Var av han inte har städat efter sig utan rakaparaten ligger framme och massa äkliga små hår, shampoot upptäcker ja inte fins i min påst bort sen när jag kommer ner till duschen (min duch fins i källaren i huset längst bort, så fatta va iritterande när man måste gå tillbax för att hämta shamboo).

Så i går kväll saknade jag inte min latmsak till man. Blir så trött när han gör så. Denna gången kan han inte köra med att han hade tänkt göra det senare för han är inte hemma fören i början av april.

Men det käms lite ensamt igen nu. Nu vet jag ju att han inte kommer att komma hem på ett tag. Käns så konstigt.

Frisan

Ja då har jag klippt mig nu! På No 19 i Aligsås. Det var en ur gullig tjej som klippte mig. Hon vissa mig hur man lockar håret med en plattång och lite hur man kan sminka sig. Jag är inte så bra på och sminka mig med fondation och sånt använder nästan bara ögonskuga och maskara. Såå snyggt håret blev när hon hade lokat det, riktiga Holliwood lockar!



Jag toppade bara håret eller toppa å toppa det rök 10cm av min längd.

Fy på mig fyy!


Jeans liknande leggings från Gina Tricot 179kr


Ett tajt litet svart fodral från Gina Tricot 149kr.


Såå sjukt snyggt brätt bälte, var precis nytt nu på Gina Tricot i Alingsås. 179kr kostade det.


19kr på rean Gina Tricot.


Snart har ja bara Gina tricot Kläder i min gaderob! Ja får helt änkelt sluta gå in där.

Mina nya kläder

 

Jacka - H&M
Klänning- H&M
Leggings- Zara
Skor- Scorett

Hår

Jag ska klippa mig i morgon gillar inte att gå till frisören såå tråkigt plus att ja inte vet vad jag ska göra med min golvmopp till hår! Vill dels göra något dramatisk men jag vill samtidigt spara mitt hår längd och bara toppa det. Dock måste dom klippa av en lååång bit, har inte klippt mig på ett år kom ja på.. AJAJ inte bra. Frisan kommer bli arg på mig:P

shopping i går

 Ja i går skulle jag ficka med Emelie men jag han även med att lämna tillbaks mina fula leggings från HM och shoppa nya på Zara, sedan blev det även en jacka och klänning från HM och jag fick 20% på dem hur gött som hälst. De dellade tydligen ut 20% på HM kort eller vad man ska säga. såå gött. Så jackan skulle ha kostat ca500kr men jag betalade 400kr och kläningen skulle kostat ca150kr men jag betalade 120kr. Sånt här gillar jag. Jackan är lite tajt om man har en långärmad tröja men den ska bli min sommar jacka när jag är ute och festar typ.


Mina nya från zara!

 
Klänninga och jacka från HM.


Gbg

Nu har jag äntligen lyckats ta en fika med Emelie, såå skoj att se henne igen. Ska skriva mer imorgon, just nu har jag en pojkvän som glor på allt jag skriver!

Habobo

Ja han kom i natt i alla fall, klockan 03.30 fick jag en snöboll på fönstret och gick utt och öppnade för honom. Kändes konstigt att ha min going hemma i gen fast samtidigt  underbart!! Nu låg man inte ensam i den stora sängen! Jag är så trött nu och har ont i huvudet nu ska jag sova en timma innan jag ska till jobbet.

Puss på er.

Butikskommunikatör

Nu har jag fått uppgifter om vad som krävs för att söka in på utbildningen.  Jag har så ontimagen de  värkar så svårt att komma in å jag vill gå den utbildninge med varända cell av min kropp!

Kvällen går!

Å va gott det är med glass aldra hälst Sandwich.

 
Måste hålla mig vaken christopher skulle ta 02.17 eller 03.17 tåget till alingsås och han har inga nycklar hem.
Han är så dum han hade tänkt komma i morgon men hur roligt är det då, jag börjar ju jobba 16.00 till 22.00 och sedan börjar jag 7.30 och sedan ska jag till GBG sen där efter. Men nu får vi i alla falla hela morgonen tillsammans. Sedan har han dum som inte har hört av sig sen de åkte från Umeå för tre dagar sen, jag blev orolig att något hade hänt dom på vägen ner med bilen eller nått sånt. Man vet ju aldrig. Han förstår inte att jag är orolig för honom, plus att jag vill ju inte hålla på ringa hans vän erik hela tidne för att få tag i honom. Nu i dag skicka jag ett sms för att få tag i honom annars hade han väll inte hört av sig alls.  I bland vet jag inte hur han tänker och jag känner mig bara som en gnäll mess.

Söttnosen!

Jag var på promenad tidigare i dag men min mor, sysster, Lucas och vovvarna.
 

Här är Lucas i mammas (allså min sysster inte min mamma) famn efter promenaden. Vi får fortfarande inte träffa honom inomhus, i dag fick vi dock stå i hallen.


Pall

Vi har en ganska hög pall som nattduksbord eftersom min säng är ganska hög. den är som en prinssesan på ärten säng. Denna pall (från Ikea) har varit obehandlat trä innan men de har blivit massa fula fläckar på den så nu måla jag den brun, samma färg som väggarna.


Alla hjärtansdag!


Detta ska min pojkvän få ab mig i dock en lite för tidig Alla Hjärtans Dag present, men vi kommer inte va med varandra då så jag tänkte att jag ger honom något litet. Ett backemon spel som är smidigt att ta med sig, lite chocklad och en svart liten änkel plonbok.


Mmmmm jag får väll ingte än av honom hoppas han komme ri alla fall ihåg mig sen och att han köper något sött i spanien eller nått.


7/2-09


Ja i dag hade jag på mig kläder från Gina Tricot, det ända som inte kommer där i från är strumpyxorna som är från HM och Skorna är Vagabond.

VINDEN!

I dag var jag på butiken vinden i alingsås  (andra hans butik), där köpte jag lite smått och gott. Skulle leta knappar till en jacka men hitta inga bra. Men jag lyckas köpa andra saker i stället.


Sååå  söt liten parfymflaska. Den är lite gammaldags så, nu hälde jag i lite parfrym som jag hade kvar i en flaska. Funkar hur bra som hälst! Plus den är ljusrosa!!! Bätre kan de inte bli.

 
En mortel har tänkt flera gånger att det hade varit bra att ha en sån, så nu hittar ja en liten sån och då köpte ja den. Sedan hitta jag en rödliten sopptuna, som jag ska ställa brevid sängen sen när killen kommer hem där han kan lägga sina äkliga snusar!!!


Ett svart längre "pärlhalsband", har haft ett likanden innan men vet inte var det är nu. Tror dock min sysster vet!

 
Jag hitta även en jeans jacka som är kort i midjan men har långa armar tänkte dock vika upp armarna som jag har gjort på ena bilden. Tror den blir hur fin som hälst till sommaren.

Sedan köpte jag lite glass och sånt till köket eftersom så mycket har gåt sönder.


Ut och gå!

Jaaa i dag ska jag åka bort till syrran och gå ut och gå med Lucas, vi for fortfarande inte umgås med han inne.
Detta är kort jag tog på honom i går i deras bil!

 
Han är så sött!

Vi fick även se en film som var samanlagt 8min på honom, såå go är han! Så roligt att se hur syrran och Peter är så glada och lyckliga!

Nä men hej!

Ja i dag gick det bra på jobbet härligt att de kan och smidigt någon dag! Efter jobbet åkte jag till mamma som passade Livia och lekte med henne. Vid femtiden sedan åkte Livia bil hem och  vi gick i väg och handlade kvällsmat.  Det blev revben, varma Mini Pain Riche, ost och lite annat smått och gott. Mysig kvällsmat framför tven tycker jag. Nu sitter jag och mamma och kolalr på Lets Dance. Inte för att jag har diretk fölt detta programet men, de funkar att se på.


I dag!

Ja var ju på stan med mamma glömde att skriva att jag shoppade lite små saker till mig själv. Lite hår saker och sånt från Kappahl för 29kr samanlagt (rea) och sedan hitta jag mössa och vantar på barnavdelningen så söta, älskar HelloKitty 140kr för båda.

 

Jag lägger inte upp några saker som jag hade sytt om i dag, för de är bara en kort T-shiert och  ett par legings som blivit shorts,  sytt upp ett par förlånga leggings och inget mer intressant så.

sy

Nu har jag sytt lite granna hemma hos mamma, efter som min symaskin står här oss henne. Jag ar i alla fall sytt om ett par legging till ett par shorts som jag ska ha till somman under mina vidare kjolar som kan blåsas upp. Jag gillar inte att visa upp mig:P Sedan har jag sytt om en T-sheirt, ska vissa er sen.

Skit!

Ja nu blev det ju ingen fika i gbg! Emelie är sjuk får blir i på måndag i stället, ska ficka även med tre andra också nästa veckan troligt viss kan jag iofs. fika med två av dom samtidigt.

Men jag sitter hos mamma nu, vi har innan på stan och shoppa lite kläder till Lucas. En grå body med en groda på eftersom dom kallar honom grodan. Sedan blev de ett par svarat och gråa mjukisbyxor och en vit drägelscarfs. Vi köpte även en skin jacka till honom som är en kopia av hans pappa(peter) jacka. såå cool fast den kan han inte använda förens nästa vår, men såå balt!

Fika

Ja i morgone elelr a klockan är över tolv så i dag efter jag har slutat jobbet (jippi kort dag dock har jag en kort men väldigt jobbig dag) i alla fall så ska jag till gbg och träffa en kompis. Gammal kompis sen högstadiet vi fickar med varandra en gång i halvåret i blend blir de mer, senast jag såg henne nu var i slutet på november någon gång och jag skulle träffa henne juldagen men då fick jag punktyering på syrrans bil pinsamt men så var det och då sket det sig med att träffa Emelie spom hon heter. Sjukt skön tjej, så skoj att man håller kontakten med varandra även om man är så olika varandra och åker runt och gör oliak saker här i värledn eller hon åker runt jag är rätt mycket här hemma i Alingsås.

Jag skall även lämna tillbaks mina leggings från HM jag köpte i lördag, passa på nu när man ändå åker til gbg. Fy fan va fult som satt på mig, såg ut som ett par långkalsonger där frame vid skrevet hur fult som hälst. Måste hitta ett par andra såna galansiga.


pöss på er

Klockan

J ai dag innan jag åkte till jobbet var ja på stan och skulle fixa min klocka som hon jag köpte av den inte kunde, men hon sa att de bara var att komma in någon annan dag så skulle killen där korta den åt mig. Nu visade det sig när jag kom ock skulle korta den att det inte gick som tur var han snäll och sa att jag fick lämna tillbax den. Men så seft jag tyckte om den så mycket.
 

 Så nu har ja ingen guldklocka igen.

Jag råka även köpa en vinter jacka på cassels nu på rean 180kr kostade den, inte så farligt, ska dock byta knappar hade jag tänkt.


Hallo

Ja i dag vaknade jag vid nio, dock låg jag kvar i sängen ett tag och titta på tv:en inte för att de fans så mycket skoj att titta på men. Ska sen i väg till jobbet! Blääää, börjar 13.30 men ska åka tidgare för att göra lite ärende på stan, korta upp min klocka som jag inte fick gjort när jag köpte den, sedan ska jag bort till en anhörig till en tant som gick bort föra veckan=(  Men samtidigt var det skönt för henne att hon gick bort för hon måde inte bra på slutet nu. Men käns lite kontogt att åka ditt, men dotten ville att jag skulle komma på en fika så hon fick tacka mig så va gör man inte. Vi kan säga att dotten är mycket speciel och många har blivit ovänner med henne när dom har varit där för att sköta om hennes mamma. Hon har väldigt specifika åsikter hur vården på hennes mamma ska gå till vilket jag kan hålla med om många på jobbet att de har fört med mer lidande för mamman än något bra. Men samtidgt beundrar jag hennes ork att kämpa för hennes mors vård. sedan kommer jag hem efter 22 i kväll. Så segt!

Killen ringde mig i går kväll och sa förlåt för att han inte hade ringt kvällen innan. Tur för han de att han bad om ursäkt annars hade han inte fått sova hemma i helgen.

Kram på er!

Vart tog pengarna vägen?

Ja nu var jag på stan i gen, detta är syrrans fel jag åkte in till stan för att vänta på min sysster så vi kunde gå promenad med Lucas, får inte träffa han inomhus på grund av baklterier och grejer. Ja så nu köpte jag ju en massa skit! Usch kan värkligen inte hålla i mina pengar!

 
Cool färgglad scarf, det ser ut som om nån har skvätt massa färg på den. 49kr Gina Tricot rea.


Lindex. Vitt BH med genomskinliga band som man kan flytta hur som hälst, 29kr REA.
Svarta BH 99kr också från Lindex.



Söt lila väska från Gina Tricot, 49kr rea.

 
Sedan blev det en vit och en svart tunika från Gina Tricot, 49kr styck rea.


Lindex tre par strumpor för 60kr samanlagt rea.


Ja det var de jag shoppade i dag! Eller nej jag betsälde en Halsduk, vantar och en väst från HM också. Ojsan hoppsan.

Monki Hoodie


Jag älskar denna tröjan vill ha den, den kom ut om jag inte mins fel 2007 i Monki butikerna. Jag var inte så ofta i gbg det året och missa dena tröjan. Vill dock ha den nu, försökte få den på tradera men de blev inget! Någon som har en sån till salu ???

Gwen

Gillar denna mix av Gwen Stefonis låt What You Waiting for.


Orginalet har ni här nedanför, Jag tycker Gwen är så bra!


 

Katy Perry

Bra låtar
 
I'm Still Breathing
 
Use your love

Hot´n´Cold

Wish You the Worst

Takes One to Know One

Idiot

idioten har inte hört av sig än, jag blir så besviken! Han vet att jag ville säga god natt innan jag somnar, nu kommer jag ligga och grubla över detta i stället. Han ska ju inte tro att han får sova hos mig när han är i gbg i helgen. Glöm det! Nä nu ska jag nog sova snart, man ska ju till jobbet 7.30 i morgon.

Va fan!

Tidigare i dag skrev jag med min sambo på msn, som nu är i Umeå.Han har glömt sin mobil nämligen så vi kan ju inte ringa varandra. Men som sagt vi skrevs tidigare i dag och då bestämde vi att vi skull skriva med varandra på msn på kvällen efter att jag kom hem från jobbet 22.30, eller att han skulle ringa mig. Har han gjort något av det NEJ! såå jävla trist. Han glömer alltid sånt.


Hallooo

Ja snart ska man i vägg till jobbet, blir från 13.30 till 22.00 så segt pass, men jag har hunit göra lite saker nu innan här hemma, käns skönt det! Usch va konstigt det käns utan min sambo! Så ensamt. Har pakat ner alla hans jackor och skor i en väska och stält ner i källaren nu, eftersom jag har en sån liten etta käns de onödigt att hans jackor tar plats här hemma nu när han inte äns är här. Undra hur de kommer att bli! Nu i några veckor har jag inte vetat vad jag har känt, har bara tyckt att de ska bli skönt att hans ka åka men nu när han väll är borta käns det kontigt. Får se hur de käns om två månader om man har ont i hjärtat eller om de käns skönt. Vi har ju varit tillsammans i 1,5år nu och bott med varandra hela tiden förutom 2månader då han bode i Irland men då hann han  komma och hälsa på mig två gånger. Plus att vi då har bot under dena tiden på väldigt små ställen så man värkligen bott på varandra, detta kan som ni förstå nötta på ett förhållande. Även om jag inte har stöt mig så mycket på att bo med han såå tröttnar man på personen, eftersom man tänker olika om saker och ting. Tror detta är bra för oss båda att få känna efter på egenhand vad vi känner. Sedan är de ju jobbit eftersom han har alla sina vänner i norrland och jag alla mina här nere i Gbg och Malmö. Blir jobbit för mig om jag flyttar upp till Umeå och ska skaffa nya vänner samtidigt som de är sjukt jobbit för han att bo i Alingsås. Vet inte vad man ska göra!!! Jag vil ju bo i alingsås nu när jag har blivit moster samtidigt som jag vill gå en utbildning i gbg om ja nu kommer in på den. 

Livet är inte lätt! 


Gina Tricot igen!


En glansig kortärmad skorta, 49kr på rean.


Sedan köpte jag två klänningar för 29kr st (rea), en S och en M. Den är som en T-shirt och kjol är ihop syd. Titta på bilden nedan så syns det tydligt men båda mina klänningar jag köpte var helt svarta, jag ska sy om dessa lite. Tror inte dessa klänningar gick så bra på Gina Tricot, dom har sjukt många kvar överallt.


1/2

I dag hade jag på mig detta när jag och min älskling var på stan och sedan åkte vi till ÖB och shoppade städ redskaper!


Kofta- JC
Mönstrat linne- Monki
Vit linne- Gina Tricot
Kjol- kommer jag ej ihåg.
Skor- Din Sko 

Habobo

Ja då var man ensam! Killen tog tåget upp till Umeå klockan halv fem i dag, så trist! Fast samtidigt skönt att få lite utryme och andas lite, vi har ju bott på varandra nu i ett år, de blir lätt lite mycket efter ett tag. Nu ska han vara borta i ända tills i mitten på april, lite väll lång tid tycker ja, men vad ska man göra blir nog bra för oss båda.  Knas bollen glömde sin mobil så ja kan inte äns ringa och säga godnatt till han nu=(, som tur är så har killarna han ska köra en spelning i gbg på lördag, när de är på väg ner till eropa. Då ska han få sin mobil, och jag får pussa på han lite innan han åker bort igen. Om jag inte har sagt det så ska han köra runt sin kompis band runt i eropa på oliak spelningar.

Saknar dig Habobo, käns så tomt i sängen!

Myshemma

I kväll skulle vi gått ut och ätit jag och min älskling eftersom han åker i 1/2 och är borta i några månader. Men de blev pizza och två filmer i stället. Ha de mysigt, va har ni för er?




Bankok Dangerous och Mumien-Drakkejsarens Grav

Gör en film resention sen på filmerna för er=)

AJ!!!!

Fan ajaj va ont jag fick, jag trampade på min HM påse förut och fick en örhängs pig i hälen. Sjukt ont gjorde det, den är ju inte smal direkt, sat sjukt hårt fick knapt låss den sen.
Sedan fick jag tvätta såret med sprit sved som fan!!!!

 


Bra man har "lånat" hem lite sprit från jobbet.

Shopping gbg med pappis

Ja här ska jag vissa er vad jag shoppade i dag i gbg, dock var de till min bror främst vi skulle handla till men jag sprang in i några butiker jag med och shoppade lite=) Till min bror hittade vi en vår jacka och ett par jeans från HM och två tjocka tröjer från Stadium. Men utan sin syssters hjälp hade han nog inte hittat något, eller han hade inte orkat leta, han tycker inte de är så skoj att shoppa, han tycker mer det är ett onödigt ont.

HM 10kr på rean.


Lite örhängen från HM, pluparna kostar 20kr styck och dom andra tre gick på 30kr.


Nu köpte jag ett par glansiga leggings från HM för ca 150kr igen, det var dessa som frsvan i går. Dock blev jag lite besviken på dom när jag kom hem, de sitter skit fult i i grenen där fram eller vad man ska säga, men orka åka till gbg fr att lämna till backs dom.


Detta är en liten hårborttagnings rulle som man kan ha i handväskan hur smigdigt som hälst! 15kr HM.


Ett linne från Monki, dock i storlek L eftersom jag vill ha de stort! 80kr ej rea.


Ett par leggings från Monki med en rand som ni ser på sidan med spets. 500kr har de kostat odinarie priset men nu är de 75% på de, vilket inte blir så illa..125kr.

 
Oj de blev ett par skor! har letat efter ett par såna här ballerina skor länge nu, hade ett par liknande från Bianco för två år sedan. Nu hitta jag dom och då var jag tvungen att köpa dom, Mango kommer dessa i från de har kostat 500kr men nu fick jag dom för 250kr. 

 
 
Ja som ni ser kpte jag ett par Croket jeans från JC i dag 199kr på rean. Dock är de fr långa killen på JC tänkte sy upp dom men jag tycker aldrig de blir snyggt, plus att jag tycker de är ganska nyggt när de är rynkit längst ner, som ni ser nedan har jag även vikt upp dom på denna bilden (vänstra) och även vikit upp dom inåt (högra), vilket jag inte tycker såg så dumt ut heller, så jag tror jag behåller dom så.

Sen blev de inget mer shoppat i dag! Eller titta va klockan är jag menar i går=)







 


RSS 2.0