30/5-09

Nu ska jag i väg och festa loss som bara den! Såå skoj. Efter många klädd ombyten blev det detta!


Älskar dessa!

Villa ha, dock vet ja inte hur de ser ut på. Men dom kommer ju aldrig till alingsås Gina Tricot!!!
59kr kostar de bara, hur coola som hälst, fins i andra färger också.

29/5-09




Ja så såg man ut i dag när man var uppe hos min morbror och grillade. Vi fick även se på kort på min nya kusinis, men hon och Petra (morbrors fru) kommer inte hem förens i morogn. Sen får vi se när vi kan åka och hälsa på den lille. Så mysigt! Jag busa massa med Livia, min 2åriga gammla kusinis. Hon är så rolig! Fick en snorig och go puss av henne när jag skulle gå mitt å munnen, härligt!

NitVäska

Denna nitväskan kommer från Gina Tricot, jag älskar den. men mamam gjorde sönde den när hon låna den för ett tag sedan. Men i går satt jag och syde in en ny dragkedja för hand. det tog tiden men det var värt det! Hoppas de håller nu.




"Vinden"


En cylinderformad väska 40kr. Hur cool som hälst!

Shopping med Bror i går!


19kr Lindex (rea)


Lindex barnavdelning 79kr


Gina Tricot 299kr men jag köpte den för 149kr

Shopping

 
Klänningen är från JC, har kostat 199kr och jag köpte den för 99.50. Har redan nästan en lika dan som jag har köpt på Gina Tricot. Jag älskar dom!!!

Den vita skjortan är köpte på Centrum här i stan och de är en Twist&Tango den hade kostat  599kr och jag köpte den för bara 50kr. Nica va?

Jaaa!

I dag fick jag min kusin nummer två, en till tjej! så mycigt. Egentligen är de kusin nummer 3 men det är barn nummer två som min morbror får:) Såå skoj. Men de var lite dramatisk i början nu på detta barnet också dock inte samma som när Livia föddes. Men lite. Barnet rörde inte på sig så mycket i magen och när det kom till BB så såg dom att den hade fått navelsträngen virat runt halsen. Så de gjorde kejsarsnit, de skulle de göra i vilkat fall som helst fast de var planerat den 5Juni, Så de blev ca en vecka för tidig nu men de gör ju inte så mycket! Hon kom ut frisk vilket är huvudsaken och Petra (mamman) mår också bra!!! Såå vi är så glada. ska åka dit på lördag och säga hej! Mysigt värre!

Målar frit

Jag brukar alltid måla av något, men jag hade tänkt att försöka måla lite mer på fri hand nu. I alla fall försöka lite, jag kollar lite på andra bilder för att få till skuggorna lite.


H&M outfit

Detta skulle jag vilja ha på mig en kväll när jag festar loss. Såå snygg klänning  från H&M, uundra hur den sitter på.


Gbg med Malin!

Shoppade med Malin i går i gbg. Det blev lite granna. Egentligen har jag inga pengar de kommer i morgon.



Foji- 199kr


Vero Moda- 129kr


Blandade strumpor, sjukt tråkigt att köpa dessa är från H&M, ca 60kr för varje paket.


Solhatt

Nu är min solhatt fixad som jag köpte på kapphal. Tycker den blev mycket bättre nu, dock vill jag ha svart ståltråd, men de får duga med mörkgrön som jag har nu. bara den håller formen fint så.

Före:


Efter:

Solglasögon


Dessa är nya solglasögon som hör till mig nu! RayBen


Emelies Kläder

Så här ser Emelies klänning och skor ut på.


23/5-09


Emelie

I dag efter jobbet kom emelie och hämta upp mig, sedan körde vi ut till hennes Pappa och grilla och sedan åkte vi på en liten båt tur så mysigt!!! Skoj att jag och Emelie har börjat umgås lite oftare!

Emmeli sålde lite gammla kläder till mig också, dock var de ett par skor som var för stora för mig så dem fick hon behålla.



Dessa två ska jag köpa för 400kr tillsammans, ganska rimligt i alla fall.

Eurovision

Jag tittar inte oftast på Eurovision, men i år var jag hemma och råka se de. Men som vanligt fins de inte så mycket bra.
Men dessa två låtrna fastna jag för.

Anush and Inga Arshakyan
 

Anastasia Prihodko - Mamo

Fredag TV

När jag var liten var Fredag och Lördags programen de bästa, men jag måste säga att det är då det fins mins för mig att se på TV. Fins nästan inget skoj alls för mig. Skit trist.  Jag menar kl 21:00 är det "2 1/2 män" på tv3, det är ändå än bland de bätre tv tiderna en fredags kväll och då väljer de att ha "2 1/2 män". Sedan har vi kanal 6 de kör av allt kl 21:00  Smallville. Varför?? vill folk värkligen se dessa dåliga program en fredags kväll?


På stan!

Detta ska jag ha på stan till somman när man bara går runt och chillar. Älskar shortsen, dem gör mina ben så mycket snyggare än var de är. Det är värkligen den perfekta modelen.


T-shirt - Lindex
Shorts- H&M
Sandaler- Ellos
Solglasögon- Glitter

Nya H&M klänningen


Tjaa!

I dag har jag jobbat och  gott på långpromenad med syrran och Lucas. Sedan har jag bara varit hemma och softat. Får se om jag hittar på något att skriva sen:)

Kram

Längtar efter sommaren!


H&M

Yes i dag fick jag hemma mina varor!



All satt kanon, solglas ögonen kanske var lite störe än vad jag trode, men de funkar fint.

Lunch med Emelie!

Efter intervjun åt jag Lunch med Emelie. Vi gick fick sjukt dålig servis på restrurangen i alla fall. 
Sedan gick vi i butiker, fick emelie som inte har några pengar att shoppa. Hon köpte de fina skorna som jag vill ha, men dom satt konstigt på mig, eller ja hitta ingen storlek som vart bra, dumma fötter. men jag hitta massa annat. 

 
H&M 98kr


sjal 98kr


shorts dress eller vad man ska kalla det. Har tyckt att dessa är fula men nu tycker jag de är coola. Dock inte med långa ben. 249kr tror ja denna kostade.

  

Intervju

Ja undra om intervjun gick bra, har noll koll. Kändes oki i alla fall. Men man vet aldrig. Det är i alla fal ca 90 som går på intervju och dessa togs ut av 300st, sedan  tas 34st ut av dessa 90. Så de är jag och 2 andra som slås om en plats. Får hoppas man har gjort lite intryck i alla fall.

Jaja får reda på detta om 3-4veckor. Men ja hoppas inte på för mycket.


mmm skor!

Har hittat ett par fina skor på din sko, får se om de följer med mig hem i morgon efter intervjun, behöver säkert trösta mig lite efter.

Miss Dior



Denna Dior  reklamen måste väll alla ha sätt? så mysig reklam! När jag ser sånt här vill ja lära mig franska. låter så mysigt!

H&M









Dessa H&M reklamerna gillar jag värkligen!

Liltån

Gick in i en sak med foten och slog i liltån, gjorde skit ont. NU efter 2timmar, har jag fortfarande ont i den när jag går och tar i den. Undra om den kanske blev stuken? ajaj

Outfits till Intervjun -2

Här kommer några till klädval.

 
Långkofta och råsa tunika.


Klänning från Åhlens


Jeans klänning

Outfits till Intervjun!

Här kommer några förslag på vad jag ska ha på mig på Tisdag. Så vilken tycker ni är bäst? Eller har ni något annat förslag?

Jag vet att jag kanske är lite löjlig, men detta betyder mycket för mig. Allt ska vara perfekt. Sedan har jag beslutsångest!

 
Skjortklänning från Indiska


En kortärmad skjortklänning från Esprit. Denna känner jag mig inte så bekväm i, tror inte de blir den.


Prikig Klänning, tror kanske den är lite väll prikig och inte käns så seriös.

 
Detta kanske blir lite väll skerarterare och stelt? eller?


Kjol och änkel T-shirt


Shorts och änkel T-shirt


Jeans och kofta


Lång kofta och tunika.

Är något av detta en bra ide att gå på intervju i?

Intervju

Usch har så ont i magen nu in för intervjun på Tisdag 19/5, sitter och försöker läsa lite och förbereda mig på vad som kan hända och var de kan ställa för  frågor. Jag vill värkligen komma in och plugga detta! Vet inte vad jag gör annars!! Har noll koll på vad jag ska ha på mig.

Usch var detta är jobbit. Önskar bara att ja hade redan kommit in.

16/5-09


I dag var jag på stan med mamma och var på en konstutstälning, sedan bar de av till min morbror där hela "släkten" var. Det blev lite grillat och gott.

Fest!

Jag trode ju att de skulle bli fest i kväll men ser inte ut som om de blir något:(

YES!!!

Jag är så glad! Jag ska på intervju den 19/5 nu på tisdag, för skolan! Ett steg närmare att komma in på skolan!!! Hoppas hoppas att turen håller i säg!! Jag är så glad nu ialla fal. Blev så närvös när mamma ringde och sa att jag hade fått ett brev hem från dem. Jag trode med äns att de var ett "tack för dinansökan men tyvär" , men de var de inte!!

Men vad ska man ha på sig på en intervju till en skola?


15/5-09



Nu ska ja till stan! Ha de gött!

Twilight





Sjukt bra film. Tjejerna på jobbet har tjatat om denna filmen sen den var på bio för några månader sen. Den är baserad på böckerr  eller på första boken. Ska bli fler filmer.  Jag trode inte den skulle vara så bra, men de var den. Ingen typisk vampyr film, mer kärleksfilm egentligen. Men den var lagom skruvad tro det är därför så många som tycker om den. Själv gillar jag filmer som är över the top så att säge, som Serien Buffy, där fins riktiga vampyrer. Men som sakt Twilight sjukt bra film, jag blir sugen på att läsa bökerna, funderar på att låna som nu när jag ska in och lämna tillbaks filmerna.

det var sjukt bra stämning i filmen med musiken och replikerna allt bara stämde. Blev ingen tråkig stund i filmen även om de egentligen inte hände så mycket.

Jag rekomenderar den starkt till er! Men man får allt gilla lite kärlek om man ska se den, för de är ingen vanlig vampyr film mer drama egentligen tycker ja, det står Romantisk triller, men vet inte va som var triller med den? Kankse att de var att folk blev mördade ("uppätna")? Men men.




The Spirit

Jag hade höga förväntningar på denna filmen kanske var därför den inte vart så bra. trode den skulle vara lika bra som Sin City och 300, men den var långt i från. Själva utsendet på filmen med efekter och kamra vinklar och stämningen i filmen med musiken och hur replikerna var upplagda så var den väldigt lik Sin City på alla sätt. Men Sin City var mer komplex och de hände så mycket mer, med fler småhistorier som vävdessamman, fler coola karaktärer och kända skådisar, listan kan bli lång på vad Sin City har som är bra och som Spirit saknade. Mamma och brorsan tyckte lika dant.

Men vad tycker ni?

 

Stranden



Något sånt här hade jag tänkt att ja skulle se ut på stranden i sommar:) Fast det är en sak som fattas och de är brun hy!!!! Kankse gå ner några kg, men de får vi ta tills nästa sommar.. orka bry sig om sånt nu.

Jobb!

Nu börjar ja jobbet om en halvtimma. Har ätit grött i dag till frukost, eftersom man ska stå sig så bra på det, men de konstiga är att jag är mer hungrig nu än jag var innan jag åt. Hur bra är det då? Dumma gröt!

Tror inte skolan kommer ringa mig, fan blir så deprimerad. Ja vill komma in! men inget bra händer jui mig! Bara massa problem och bekymer!

Konst?

Debbaten som är nu på TV om Anna som är en konstnärs elev som ville skappa debbat om psykiatrin. Hur man behandlar pasienterna på psyket. Själv tycker jag inte detta är kost. Det är så mycket som blir axepterat för att de är  "konst". Om ja kissar öppet på gatan och kallar de konst är de okej då? Eller vad? Jag är lite trött på denna provoaktiv konst just nu. Kan folk inte bara skapa något vakert???

Vad tycker ni om konst?

Stan

hamnna på stan idag igen när jag åkte hem från jobbet, skulle bara köpa en ny kalender men de blev även en skjorta från Gina, ca 100kr.



Det blev även en solhat från Kapphal 79kr, jag ska göra om den lite.


Lite smått och gott

Jag shoppade lite när jag var på stan med mamma och syrran.

   



Självklart hitta jag lite på Gina, linet var på rea 79kr och armbanden de kosta 19kr styck. Sedan köpte jag svarta jeans leggings eller vad man ska kalla dem, för 199kr.

 
En Hello Kitty klocka för bara 98kr den ska typ kosta 399kr, detta var på ett ställe i alingsås som de säljer ut allt.


12/5-09

I dag såg jag ut så här.
 
Klänning- Vila
Skor-Belle Sheos
Jacka- Gammal blekt jeans jacka.
Halsduk-  Lindex
Väska- "Vinden"
Solglasögonen-  från malin RayBen Kopior tror ja.

H&M



Detta har jag beställt nu! Hoppas de kommer hem snart! Vilken sommar kännsla! Sedan får jag väll hoppas att de sitter fint med! hehehee

Solglasögonen- 79kr
Klänning- 198kr
Bikini överdel- rea 98kr
Bikini underdel- rea 79kr

Ont

Dumma dumma höften, har så sjukt ont i den!!! Får de fram och tillbaka nu förtiden.. Käns som om benen skaver mot varandra.

Duma kamran

Jääävla kamra funkar ju inte!!!! IGEN!
Sen nya kamran stängdes av sig själv när ja precis satte på den. Givet viss tänker ja att de bara är batteriet som behövdes laddas. Jag har inte laddat de sen jag fick den. Men nu har den suttit i 2timmar och laddads men inget händer. Va fan e detta!

Girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Ledig dag!

I dag har ja varit ledig så skönt!
Sov till tio eller snarare låg i sängen tills dess, men ja vakna väll redan vid fem! så segt!
sedan bar de av till stan vid 13.30 , där jag möta mamma, syrran och Lucas. Vi vandra runt ganska länge och fika. Äntligen hitta vi en present till Anna eller snarar hennes bäbis Valentin. Sedan bar de av hem till henne så hon fick presenten och titta lite på den söta Valentin.  Efter detta skulle jag åka hem, men vem finner inte mig på vägen och kör till knten och hemtar upp mig, om inte Malin. Så hem till hennes pappa och grilla blev det, gott, slapp jag laga mat själv.

Nu är jag hemma ska sova snart!

Skriva lite med killan innan jag går och lägger mig.

puss på er

Gamla Volvon

Såå skönt nu är jag äntligen av med min gammla volvo, skrotad och klar!!!
Hur nice kan de inte bli att äntligen bli av med ett problem.

För min del hade den kunnat ligga i en hög med bilar som bilden nedan,men ja tro de kommer plocka lite delar va den innan de gör sig av med den. Kul för dem.


Hej då bilen!

9/5-09

 

Jag är kär i min nya kofta från lindex.

I kväll har jag varit på tjej middag hos malin mycket mysigt!! Nää krypa till kojs nu, upp och jobba tidigt i morgon!

Gbg med Emelie

Ja i fredags var jag och fika med emelie i gbg, då passa jag även på att gå på stan lite.


Det blev en mjukis overal till Lucas 149kr på Lindex och en  Star Wars keps från kapphal 79kr.


Till mig själv blev de två BH från lindex de har 25% på alla BHar nu. Så nice.


fick skoskav, men gu va bra compeed är, kände nästan inget sen, sjukt bra.

8/5-09

 
Så här såg jag ut när jag var i gbg och träffade Emelie!!


Hallo där!

mitt nät funkade inte i går sjukt enerverande! Men men va ska man göra. I går var ja i alla fall i stora stan gbg och fika med en vän sedan vandra vi runt på stan jag köpte tre BHar var av jag har lämnat tillbaks en redan. Köpte en svart och en vit samma sort men spetsen satt konstigt på den vita så bort med den. Köpte även lite saker till Lucas. jag lägger upp lite bilder senare. 

I kväll blir de tjej middag med Malin och hennes stötenvänner. Malin har sån rötta med jobb, hon ska börja jobba på Lindex huvudkotor och ha hand om en del av deras hemsida, skriva om klöädrena och grejer. Hur skoj värkar inte det då. Jag vill med ha tur!!!! 

  Pösspöss

Hos syrran!

När jag var hos syrran i dag och låna min egna symasin så fixa jag även ett par leggings som är för långa plus att jag gjorde i ordniong en till kjol. Denna kjolen har jag köpt i Italien på Zara för flera år sedan kanse 5år sen. Det jag gjorde var i alla fall att sätta en vitt lapp bakom de väldigt slitna partiet.  Blev mycket bättre nu i alla fall.

 

Lindex kjol



I dag har jag sytt upp min kjol från Lindex. tycker den blev mycket bätre när den är precis ovanför knäna än under. Vad tycker ni? ja tycker mina tjocka vader ser mycket bätre ut när den är kortare.

Fynda smycken


5kr styck


10kr styck

Titta lite

Innan jag lekte med Malin, kolla jag runt på stan lite. Jag hitta lite småt och gott.


Lindex 199kr rea


Lindex 49kr rea


Lindex 29kr rea


Lindex ca 30kr

Malin

lekte med malin i dag efter jobbet. Vi gjorde lite go mat hemma hos henne och glode på tv. Jag fick två par gamla coola glasögon av henne som hennes mormor har haft. Sjukt coola är dom.


 Rayben och Prestige.

seg

I dag har ja varit så lat, var på jobbet i 4timmar sen har ja inte orkat göra någonting. Usch är ofta ja bara ligger i sängen och känner mig halv död. Måste bli bätre på att hitta på saker å ting och liva upp mitt liv lite.

3/5-09


Hemma

Nu har jag kommit hem från mamma, håret blev inte så mörkt som jag trode det skulle bli men bätre än de som var innan. Fick ett panband eller va man kallar de av min syrra som hon har virkat åt mig, ass coolt. Eller de kommer att bli till rätt outfit.

 

Hemma hos mamma

Nu har ja jobbat 6timmar, nu är jag hemma hos mamma och ska snart få något god kyckling rätt som mamma fick lära sig när hon såg på något matprogram. tror det ar fårn Gordon.  Dert luktar gott. är så sjukt hungrig nu! skulle kunna äta upp soffan ja sitter i.


Mammi ska hjälpa mig att färga håret sen. Jippi


stan med mammi


79kr


149kr


49kr


25kr

2/5-09

I dag såg jag ut så här när jag gick på stan med mamma, det blåste kallt i dag så det blev lite mer kläder på sig, käns ovant.

 
Body- GinaTricot
Byxor- JC
Kavaj- Vero Moda
Skor- Vagabond
Väska- "Vinden"

Vinden

Var i dag i gen på "Vinden".


40kr


50kr


Lucas




Så var dagen över, kom hem 20.00 väldigt trött i både fötter och huvudet. Men alla värkade nöjda och belåtna. Jag stod dock mäst i köket bara, haka upp grönsaker och diskade.


Lucas med min present, en stor BO.


Ser inte så glad ut även om han har 50personer där för bara hans skull.


Alla tårtorna som mamma hade bakat.


1/5-09


Klänning- Monki
Jacka-BikBok
Skor- Skopunkten
Solglassögon-H&M

Namngivelsedag

Ja nu är de ett dop eller  ja namngivelsedag  för lucas på g. Nu ska jag åka upp och hjälpa till med allt.

Kramar på er!

Din sko



dessa sko köpte jag för 349kr i går. I LOVE this shoes!!! Har set ett par liknande på lekhörnanana för 400kr på monki. dessa var lite tyngre.

RSS 2.0