Studenten

Jag kolla på gammla kort från min student och veckorna innan gu va skoj man hade!!! Saknar den tiden! Jag hade inga roliga kläder på mig, men de var oki. Va Hade ni på er lr va skulle ni vilja ha?

så här skulle man kanske sett ut om man bara skulle köpa från ellos.se?


visualiserings arbetet

Här kommer bilder från mkit arbet jag gjorde för några veckor sedan, men jag får nog bara G.

   
 

 


Summerblue

Jag hitta en lite cool tunika som fins på rean nu på HM för 199kr, som jag tycker man kan ha till stranden.


Fin klänning

Jag hitta en fin klänning på hm.se. den fans i svart också 249kr.


Målat klart

Efter två dagars slit så blev showroom klart, dock inte helt vi har lite fin lir kvar sen plus att de ska sätta in en vägg i mitten av rummet också så de ska bli två kemi klassrum. Jag är helt slut men blev riktigt nöjd med resultatet.

 

 


Dejt

Ja just de ja jag har nog inte skrivit m min "dejt" eller vad man nu ska kalla de med Viktor killen som jag träffa på NIvå, haha ja va ska man säga, jag hade ju inte varit så full så jag inbilla mig hans längd han va verkligen 2m lång, fan jag gick till naveln på han. Så va gjorde vi, vi gick en lite promenad i vår solen efter skolan, sedan blev det en pratstund på en parkbänk. Han va ju trevlig och samtalet flött på men vet inte om han va något för mig. Det klicka inte och utsende mesigt va han inget för mig. Så trisst. Men men bara att leta vidare, asså jag skulle ju säkert gå på dejt med han i gen om han hör av sig för å ge honom en skans till men jag tänker inte höra av mig heller. PLus att de var i Måndags vi sågs och han har inte hört av sig än, så han verkar inte helelr intresserad.

Usch gillar inte dejting.

HM jacka

I går hämta jag min H&M jacka såå nice:) Hade på mig den i dag och trivdes som fan i den.

I löve it:) lite tunare än min skinjacka med mudd men ändå så jag kan ha de nu med tjocka tröja under för de kan jag ju inte med min andra korta mc-jacka.  Jag vill bara ha med klänning jag bestälde också, men den kommer ju inte förens dm en månad vilket käns konstigt eftersom de har kommit hur många kläningar av den sorten som hälst nu i butikerna.


spakla, slipa och måla

ja i dag har varit full rulle, får se hur de blir i morgon, jag jobba över 2 timmar medans nästan alla i hela gruppen stack hem tidigare. Vi var tre styckern som höll på ett tag.  i morgon blir det upp tidigt för att fortsätta.

Lite övningar


vi öva lite på att hänga kläder. Vi körde på vår tema med lite puderfärger.


Här öva vi på att få en helhet på dockan med kläder och accisoarer och hur man fixar håret, jag och min klasskompis flummade ganska mycket, men vår lärare tyckte hon blev fin. Vår bonde/förort tjej lr något sånt.

Skyltfönster exponeringar

Här är mitt färdiga resultat av mitt insperations collage för 50-talet, men de blev inte min ide på skyltfönstret, fast vi hade ganska lika ideer på vilka färger och sånt de skulle vara.

Denanför här får ni se de två skyltfönster som jag vara med på och göra, jag gjorde dock mest på 50-talsförsnter. Varje grupp på ca 4personer fick ett år tionde som de skulle göra ett skylltfönster till. Dock blev vi 4 personer på två fönster. vet inte hur de gick till men vi blev klara i tid utan att jobba över.



vårt 50-tals fönster, pappret på vägen rasade ner natten innan redvisningen inte skoj därför är de skrynkligt. Jag som hade mönsterpassat och allt. Riktigt nöjd med frissan på tjejen som jag fick till, hennes hår såg ut som ett fågelbo innan.



Vårt student skyltfönster för 2000-talet.


Mycket av kläderna, skor och accesoarer i båda exponeringen tog jag med hemifrån.  Jag blev i alla fall nöjd med båda.


Danko Jones

Bra låtar: Don´t Fall In Love och  Baby Hates me.


Baby Hates Me text:

 My favourite situation
Are always sticky kinds
I'll be the first to cast stones
I don’t let sleeping dogs lie

I’ll sing it from a mountain
Just take me to the top
I’ll scream 'til my lungs pop
I’ll stand here ‘til I drop.

The feeling, Is Leaving
It’s all gone, It's decieving
If we don't stop put me in a coffin
Cause you and I had absolutely nothing in common

Baby! I know you hate me
And you can't shake me

You make me rock solid, hot and bothered, it don't matter
I can shake you

You used to be so special
Now I’m bored all the time
You think the same of me too
Just say it don’t be shy!

The feeling, is leaving
It’s all gone, it’s decieving
If we dont stop put me in a coffin
Cause you and I had absolutely nothing in common

-I used to want you-
Baby
-Now I don’t want to-
I know you hate me
-Time to start moving on-
But you still crave me
You just amaze me
-I used to want you-
And you can change me
-Now I don’t want to-

You make me rock solid,hot and bothered
It dont matter i can shake you

Ohh baby, it’s been a long time comin
And it’s just the way
It;s gotta be
But I know this is one thing..
One thing we won’t fight about
And you can put my name on the dotted line

Yeah Baby! I know you hate me
-I used to want you-
But you still crave me
-Now I don’t want to-
You just amaze me
-Time has stopped moving on-
And you can't shake me
I know you hate me
-I used to want you-
And you can't shake me
-Now I don’t want to-

You make me rock solid, hot and bothered
It don't matter I can shake you

allt e skit

jag har bråkat med pappa var väll bara en tidsfråga innan de skulle hända, jag vill inte bo hos han och toppen över i är att jag inte fick lägenheten såå jag mår skit nu, hade panik ångets, jag orkar inte!!!

50-talet



Ja detta är mitt insperations collage för 50-talet, men den är inte klar här. jag ska lägga in defärdiga resulatatet sen.

Hej

hoppas er påsk har varit fin, Jag har haft full rulle.  Varit med kommpisar här hemma som har varit hemma över lovet, sedan har jag varit i gbg och festat och fikat med lite kompisar sjukt mysigt. Det blev Nivå i Lördag, där jag träffa en trevlig kille, han sms mig på söndagen och fråga om vi skulle ta en fika, men ja orka inte åka in till gbg  får se om han hör av sig. Men lite skoj:)

första april

Ja i dag var de första i pril, men vilket tråkigt väder vi har haft. Var soligt men kalt på dagen, nu på kvällen blev de massa regn. Var i gbg på eftermiddagen och tog en fika med en gammal gymnasiekompis, vi bestämde oss för at påsk festa på Lördag!!! såå nice. I morgon blir de tjej middag efter mormor och morfar, men jag är inte något sugen på de just nu. Kände mig deppig efter att jag ahde umgåt med dom i går, som om självförtroendet går ner. Så skit i att umgår med dom i kväll nu.  Allt bara käns bläääää



fan

Lägenheten var hur bra som hälst!!!!! De var 5personer till där som var och titta på den. Jag vill ha den!! Men med min tur så lär jag ju inte får den.  jäävla röv!!!!!

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill ha den!!!!

Rummet kändes störe än vad jag troder, så man skulle nog kunna få plats med litet köksbord, liten 2soffa och min stora säng.  I Köket fans de en 50% 50% kyl och frys plus en ugn, allt vad jag önskar i ett kök!!! Badkar i toaleten, helt okej hal. Jag behöver bara måla om de fula tapeterna till lite ljusgrått!

jag vet precis hur jag ska ha det!!!!

RSS 2.0