Måndag

Så segt som de var i dag att gå upp har de aldrig varit. Men jag var i skolan kl8. vi tode vi skulle hinna bli klara tidigare ään 16.00 lyckades jobba över till 17.00, knapt haft tid att tänka full rulla. I morgon blir de redovisning sen kan jag andas lite. Miljölektion två dagar och sentvå veckor data kurs. Efter de kommer mitt längtade jullov, men jag måste säga första terminen gick så fort så jag evt inte vart den tog vägen:)

nää nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Om jag kunde Dröma, som jag har längtat att göra hela veckan men inte hunnit.

nattinatti på er

Mer bilder

Nu kommer rästen av bilderna från gårdagens pyssel. 

    
Före                                                  Efter

Nu ser ena armen lite knölig men orkar inte ta något nytt kort. Jag har i alla fall satt på axelvaddar, sytt in den i midjan och kortat upp den .  Inga stora förändrigar, men nu kommer jag använda den.

 

 
Min svarta T-shert blev lite pimpad med nitar på axlarna och axelvaddar. På ena axeln satta jag även på kjedjor och mitt namn som jag hade på ett gammalt halsband en gång i tiden.  Fick man återanvändning av de. Tycker det blev bra tillslut.


Tjooohooo

Nu är klockan sen och jag ska sova snart. Först blogga lite och duscha sen. Va har jag gjort i dag ja du, sytt upp en kjol åt mamma, syt om en kläning, stajlat en t-shirt. Varit i skogen och hämtat saker så jag har kunnat göra lite julfin. Jag har gjort klart mina kläder som jag ska ha när jag är ängel på julmaskeraden i skolan på torsdag. Fullt upp helt enkelt har jag haft.

  

Här ovanför har ni de jag ska ha på mig när jag är ängel. Klänningen har jag sytt av ett gammalt lakan, lite ståltråd och glitter på ett diadem blev glorian. Vingarna hade jag, fast den var svart och lila, men med lite färg och glitter  så blev den vit och silver. Biligt och bra.


Ute på bordet vid vår dörr ser det så här mysigt ut.


Vid knuten av huset står denna krukan.


Inne i hallen bytte jag ut snäckorna i skålen till blåbärsris och massa annat småt och gott.

Hur gör ni julfint???

Lägger upp mer bilder på klädderna jag fixa med i dag i morgon.
Nattinatti

Handsmycke

Ja nu har jag gjort mitt första handsmycke, blev nöjd. Va tycker ni??


detta jobbar jag med.



Handsmycke 1




Handsmycke 2


Vad tycker ni om handsmycke?? Diss eller Hitt?


Shopping i dag 28/11

Ja jag ska vissa lite vad jag har köpt

 


Lindex

axelvaddar


Hallojiss

Ja ni i går kväll var jag på tenta fest, sjukt skoj i alla fall förfesten den blev de strul vart vi skulle gå så jag åkte hem tidigt eller jag var la inte innanför dörren förens 02.30.

I dag var de upp tidigt och åka i väg och göra alla ärende, nere på stan och köpte axelvaddar  och lite annat onädigt, sedan var de hem till mamma och hämta leksaker och äta lite efter de till min morbror och hämta mer leksaker. De blev en sväng hem och lämmna alla mina saker innan de bar av hem till syrran och hä,mta ännu mer leksaker och lite pysselsaker till när jag ska göra handsmycken. Min sysster körde hem mig men först skulle jag med till stallet och hjälpa till, så jag var väll hemma vid 17.30.  Usch vilken dag. Sedan har jag suttit och skrivit på arbetet och skickat de till folket i min grupp och nu sitter jag och äter lite mat. Nu ska jag bli lite kreativ och göra smycken och sy om lite kläder:)

Va gör ni i kväll? brukar ni vara hemma och bara vara med er själva eller måste ni vara ute och träffa folk på helgerna??

Hemma redan!

Ja i dag har jag haft min skrämade marknadsföringstenta, men de var ganska lam. Jag hade inte behövs plugga så mycket. Läraren hade tagit instuderingsfrågorna rakt av. Såå de var inga problem, blir besviken om jag inte får VG. uch jag som inte har sovit något i natt för jag var så nervös. Så trött ska nog sova lite innan jag åker till gbg igen på tenta festen med klassen.

Efter skolan, eller a provet som tog ca 40min, så gick jag på stan lite och köpte mig ett par skor och ett smyckesträd. Ett smyckesträd har jag letat efter i evigheter egentligen vill jag ha ett sånt som de har sålt på IKEA, men de har slutat göra dem. Får se om jag behåller detta träd ska testa hur de ser ut. Skorna har jag glott på länge  men aldrig köpt dem, men de fans kvar nu så då ansog ja att dom var mina då efter som jag va så duktig på tentan. Hahaha.


dinsko


chilli

Tenta!!!

Usch tenta i morgon, sitter och försöker klämma in de sissta. men mm har glömt allt annat kom jag på elelr så har de puts bort av allt annat jag sitter och försökte ta in. Bläää undrar hur de går bara ja får G. fast jag vill ju ha VG, hatar att inte få fult poäng. Måste sluta ha så höga krav på mig, mår ju dåligt.

På kvällen blir de tenta fest i alla fall, de blir skoj:) Jippi. Men min fot är inte bra än, dumt dumt. Inga klackar här inte. Konstigt de kommer att kännas att gå ut utan klackar, kommer inte känna mig fin.

va ska ni göra i helgen förresten??

Förberedande för julkampanj

Ja i dag har vi hållt på för fult med vår uppgift i exponeringen, där jag och tre andra tjejer ska bygga upp ett skyltfönster och en julkampanj till detta.

Vi fick temat barn som vår grej så vi ska ha en leksaks och klädesbutik för barn. Men lite gammaldags still och lite mordernkänsla. Vår julkampanj är "Julens 10 ting", där vi tippsar om 10st julklappar med extra pris vissa dagar.

Nu har vi bara byggt upp grunden i dag, men de ska bli en öppenspis, med två barns om öppnar massa julklappar.


barnet ska inte ha dom kläderna på sig kan jag säga. men som sagt långt i från klart än så länge. Blir nog bra.

Yesssss

Jag är såå j****vla glaaaaad för jag ska vara på IKEA min tredje LIA (praktik)!!! Såå skoj!! Nu måste jag bara fundera ut vart jag ska vara min andra... mmm.????

Men IKEA blir det till nästa höööööösssssttt!! IKEA i Jönköping är bäst!!


blää

usch och fädret och skolan. nu fyyy va jag så trött.  längtar till helgen då jag inte har någon tenta bara värsta redovisningen på tisdg. men de få bli soft. ska pyssla i helgen hade jag tänkt. myspys

nää få återgå till mina papper, och madröms kapitlet. usch

sova

Nu ska jag sova i alla fall, eller först ska jag läsa lite till på mina tenta papper, men mmm fan har inte fått in så mycket i min skalla som jag skulle viljat.

 

natti natti med er sov sött!


Råka bli H&M

Ja sedan i dag var jag på Gina Tricot och lämna tillbaka den långärmade svarta tröjan jag köpte i går, var för tok för liten för mig. Jag får väll inse att jag är en 38 nu, dock tror jag inte äns den hade passat mig. Men de blev lite andra kläder från H&M, kunde inte hålla mig från att shoppa. har hittat en snygg "skinn"jacka på Zara, men M var för litet, eller den blev så stel i armarna, ska på freda gå in och kolla om den fins i L och pröva. va sjukt snygg, 6000kr kostade den i alla fall. Inte för att jag behöver någon men, skulle igentligen behöva köpa en ny vinterjacka. men men sånt är livet.

 
Har en sån här vart, men tycker denna slita gråa var sjukt snygg. Eftersom jag oftast har allt annat i svart så är de snyggt och bryta av med klänningen i något annat fr en gång skull. Får se om de blir denna på tenta festen.
179kr




Sedan blev de en lång svart polo och ett par svarta tajta byxor som är lite glansiga, hur nica som hälst. Men får se hur jag gör. har inte bestämt mig om jag ska ha byxorna.
Polo 129kr
Byxor 299kr

tjoohoo

Jag är död efter skolan nu måste sätta mig och plugga nu, men usch fattar inget. Blir inte så mycket bloggande denna vacken. Bara massa plugg plugg. Men jag brukar vara dålig på att uppdatera ändå så va spelar de för roll..
I skolan i dag fick vi välja en egenskap som vi tyckte att en Butikskommukatör bör ha, sen fick vi slå in ett paket på de sättet som vi tyckte symboliserade detta ordet. Jag valde drivande, först ville jag göra paketet i form av en motor men insåg ganska snabbt att detta inte gick eftersom  vi hade 1 och en halv timma på oss. Så de blev sylinderformat paket så den kan rulla fram,"driva fram". Med Kuggdjul på sidan för att få lite som en motor, kuggdjul driver saker framåt tänkte jag.


Ja så här såg den ut. Va hade ni gjort för något???

Tjosan på er.


Your Moda

Nu har jag  skissat kläningar till tävligen som Your Moda by Vero Moda har, men skissa och skissa man bara klickar lite på datorn. Jag hade heldre skickat något som jag hade skissta själv. Men men.  Man kan inte få allt.

http://www.yourmoda.se/hem/

cillan heter jag där. Rösta gärna

Stan

Ja det blev inte bibloteket hella dagen som jag trode, klarade inte av att sitta där hella. torr lufft och massa folk som prata och störde mig. Nää så hem blev det. Men innan jag satte mig på bibloteket han jag titta lite på stan. farligt farligt jag som redan har köpt en massa i helgen. Men hitta lite på Gina Tricot och sen hitta jag prisenter till mig själv. Lät nämligen tjejen i butiken slå in dom.. Jag gillar att öppna paket:)



Gina Tricot: En liten väska, ett par legginbgs, en långärmad svart tun tröja och en blommig kjol som jag hitta på rean 149kr, allt annat va odinarie pris på.


Mina prisenter var tre copcakes!! såås ötta har tittat på dem så länge nu.. och nu är de mina. Här i stan är de så mycket biligare än i storstan.

Usch vet inte hur jag ska låta bli att shoppa nu, kände att de nog inte  var så bra att shoppa så mycket i storstan. Mitt shopping beroden börjar sätta i gång. jag måååste ha mer saker!!!!


Godmorgon

ja så här tidigt brukar inte jag går pp kan jag säga. men va gör man inte för tenta pluggandet. Hoppas jag får gjort mer i dag, ska ta mig ner till bibloteket sne vid 10 och sätta mig där. hoppas jag kommer at kunna det mesta efter det. Tråkigt väder är det me, bläääää.

va ska ni göra??


så här ser det ut framför mig nu. Bläääää


New Moon

Ja då har jag set filmen, väldigt bra var den. Vet inte vad jag hade förväntat mig riktigt heller. Jag är igentligen inte så mycket för romantisk dravel, men denna kärlekshistoria funkar. Dock tycker jag Bella är elak mot Jacob. Men men sånt är väll livet, man sårar alltid någon.

va tycker ni om filmen? bra dålig? och i så fall vad??

Namnsdag??

Hallo i dag är de min namnsdag är de någon som kommer i håg mig av min familj allså. Nej. Dem är väll för uppe i sitt. hahaha

New Moon

Nu i kväll ska jag och syrran använda biobiljetterna jag fick av coop. Blir New Moon så klart. Har börjat läsa första boken i serien nu, jag är lite seg har tänkt att börja läsa dom hur länge som hälst men har inte fått tummen ur. Men föra veckan hitta jag dem på Akademinbokhandeln för 69kr styck de tre första böckerna, så nu har jag dom hemma och det ända jag vill när jag sitter och pluggar marknasdföring är att läsa Om Jag Kunde Drömma!!!!


orkar inte vara kreativ!

Tja.. kom på att i morgon måste jag anmäla mig till maskeraden som skolan ska hålla. Blä jag orkar värkligen inte komma på vad jag ska vara, jultema är det nämligen och jag har ingen fantasi. plus att alla förväntar sig att man ska vara så kreativ när man går BK. men jag är inte kreativ. varför har jag valt denna utbilningen börjar ja ju undra??

Någon som har några roliga förslag på vad jag ska vara inte tomte, lucia eller de klassiska??

Mina köp

Ja nu ska jag ladda upp de jag köpte i går, kändes som om de var mer när man gick runt och bra på skiten.. haha  hah, trött i armarna är jag i dag. Shopping är den bästa träningen.

 
Deicchmann

 
Åhléns

 
Weekday

 
Podium                                        Med en tyllkjol under.


 
H&M


 
Monki

 
Gina Tricot och H&M                       Gina Tricot


Sedan köpter jag även lite julklappar men de orkar jag inte vissa och ta kort på.


nää nu

NU har jag läst i genom allt en gång. nu ska jag duscha och ta lite kort på mina nya kläder så ni kan se de.

Usch jag behöver dusch luktar skunk. skulle behöva städa i mitt rum också ser ut som "hej kom och hjälp mig".



Tror inte äns någon vampys skulle vilja komma mig nära. hahahaha

Isn´t Life Ironic

Jag lyssnar på Ironic med Alanis Morissette, sjut bra låt.


He won the lottery and died the next day
And isn't it ironic... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams and then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic...don't you think

Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out

(detta är bara några bitar ur texten som jag gillar )


ojsan

Nu har jag sovit länge, halv ett steg jag upp i dag. Inte bra nu måste jag sätta i gång med pluggandet. Men det är så trist. Jag vill bara sova mer. Men men. I dag gör inte min fott så ont, jag kan gå på den i alla fall. Värker lite i den när jag står på den men jag dör inte längre.

Va gör nii?


Tillbaka från djungeln

Ja nu är jag hemma igen, jag lyckades få kriksskader efter en lång dags shopping tur i storstan. Skämt och sido, min ena fot är döende, har sträkt någon led eller något som jag har gått på hela dagen. just nu kan jag inte äns sätta ner den. Helvete va ont det gör.  Shoppat fick jag i alla fall:) Vet inte hur mycket pengar jag gjorde slut på. Ni får en uppdatering senare med hur allt såg ut.




Ni kan ju

Yes svenska folket va glad jag blev att Erik fick stana kvar:)

Jippi

Ja i morgon bär de i väg till stockholm över dagen med mamsen. Tjock plonböcker som ska tömas:) i alal fall hoppas jag på det. Den som säger att man inte kan shoppa dig lycklig är dum. hahahaa, skor och kläder löser allt för mig.


Idol

jag säger som föra veckan, ta bort Reza! Erik kan ju fan inte åka ut av dessa två, han e ju grym. Vilket Reza inte är. Sorry men nej nej, ut med henne.

tattoo

jag har funderat länge på att göra en tattooering. Men jag har inte veta var den ska sitten men att de ska vara en älva har jag vetat ganska länge. Häst vill jag ha en som jag har skissat fram själv.

denna tycker jag är snygg, men den har jag målat av en tattooering som jag hitta på nätet.


jag gillar den mycket men får se va jag kan skissa fram för allternativ och sen måste jag komma på vart.

Men det jag skulle komma fram till är att jag vet vart jag vill ha en annan tattooering och vad de ska vara dock inte exakt hur de ska se ut jag vill även skissa fram den själv så den  blir lite personlig. det ska i alal fall bli en cupcake på foten, inte precis som om på bilden nedan, men något liknande fast mycket mindra tatuering mer åt sidan vill jag ha den tror jag.


Marknadsföring

Usch jag borde ta mig i kragen och sätta i gång med pluggandet in för marknadsförings tentan till s nästa fredag inget skoj. Blääääää

Läraren är inget bra så man har inte fattat något, och jag har inte reppiterat något under veckorna. så vi får la se hur de går. troligen inte lika bra som försäljningstentan där jag bara fick 2p fel.
Men men livet leker och jag lär väll mig alltid något.

Vad har ni för utmaningar för er i dag???


Vaknat äntligen

Uppdatera ofta ska jag ju inte säga att jag gör i alla fall. 

Nu har jag vakant, och då menar jag inte bokstabligen i sängen. Nä jag menar jag har vaknat ur min kärlek till christopher, eller hur man ska säga. Vi hade ett långt prat i går, eller rättare sagt jag pratade och försökte få svar. Till slut fick jag äntligen de svaren jag behövde och allt föll på plats. Någonstans har jag vetat de men jag har behövft höra det från honom för att jag skulle förstå. 

Men han älskar mig inte längre, han vill aldrig bli tillsammans med mig något mer. och när han sa de så insåg jag att de gör inte jag heller. det var bara de att han krongla till de när han hade sagt att han saknade mig så mycket och när vi sågs när han var nere i gbg nu senast. Då bubblade känslor upp inom mig, hopp om att de kanske kunde bli vi. Eftersom han inte sa något då hur de egentligen låg till så började fantasin flygga i väg. Men de var inga riktiga känslor. Jag slutade älska honom innan de äns var slut mellan oss. den Christopher jag älskade hade försvunnit någonstans i vårat förhållande, och han kommer aldrig tillbaks. Det är bara glimmatar av honom som man ser i bland, och de är dom som gör mig förvirad.  Men jag älskar honom inte inte längre de har jag inte gjort på länge. Alla tårar jag har fällt har inte varit för honom, jag har bara känt mig ensam.

Detta kanske låter löjligt, men jag är så glad att jag har kommit till insikt. Senaste månaderna har varit så jobbiga för mig jag har inte vettat vad jag känner och vad jag ska göra.

Nej jag är en sådan negativ menniska som gärna gräver ner mig i mörkret och tycker synd om mig själv. I bLand tror jag nästan att jag njuter av att sätta mig i dessa sitvationer där jag far illa. Men nu är det slut på de. Jag ska förska ta livet med storm nu. Jag går världens roligaste utbildning, har underbara vänner och familj vad kan gå fel. Hela ens liv liggar framför ens fötter! Så här kommer jag!


 

Har ni vaknat?


Hoppas Reza åker ut!

I kväll var de idol igen. Själv hoppas jag Reza åker ut nu, gillar inte hennes röst, eller hur hon är på sen fruktansvärt tråkig. Vet att alla älskar henne men jag klara inte av hur hon håller på med miken hela tiden. kan hon hålla handen stil i två sekunder. Åk ut nu!!!!!!!!!!!!!!!!! Och hon var inte alls bra i kväll, kan inte förstå hur alla kan älska henne så. Bläää

coop

Här kommer lite bilder på vad vi gjorde på Coop. Hur roligt som hälst var de, och de blev bra tillslut. Vi hade temat en vit sinlig jul, färgtemat var vit,silver och rött.


Vår skylltning för jultextilerna. Vi hade sinnet kännsel.



Jul granspynt gruppen gjorde detta. De hade syn som sitt sinne.



Gruppen som hade hans om Jul el saker gjorde detta, dom hade hörsel som sitt sinne.


Fönstrerna gjorde gruppen som hade julpynt, de hade lukt som sitt sinne.


Adventgruppen hade smak som sitt sinne. så de gjorde ett bord där någon bakar och där två barn sitter under och leker med pepparkakor.


Ingången till coop. såg ut så här när den gruppen var klar.


Vår fina vita välkommnande tomte när man komemr in genom paketet. detta gjorde gruppen som hade leksaksområdet.


Vår pakethög i mitten med tomte luvan som Mia sydde såå söt.






käns inte bra

Va ska man göra för att må bättre. Jag bara gråter. Vill bara ha christopher tillbaka, vill att han ska älska mig över allt annat. men de gör han inte. Inte alls. Måste sluta bry mig om honom. jag blir bara arg och ledsen. Jag orkar inte detta. orkar inte vara ledsen mer.

RSS 2.0