29/1-2010



Så här såg jag ut min korta dag på lindex i fredags:)

Kläder

här kommer bilder på de jag köpte i fredags.


kjol och skorta är från Monki
De svarta linnerna är från Gina Tricot och Weekday


Ett bar byxor på weekday för 50 kr som jag har gjort om lite. Dock lite tajta men nu har jag börjat träna så jag ska bli så smal så:)

30/1-10

NU blir de 1års kalas:)


Annan skit

Jag när jag var i gbg kunde jag lite låta bli rean igen:P hahaha
Fast denna gången gick de inte på så mycket pengar. Lägger upp bilder sen i morgon om jag hinner.

nu ska jag sova. Trött som bara den.

Snowboard

Nu har jag köpt mig en bräda blev den jag hiyttade på Stadium, vågade inte vänta till rean plus att de inte blev så farligt dyrt, 3500kr för både bräda och biningar. Sedan hitta jag svart/vita Nitro boots på Concretes rea 50% på dem så de blev bara ca850kr, helt okej. Hitta även en bräda och biningar på Hollywood men de skulle blir dyrare även om de vara rea på dem än den jag köpte på stadium. Plus att jag  gilade brädan på stadium utesende mäsigt bättre och jag tror inte att den andra brädan skulle hålla bätre.Plus att jag åker inte så ofta så jag skulle känna någon direkt skillnad. Flow biningar blev de inte heller, alla bara skratta åt mig när jag nämnde att jag har haft Flow.  Men detta blir skit bra, nu saknas en svart hjälm, lila goggles, lila jacka och svarta byxor. Just nu har jag lagt ut 4650kr och då kan jag räkna ut att jag har kvar på de 6300kr jag ska få av försäkringsbolaget 1650kr. Jag ahde tänkt mig att önska mig lite pengar i födelsedags present sen den 28feb. Så detta blir skit braaa. Hoppas jag hitta några snygga kläder med,  fast jag ska nog försöka hålla mig till rean där.

 









Jag älskar mina fina grejer nu:) Fan om något händer dem!


Gbg

Jag var i gbg och kolla lite i butiker efter snowboard och sprang in på T-12, men de hade ju bara kläder, dumma dom.

Gick även in på lie andra butiker. fan.

 
Lindex, bådem på rea och odinarie varor, ca 240kr för allt.

 
MONKI  75% på rean Dock inte diademet med roseten den kostar 60kr.


linne från weekdays rea och mössa från indiska rea.



jag e glad

Ojoj jag böev förvånad i dag när mamma fick tag i mig. Hon hade polisanmält min snowboard och sedan ringt försäktingsbolaget. Tydligen får jag 6300kr för de hur bra som hälst, dock  så fick vi överdriva lite om hur dyrt mina grejer var och hur gammla de var. Men såå gött nu. Hoppas jag att de kommer något bra på rean sen efter sportlovet.

i bland har man tur i oturen. Men jag har väll inte så tur så jag får tag i någon bra bräda, flow-biningar värkar omöjligt.

mer smycken

Jag älskar smycken. kan inte låta bli nu när de är rea.

 

smycken från Kappahl, diademet med rosettevar inte på rean den kostar 69.50.
så allt kostade 193kr. 


Armband från Bianco 107kr för allt.


ontont i huvudet

Ja de är va jag har i dag eter parktiken, usch.
i dag på lunchen stack jag till  stadium och kolla vad som fans där i snowboard väg, dock inte så mycket men en skyst bräda hade dem. precis Lagom dock föredrar jag lite kortare, eller min gammla var de. Har tänkt att ta mig till gbg på fredag och kolla på T12 vad de har inne. Sen hoppas jag på att de blir billigt på rean efter sportlivet och fins kvar till mig. Brädan ligger nu på 2200 och flowbingigar ligger minst på 1000kr tror jag så 50% på de hade ju inte varit fel sen.

nu ska jag sova lite innan jag ska träna.

pösspöss

mår inte bra

Nä så är de nu, känner att de har varit några tunga månader, visst mår jag toppen vissa dagar och till och med veckor. Men mit liv käns väldigt tung just nu. Egentligen vet jag inte varför, det bara käns som om att inget går 100% bra och jag har bara otur hela tiden. Plus att jag bara känner mig ensam och misslyckad hela tiden. Egentligen vill jag inte ha någon kille, jag hade bara viljat haft någon att dejta få känna lite uppskattning. Plus att jag inte haft sex på länge gör väll sitt. man behöver sex och kroppslig närhet. Käns som att ingen är intresserad av mig på något plan.   Jag vet inte va jag ska göra. har börjat tränna nu för att min kropp ska i alla fall må bätre, och tur de för nu när jag är så deppig så äter jag så mycket sött och slösar så mycket pengar på kläder.

Varför kan jag aldrig få känna lite lycka, glädje att får känna att jag kan något att jag är bra på något att jag duger som jag är. Få känna att någon vill ha mig som jag är. ??

irriterad

jag är så arg och sur. tar så mycket ennergi vill inte vara detta emn kan inte låta bli. Min snowboard har alltså blivit stulen från mammas vind, och i de fodralet låg äen mina boots, jacka och gogels. Nu måste jag alltså köpa nyt, för på ett sett så vill jag verkligen ha min egen bräda. Sen käns de onödigt och köpa nytt eftersom jag inte åker så ofta ny förtiden.  Men jag ska kolla på rean nu va de fins för något. men jahg ser att de verkar bli svårt att få tag på Flowbidningar, och de är något jag verkligen vill ha igen. Ska kolla på T12 om de har någota okej, för stadium poch de så verkar de inte finas. Tur så har man födelsedag i februari så jag kanske kan samla ihop lite pengar där till bräda och allt därtil. För som student är man inte direkt rik, och de jag har på sparkontot vill jag ha till somman, eftersom jag inte är säker på om jag får sommarjobb.

Usch vad allt blev jobbit och syrrans hund mår ointe bra vilket inte käns skoj.

Gina Tricot

 
lila 149kr
svart 199kr


19kr styck ca 100kr för allt

arg

jag e såå jävla arg nu, dumma läkare i går som inte fattar något, dumma sjuksköterska som inte kan ta blodprov, dumma tåg som man missar  och dumma snowboard som är borta!!! att bara går fel allt. jag är så arg!!!!

skulle åka i väg i morgon över dagen till ulrisehamn och åka lite bräda, men hur ska de gå utan bräda, kängor, jacka och gogels.  Jäävla skit någon som har snott den från mammas vind eller något. jäävla röv.

arg arg arg arg!!!

Shopping på Lindex

Yes i dag handla jag alla mina saker som jag har lagt undan under veckan. Två par trosor  och en BH från Ella M, ett linne, ett paket med 4 strumpor och  en liten skorta till Lucis. Allt detta gick på 149kr inte illa va? Först var de ca 50% på alal grejer sen var de tag 2 betala för 1 på då dessa grejer plus sen 30% på detta. Sååå gött, älskar personal rabbat.


21/1-2010



Yes i dag var de full fart på lindex vi blev äntligen klara med vårt omhäng och städaning av underklädes avdelningen så gött. de böev så fint så. Nu behövs bara rean försvinna men de gör de väll snart.  Men fu fan va de fins otrevliga och dryga människor.  usch, fattar inte om folk är så bittar eller va de är med dem.

Örhängen- Gina Tricot
Linne- Monki
Tröja- Gina Triot
Byxor- Chep Monday
Skor DinSko

 


19/1-2010

Jag glömde lägga in bilden på hur jag såg ut. haha om de nu är något att se. Jag är helt kär i min oversize tröja från weekday, vill ha fler fast en färgade helst en i helt svart, vill även ha en med långa ärmar som är tajta. Någon som vet vart man kan få tag i de?

 

pöss på er

20/1-2010

 
Jag i dag med min fina nya klänning från Monki. I dag var de full rulle på Lindex, helt slut.
en dag till sen är de helg, och jag ska till farbror doktor på fredag när jag är ledig. blä!Får se om de blev någon träff med några i klassem också i helgen.

Tja

Nu e jag död, jobbat eller ja haft praktik. Fick snabbt sätta upp skylltar på morgonen. tog som jäävla tid att sätta upp alla nya rea skyltar på Lindex. tag 2 betala för 1 på alla rea varor bara så ni vet:p  Sen fetr denna långa dagen blev de body combat på Sportlife. Nu är mina vader helt döda, jag kommer få sådan träningsverk i morgn.

GBG

 
Som sagt var tungen at åka till gbg och shoppa lite. Nu känne tag mig lite tillfredstäld dock inte helt plus att jag får lite ångest i stället att jag slösar pengar.



Weekday - rea
Byxor 200kr
Tröja 175kr
Klänning 100kr

 
Monki rea
Klänning 150kr
Randiga tunika  175kr



Linne från Monki 90
Armband från H&M  49, 50kr/st (ej rea)

 
Kofta 199kr (ej rea)
skarfs 64.50


Gina Tricot 49kr/st

Rea-smycken

Kappahl har halva priset på rea priserna på smyckerna så där shoppa jag loss.


 

 



 
Allt e köpt på Kappahl förutom de två ringarna, den stora med tjejen är köpt på Gina Tricots rea och den svart/silver randiga är köpt på Ur&Penns rea.


hallo

Ja nu går jag in på andra veckan på parktiken.  jag har så ont i fötterna och är seg.

I helgen blev de ganska lungt för utom lördag då jag var i gbg och träffa lite vänner och vi satt och åt tapas och drack en massa vin på Manjana, sjukt trevligt och gott.

Jag har fått shopping beroende igen.. asså helt sjukt att  man får ont i magen av att man känner att man måste shoppa, ass löjligt. Så de har blivit lite handlat. Även massa pyssel grejer men de orkar ja inte ta kort på.  Jag ska ta kort nu på kläderna och sen slänga in dem i bloggen va jag har handlat i dag och i går på stan och i gbg på rean.

Sen är de slut på detta jag får inte handla mer. Om jag ska handla något så är de nya träningsskor, och där med basta!

Ramar

Mina ramar är nu uppe på vägen dock en som fattas, måste fixa ett hånge till den.
Nu börjar mitt rum tya form:)


Jag ska fixa så de sitter lite rakare sen när jag har damat dom lite:)

smyckes förvaring

Ja nu har jag fixat lite smyckes förvaring till mig.
Först har vi mina kakfat fast som de hade på IKEA som smyckesförvaring. dessa har jag till mina armband nu.



Sedan så köpte jag ett litet tröd på Chilli för ca två månader sen, denna kom jag fram till var perfekt att ha till mina ringar. Måste köpa fler snygga ringar.

 

Sedan har jag gjort ett stort smyckesträd som står på golvet och som är ca 160cm hög. Jag har dock inte sågat ut de, bara skissat ut de på en spånbräda och sedan slipat och målat de. Lite ostadigt men jag är nöjd.

  


LIA på Lindex

Ja i dag var de LIA på Lindex, hur skoj som hälst.
jag har fått fixat lite med deras nya kampanj och sätta upp skylltar och fixa dit kläderna. men mesta dels blev att vika och fixa allt i tiptop. Jag var så nervös i går men nu käns de fint fint.

Jag och pappa har fixat upp mina ramar äntligen och mitt träd är snart klart ska måla de sissta i dag. Jag ska ta kort sen på mitt rum så ni får se mitt grå lila rum:)

I morgon blir de träning med mamma efter praktiken.

puss

hallo

I  i dag är jag blev jag depig, eller  jag blev de nu på kvällen. Blää i morses var jag fin fin, var uppe tidigt och gick på Bodybalanc. det gick fint fint, men känner mig som den stora kluppen som jag är. Får hoppas BodyJam blir bätre men käns gött att komma i gång med träningen. var meningen att jag skulle bli trött i dag och gå och läga mig tidigt. Klockan är 01.13 nu så de blrv inte så tidigt trots allt varit uppe och målat en ny tavla. En liten sådan. 15* 20 trro jag den är. Blev hufsad nöjd med den.  Käns som om jag har målat hela dagen. Har slippat mitt stora smyckesträd och målat de svart, ska måla en gång till i morgon sen ska den nog vara klar, ska ta kort på den då:)
 

Nattinatti pösspöss

Träna?

Yes nu har jag skaffat ett gymkort, ojoj hur ska detta gå. Sjukt dyrt, eller nä kanske inte men detta är inget jag vill läga pengar på jag kan ju få massa skor för dessa pengar. De blir lixom 4020kr på ett år som jag kommer att betala för att få gå på SportLife, som tur har man en mamma som kommer att betala i alla fall 100kr i månaden för min träning, lite för att hon själv ska komma i gång med träningen så vi ska tränna tillsammans nu. Men nu hoppas jag på en fastare mage och rumpa, sedan ska jag även stärka min rygg.

Nu nu måste jag sova i morgon eller aa klockan är 00.33 nu såå  i dag ska jag gå upp tidigt för att träna mitt första pass. BodyBalanc klockan 9.20 i morgon bitti. såå segt.  Men nu jäävlar. Så blir de BodyJam på Söndag med mamma.

Natti Natti på er

Vädret

Ja vilket väder de var i dag då massa snöö. Vilken vinter vi har fått i år. Jag vill såå gärna åka lite bräda men mmm har inga pengar till de sån skit. Varför är jag inte rik??? Jag hade så gärna vunnit lite pengar nu.

usch börjar bli orolig för min LIA. tänk om den inte går bra och de inte gillar mig:( usch

I dag är ingen bra dag, mår skit helt änkelt inget käns bra. Blää

Tja

I dag är en riktig slappis dag jag gör inget vetigt alls. hahhaa
Borde plugga lite men blir inte av, orkar inte äns göra mat. hahaha

Ullared

Ja i dag åkte jag, Malin och syrran till Ullared. De blev mycket shoppat, fast syrran slår allt men de är väll så när man har Familj och en häst. Jag och malin handla för ca 1400kr var och min suýsster handla nog för över 5000kr, fast då handla hon lite grejer åt andra också.  Men de var skoj. Blev lite bra ha saker när man flyttar hemifrån. Jag och malin köpte lite finare bestik som va betydligt biligare här. En kartong med 16delar alltså fyra av varje, kostade på Ullared 179kr och i vanliga butiker ca500. Så vi köpte två låder var och nu fick vi 8 av varje del för 360kr. perfekt. Sedan va de massa krämer och sånt jag köpte, även lite cd skivor och annat krafs. 

Nu är jag helt slut i kroppen funderar på att sova nu. Så här tidigt har jag aldrig gått och lagt mig någonsin. Men de käns behövligt nu.





Natti Natti på er!

pusss

3/1-10


Bekväma kläder när man var på IKEA

IKEA

I dag blev de ikea och myspys hos syrran med en kompis. Jag shoppa upp 500kr på Ikea, jag hitta äntligen en sak för att ha mina arband i såå fin, ska ta kort på de någon dag. 

I morgon ska vi hälsa på Boris (Ullared), jag malin och syrran, ska bli skoj, men kommer shoppa massa annan skit.

kramiss


Ensam

Jag har börjat fundera på detta med och vara singel/ensam eller vad man nu ska säga. Så fort jag blir singel så ska alla hålla på och para ihop mig med killar. Singel får man inte vara, folk accepterar inte att man vill vara ensam. Just nu vill jag inte ha kille när jag pluggar. Eller jag orkar inte börja ett nytt förhållande  mitt upp i mina studier, de kommer bara att störa. Det folk dock säger undermedvetet när de försöker fösa ihop en med killar är att jag inte får vara singel att de är något fullt. Att det är synd om en för att man är singel. Människan är ju ett folkdjur i alla fall va man tror så de är inte så konstigt om man inte vill vara ensam, men jag menar man behöver ju inte vara helt ensam man har ju vänner och familj. Jag kan förstå om folk hade tyckt synd om mig för att jag vara helt ensam och satta hemma jämt själv men de gör jag ju inte. Är vi egentligen flockdjur? Jag menar finns ju folk som väljer att flytta bort från allt och alla och bo ensam. Skulle dom vara mindre lyckliga då? Jag menar om dem har valt de själva så och då antagligen trivs med de så kan de inte vara något fel med de. Kan de vara så då att vissa människor har mer flockinstinkter än andra? Våran art ska ju vara så mer utvecklad än andra, många av våra andra djurinstinkter merkar man ju inte av längre. Varför man inte gör de kan ju ha att göra med att alla våra hot inte finns längre, bara oss själva.

Jag kan förstå att man söker efter en partner de ligger ju också i ens instinkter med fortplanteringen. Fast där har väll folk olika åsikter också. Jag menar om de var bara pga fortplanteringen man sökte efter en partner så skulle de inte finas  folk som är homosexuella. Jag menar rent kroppsligt sätt kan inte två av  samma  kön få barn. Fast nu finns de ju spermabank och  massa annat.  För  jag tror nog man söker en partner även för att man vill få njutning och en intellektuel stimmulans. Någon att della allt man upplever med. I dagens samhället tror jag dock att detta försvinner men behöver inte en och samma person. Man kan ha flera som uppfyller de olika delarna. Vad är de det heter när man har en partner eller om man har flera (fler partner=polyamorösa  förhållanden tror jag de heter då). Jag menar genom många tider så har vi left som om vi är gjorda för att bara ha ett förhållande. I kristendomen så är de ju fullt om man har fler än en. Jag har för mig att de till och med är förbjudet att gifta sig med fler än en här i Sverige vad jag vet. Undra varför de är så, har de något med at just män inte ska kunna samla på sig massa fruar och kunna ha någon makt över dem eller något sånt?  Jag vet inte vad jag tycker, om båda partnerna är med på de så är de väll okej med ett man har fler partner, men då ska de vara lika för alla. Själv skulle jag aldrig klara de, för jag vill ha den jag hittar för mig själv.

Nu har jag kommit in på en massa och de finns väll tusen mer saker att säga om de. Men de jag skulle komma fram till vara att jag stör mig så på alla som försöker få ihop mig med killar som jag skiter i. Jag vill vara singel nu. Det folk gör de här bara svårare för en att vara singel man blir bara på mind om att man är ensam. Genom att alla håller på att på peka att man är ensam hela tiden och då känns det som om de är något fel med de  och man känner sig misslyckad och dömd.



Ja de var lite va jag känner mig nu, ensam och misslyckad. Jag vill bara vara singel och ha skoj i skolan med vänner.

hejhopp

Jag håller på att vända på dygnet sakta med säkert. Jag gick och lade mig halv 2 i natt men jag hade svårt att sova ändå. Nu gick jag inte upp förens halv 12.  Jag skulle lätt kunna sova lite till, men då vet jag att jag kommer inte kunna somna förens 4 elelr något i natt. I går kväll efter jag kom hem från kalaset  såg jag Baksmälan, jag har hört från flera vänner att de är en sjukt roliga film. Jag vet inte va jag tyckte de var väll två eller tre gånger jag drog på munnen man jag skartta aldrig hysteriskt. Så nja den var väll okej, men jag är inte så mycket flr komidier, jag tycker bara dem är pinsama.  Usch jag blir typ skenerad när de händer pinsamma saker, får typ ont i magen.  Är det någon mer än jag som får ont i magen när de händer något pinsamt i någon film??


1/1-2010

Årets första Outfit, för att åka på lite kalas, ska dock inte åka än börjar inte förens 15.00. Ska nog läsa lite, har börjat läsa Guld kompassen igen nu.  Började läsa den för året men blev aldrig klar med den som så många andra böker, jag har börjat läsa de senaste åren.


Kalas

I dag blir de kalas hos min morbror hans fru fyller år:) eller hon har fyllt år den 30/12, fatta va segt och fylla år då eller den 31. jag ahde i alal falla aldrig viljat fylla år så set, fast å andra sidan såå spelar väll de inte någon roll, bara när man väntar på att man ska uppnå någon vis ålder. Men nu vill ja inte fylla år något mer alls. Snart fylle rjag 23år, usch va gammal jag är.

Har ni åldersnoja??? Jag har haft det sen jag fyllde 18år.

31/12-2009


Ja så här såg jag ut i går när jag var på nyårs middag, det blev ett lungt nyår. Skönt det.

RSS 2.0