Hej Bloggen!

Nu har jag inte skrivit på länge jag vet, men jag har varit i väg på en mini semester med två kompisar till kustin, sedan har ja tidigare i veckan  varit upptagen med min renovering uppe hos pappa.

Ja ska försöka skriver oftare men de går ju inte när det är så härligt väder och man har tusen saker för sig. Men nu är jag ledig i hela två veckor. så nice!

19/6-2009

 
Rock och sommrigt

Snabbis på stan

När jag letade efter klänningen som jag vill ha från GinaTricot men som inte fans i alingsås gick jag in på lindex och hittade en annan klänning där på rean. Lindex har 50% på massa kläder och och det har även Ur och Penn på massa smycken.


199kr på rean från Lindex.


30kr styck på rea. Men det är storlek 17 på båda men den ena är sjukt mycket mindre än den andra, man tycker ju att dom ska vara lika stora efter som det är samma storlek.

Klänning



Jag gillar denna klänningen så mycket, men vågar inte beställa den på internet och den fans inte i alingsås Gina Tricot.  För jag vet inte om jag passar i den, men kan säkert se tjock ut i den.
Ja vi får se om jag åker till gbg någon dag ock hittar den.

Hallo

Nu är jag ledig i två hela dagar! så skönt! Har ont i händerna efter att jag har spaklat hela kvällen. Man blir sjukt torr om händerna av det.

Va ska ni hitta på i morgon dåå?.

Ut och äta!

I dag ska vi fira min syssters sambo med pappa genom att gå ut och äta på en resturang som heter Stures.



Skissat lite


En till tjej jag har målat.

Blää

Ingen kan hata sitt jobb så mycket som jag hatar mitt! det är vad jag har att säga om min dag på jobbet i dag!

16/6-09

Solglasögon-  Gina Tricot

Linne- H&M
Väst-Gina Tricot
Shorts- H&M
sandaler- Melba.se


13/6- Potatisnatta!


Så  här såg jag ut i Lördags, på hotelet!

Ja vet att jag är seg i bland med mina inlägg.

Dream, Inspire, Believe.


Dessa hitta jag på rusta! så söta.


Snikers!

Vi var även på min mors favorit butik och shoppade skor. Dock tyckte jag bara de hade snygga snikers, fans inga snygga pumps eller någoy sånt. 


199kr

  
229kr

Armband!

Jag har ju blivit helt förälskad i armand! I helgen var jag och shoppade med mammi och syrran. Då hitta jag lite armband.


Glitter ca 100kr, men de var de värt. änkelt och snyggt!


Glitter 59kr änkelt i silver.

Potatisfestival

Ni som inte visste detta så fins det en grymt cool festival i alingsås som kallas för potatisfestivalen. såå skoj.. Nä skämt och sido så skoj är den inte men jag ska ner i morgon men bara till hotellet. Potatisnatta kallar dom det. Men det blir skoj jag är taggad. Blir tacos innan med Hanna, får se om hon får med sig någon mer.
 
Blää ska sova nu upp tidigt i morgon och jobba!

nattinatti

Hurra!!!!

I dag kom mina små älsklingar!! Såå fina dom är!




Såå fina de är! Sjukt sköna på också. Hur bra spom hälst.
dessa kommer från melba.se. det tar ca 21 dagar innan man får hem dem, men dess avar värt väntan!!!


pösspösss


Flytta!

Ja då kanske jag ska flytta upp till pappa nu. ska börja renovera ett rum där uppe i hans radhus så jag kan bo där. men denna gången ska vi se till så han inte slänger ut mig i gen. jag sta till att börja med betala 1000kr för att bo där, betala all min mat själv.  Så det kan nog bli nice. Blir bätre än att hitta en dyr trist etta. det är ju bara två år i alla fall. kanske hittar jag en snygga kille i gbg som har en bra lägenhet som jag kan flytta in i.. ahhaha men detta är ju bara önsketänkande.

Pöss på er

Solbrillor

Nu fick jag mina solbrillor från GinaTricot.  59kr. Dock gilla jag inte den ljusa orang, rosa färgen som var på dem så jag måla bort det med naglack. Hur nice som hälst blev dom nu.


blev mycket snyggare med den mörkrosa linjen i stället. Har tidigare vissat glassögonen  hur det såg ut från början i ett annat inlägg, om ni är nyfikna på att se skilnaden.

Nice

Eftersom brorsan har köpte månadskort låna jag givetvis det så nice, slipper jag betala 150kr för en tråkig tåg resa fram och tillbaks. Så det blev lite extra pengar till shopping i stället. Jag höll mig ganska bra i skinet i alla fall.


Klänning Monki 250kr


100kr jag köpte två par, ett som jag ska ha hos mamma.

8/6-09

I dag så var jag i gbg och träffade Emelie, vi softade runt på stan. Så nice. men var har de härliga vädret tagit vägen, jag fryser så!


Jobba!

Uach i dag har jag jobbat från 7.30 till 22.00. Nu är jag seg, men kan ändå inte sova. ska upp och jobba i morgon igen vid 7.30, dock bara till 12. sen blir det gbg.  Jobba och slita men det blir värt det sen.

Hej hopp gummi snopp

Ingången

I går fixa jag och malin en snygg ingång för hennes bror när han kom hem till student välkommnandet hemma.



Såå sjukt snygg! jag är såå stolt!!!

Stan med mammi!

I dag gick jag och mamma på stan innan jag började jobbet 13.30-22.00.  Vi skulle skulle köpa pyjamas åt Lucas. men det blev även lite till mig.


49kr Vero Moda


199kr Vila

Dessa var givet viss på rea! perfekt!

Hämta i dag!

men hallo i dag hämta jag mina skor jag bestälde för bara några dagar sen från dinsko, man får sina saker fort! Men dommser mycket mörkare ut i värkligheten. Men dom var sjukt snygga ändå så jag behåller dom. :) Jag älskar skor!!!



Lycklig!!

Ingen kan vara lyckligare än mig just nu! Jag har kommit in på Handlesakademin i gbg, fattar ni. Jag är en av 300sökande som har fåt en plats av 34st. helt sjukt! Jag har aldrig varit lyckligare!!!!

H&M

Så snygga dessa vill jag ha!!!

STUDENTEN!

I dag tar alla studenten i Alingsås, så skoj för dom. Mins min student världens bästa dag, med blandade känslor! I dag ska jag hjälpa min kompis förbereda hemma för hennes brors student. Vi får väl se hur det blir, inget vidare väder. Men  Robin kommer att ha skoj ändå.

Grattis på Examen Robin!!!



Så söta

www.cocoo.se dom har så söta smycken jag är helt kär! Synd att man inte har mer pengar!!!





Så söta, skulle kunna äta upp dem!!

jag måste!

Jag kan inte låta bli när det är rea!



Detta kommer på H&M. allt gick på med frakt ca240kr.

.....

Nu har jag blivit av med alla mina kartonger hemma, så skönt!!!
Nu kan man äntligen andas. sen ska jag bara bli av med två kartonger som står i min lägenhet som är Christophers.  Jävla idiot. Han fattar inget. Varför har han varit tillsammans med mig om han inte gillar mig. Om han inte har bryt sig. det måset han väll ha märkt. Varför kunde han inte säga nåt när jag frågade i alla fall. Det är inte förens jag säger att jag vill gör slut som han öppnar munnen.  Hn värka inte äns bry siog att de var slut.. jag blir så irriterad på mig själv at jag inte har gjort slut tidigare med honom. För om man bara får ett ok tills var när man säger att man vill göra slut så kan de kvitta. Jag blir så arg!! Sedan säger han att de löser sig, hur fan kan nått lösa sig om vi gör slut? idiot. "Nä det är de ända vi kan göra ju", vad är de för svar?? jag har sagt massa han kan göra men han gjorde ju inget för att de skulle bli bra.  Hade jag inte gjort slut hade han säkert hållt ut med mig för han inte orkar göra något. Idiot!

Harry Potter

Får rysningar av denna musiken till filmen såå sjukt bra. vill se den. den nya Harry Potter filmen!!!! När fan kommer den på Bio!!!


En till



Hon ser lite tycken ut, hahahaha

Vill ha!!



Jag vill ha, men 39 är för stort och 38 alldeles för litet.  Så irriterande. Vill värkligen ha dessa.  599kr kostar dessa på Din Sko.  Emelie köpte dessa när jag var med henne i GBG. Fusk säger jag bara!!!

Fina som bara den!

Jag vet att jag inte skulle köpa skor mer nu. väntar ju på ett par höga och ett par låga gladiatorsandaler. Men de kommer ju aldrig. Nu betsälde jag ett par till dessa från DinSko.


Gör fina. ljusbruna nästan lite rosa nyans i den. Blir skit cool detalj när jag är helsvart.  399kr.

Jag vet att jag inte ska shoppa men jag mår skit och detta mår jag lite bätre av.

glömt av

Jag kom på att jag shoppade lite i helgen också. detta blev det inte så mycket men lite från Lindex.






SLUT!!!

Skit nu är det slut! Fattar inte äns det själv men så är det, jag är singel igen efter snart två år eller 1år och 11månader. helt knas. Men det är väll till det bästa. Vi är inte ovänner men det funkar inte. Han värkade inte bry sig så mycket så då kändes de ännu mer rätt att göra slut. Sånt är livet. Gör så ont i mig! 


 


RSS 2.0