Går kväll!

Jag höll på och städa och göra i ordning hemma ganska länge. Sedan såg jag filmen Barnhemmet, vilket var bra inte direkt läskig var den ju inte men bra film. NU har jag i alla fall komit på vad jag ska ha på mig i kväll, blev inget specielt en svart kläninge dock vet ja inte om jag ska ha svarta eller silvriga skor, det får mamma hjälpa mig med. Sitter hemma hos henne nu. Hon ska sedan hjälpa mig med maten också. Skall även låna hennes duck våran nere i källaren är så äklig gillar inte att gå ditt å duscha.

Barnhemmet

 eller orginal titeln El Orfanato
 Detta är en  spansk skräckfilm som är regisserad av Juan Antonio bayona och komm ut 2007.

Den handlar om  en kvinnna Laura som i vuxen ålder flyttar till barhemet där hon bodde som barn. Hon  tänker nu göra om det gamla huset till skola för handikappade barn i stället. Allt går bra för Laura och hennes familj som betsår av sin man Carlos och sonen Simón tills föräldrarna upptäker att  Sonen har en osynliga vänner. Vilket vissar sig snart bli läskigare och drar in simón i inte så oskyldiga lekar, vilket på minner henne om gammla hämska minnen. Sedan försvinner Simón plötsligt helt spårlöst,  Laura gör allt för att hitta sin son, och tar in ett medium (Aurora) som ska hjälpa till att hitta honom. 


Denna ska jag se nu i kväll!!
 
Någon som har sett den? vad tycket ni om den?


Kläder?

Vad jag jag ha på mig i morgon? nu har jag i alla falla bestämt vad jag ska ta med för mat. Det blir Laxröra på rostat veldigt änkelt och bra, sedan blir de  en Phiadelphia nån dipp med löjrom och en bri och någon mjuk vitlöks ost.  Givetviss har jag även köpt massa kex och dyrligt till. 

Så i morgon ska jag gå  upp inte allt för tidigt kanske vid 11 eller 12. Sedan bär det av till mamma där jag gör dippen och röran. Jag skall även låna henns duch och göra mig vacker. Sedan blir det tåget klockan 17 från Alingsås till gbg där vi sedan tar andra pendel tåget klockan 18:15 till kungsbaka där vi sedan byter till Buss mot Onsala Kyrka där Krestin ska komma och hämta oss. Jippi vilken resa.

Vad ska man ha med sig dock,  kamran är ju givet, vin är fixat. Man aknske klarar sig på det.

Nä nu ska jag kolla vad det ska bli för kläder till i morgon, klänning blir det i alla fall. 

Vad ska ni ha på er??


Ny år

I kväll fick jag  reda på att de blir knytkalas på Onsdag hos Tove när vi firar ny år. Va fasiken ingen som har sagt något innan om det. Vi skulle ju betala lite pengar och sedan skulle ju Tove och planerings friket Lennea göra maten! Aja, får väll hitte på något men vad? och något som även är lätt att skäpa med sig på två pendeltåg och en buss. Vet ni vad jag kan hitta på?


Muscador

Jag hade först tänkt att ta mitt Moserade Muscat som jag köpte på Korsika till ny år. Men sen ändrade jag mig och köpte vanlig moserat vin i stället. För när min kille friar till mig vilket han borde göra nån gång snart tycker jag. Vad passar inte bättre att fira det med än Moserat Muscat från Korsika där vi träffades. Ja varför jag vet att han ska fria till mig snart är för att vi har pratat  om det och vi har kollat på ringar. Men jag vill att han ska anstränga sig lite och försöka vara lite romantisk. För det är han aldrig alltid jag som får hitta på sånt.


Stan

I dag har jag hunnit vara på stan och sökt jobbet på scorett, dock värkade det som om att jobbet redan var tillsatt men vi får väll se. Sedan fixade jag min klocka jag fick i julklapp så den är lagom stor. Sedan blev de systemet där jag köpte ny års drickan. Rött vin till killen, vitt vin till mig och sött moserat vin till 12 slaget. 198kr gick allt på. Den röda flaskan var såå snygg därför köpte jag den. 



Drickan för ny år, visst är flaskan snygg!


Min sötta klocka sitter bra på armen nu,

Städa

Nu ska jag städa och diska blä inte skoj men nödvändigt!

Mellandags REA 2


Jag gick litte innan jag började jobba och skulle bara till Gina Tricot men jag hamna även på Monki och Åhlèns.



Älskar denna!!! 400kr men på rean 200kr!!   Dock lite tajt i ärmarna längst ner men får se om de är irriterande annars så kanske jag får ta till saxen och nål och tråd. Men jag älskar den den är sofistikerad och sexig på något sätt.

  

Allt kommer från Monki och de var rea 50% så Boddyn kostade 90kr, T-shirten 50kr och Koftan ca125kr.

 
Dessa linnen är WESC kostade 100kr på rean på Åhlens.



50kr kostade detta långa linnet från Åhlens.


Byte

Ja i dag åkte jag och lämna tillbaka lite saker på Gina Tricot, fast jag fick med mig två andra.

 

Dessa två lämna jag tillbaka, den svarta vara jag inte trivdes med och den råsa var de fläkar på  av smink som alla fjortisar med massa massa brunkröm  har  kletat ner den med.

 

Blev en svart och en ljus rosa sån klänning i stället.

Hej Då

Ja i dag var det min sissta dag på Åhlens=( så trist!
I dag var jag på "Street" avdelningen eller tanken var att jag skulle vara där men så blev det inte utan efter en timma så fick jag bytta till strumpavdelningen. Vilket jag tyckte var helt okej där kände jag att jag fick koll på allt  ganska snappt plus att jag kände att jag kunbde hjälpa folk med råd och smak. Jag hängde inte alls med vad klockan var förens de ropade ut i högtalarna att de var 5min kvar till stängningen.  Hoppas att de ringer in mig nån annan dag.













Vill se

 Jag vill se filmen  `"The Day The Earth Stood Still", den verkar vara grym. LIte mystisk och konstig kan dock  säkert vara skit dålig men jag gillar konstiga filmer.


Men frågan är om ni visste att det fans en tidigare film som heter "The Day the Eart Stood Still" och att denna nya filmen från 2008 bara är en  ny produktion av den gammla filmen från 1951. Min morbror tyckte jag skulle se den gammla filmen i stället, men jag vet inte de ja. Men min morbror är ju filmvetare och tycker man ska se insperatonskällan och orginalet.


Här nedanför ska ni få ett klipp från filmen som gjordes 1951.



Vissa frikvenser på minner lite om Mars Attack, om ni har sett den filmen.

Någonsom har sett någon av filmerna, vad tyckte ni om dem???

Sista dagen!

I morgon gör jag min sissta dag på Åhlens, såå trist!!!  Nu har jag sökt  ett jobb på scorett i Alingsås hade värkligen viljat ha det!!! Men vi får väll se om turen är med mig men jag tvivlar på det, men min tur.

Mellandags REA

Vi skulle ju till Överby i dag men det blev inte jag så jag och mamma bara tog pendeltåget till gbg i stället och gick och kolla rean där. Dock orka vi knapt med dom tre timmarna som vi var där, folk är gallna och de är trist att försöka hitta något i berg med kläder som ligger och skräpar på golvet i hela butikerna. Men vi hitta allt lite, jag handla för ca225kr på Gina Tricot då jag använde mig av mitt ena presentkort, har fortfarande kvar 150kr, men de ska jag använde senare. Sedan hitta jag en klänning på Åhléns, eller den hitta jag i går när jag jobbade,  100kr kosted den. Sedan blev det  en tjock tröja och en klänning på Monki för samanlagt 350kr. Monkis kvitton är väldigt söta, gillar värkligen de små figurerna.

   

Dessa tre klänningar  hitta jag på Ginta Tricot. Posar lika snyggt på alla hahhaa.



Bilden blev lite syddig men kanske tar en ny någon annan gång.
Åhlens kommer denna ifrån.


   

Här  har vi tröjan och klänningen från Monki, och visst är kvittot sött.


Kanske ska lämna tillbaka den rosa klänningen från Gina, eftersom de var en fläk på den, men får se om man ser den så mycket. Men käns onödigt att behålla den om jag kan få bytta den till en fräsh ny.

Någon som har något tips på hur man ska göra under rean för att hitta de bra sakerna och orka med alla människor???


Överby

I dag skulle jag, mamma, syrran hennes sambo och brorsan åka till överby och kolla in rean och shoppa lite granna.  Men så blev det inte, en bitt på vägen så upptäker vi att det inte fins någon kyllervätska alls i bilen, den läker helt änkelt. Så vi fick bli bokserade hem till Alingsås så Syrrans sambo peter fick fundera ut vart någonstans hålet satt. Sjukt trisst jag ville värkligen shoppa på överby, mamma har pratat om någon bra skobutik där.  Men det får bli någon annan dag.


När Peter och syrran kom för att hämta mig i morses uptäkte han att de var glas utanför strax framför där deras bil hade ståt häromdagen när jag lånade den. Så nu vet vi varför jag fick punktering. Käns som att alla bilar pajar när jag setter mig i dem.


Sova sova!

Nä nu  är  jag sova egentligen inte trött men måste sova om jag ska orka med morgondagen! Kommer att bli jobbit och de kommer vara många stressade folk som jagar rea varor i morgon. ojoj


Ska ni ut på rean i morgon eller håller ni er hemma? Folk kan bli helt galna av rean. Jag gillar rea men det är så hysteriskt under dessa dagarna.

Kram på er


Juldagen!

Ja i dag var det meningen att jag skulle åka ut till en kompis men så blev det inte, för jag fick punka på bilen ! Jävla skit! Jag och bilar funkar inta. Så nu blev det en hemma dag i stället med sambosen, vi ska nog går ner och köpa pizza om sen stund.  

Vad hittar ni andra på i dag? Festar som alla andra ska göra på juldagen som jag känner? själv ska man sitta på tåget halv 7 i morgon så känner inte för att vara bakis och trött. Sk hand om första dagen på mellan dags rean en nu på åhlens på Street avdelning med jeans.

Julafton

I går var de julafton  och då jobbade man och slet fram till 15.00 sedan var man hos syrran rästen av dagen och firade jul med släkten.  Blev julklapps utdelning med fina presenter så klart fick lilla kusinen flest presenter fast hon var så rädd för tomten.

Jag fick i alla fall en svart kofta, leggins och en svart kjol  och present kort på samanlagt 400kr på Gina Tricot. Fick även en parfym,  en klocka och  på fyllning till mina silverbestik. Jag fick även ett par stövlar av killen som jag dock själv har köpt. Ni kan se allt på bilder här nedanför.

  


  

   

Trött

Nu är jag så trött! Snart är de julafton men inte ska man vara ledig för de utan blir jobb i hemtjänsten  fram till klockan tre. Ja nu ska ja sova..  God Natt och GOD JUL på er alla om jag inte skrive något i morgon.


PUSSS.........

BikBok

I dag var jag inne på BikBok för ovanlighetens skulle och hitta lite saker på deras rea. En liten kavaj och aldrig  ett linne. Dock prova jag linnet utan tog medium och tänkte att de blir ett skönt slappt linne. Dock så blev det inte det, satt som ett korvskin. Helt änkelt  väldigt små storlekar plus att tyget inte var så töjbart. Linet kostade 75kr på rean och kavajen gick på ca 150kr.


(Linnet jag köpte var svart, så det är inte det linnet på bilden.)

H&M



Köpte en svart polo klänning på HM, kosta 98kr på rean. Helt sjukt att de är så mycket rea nu innan jul.

Lila

Jag köp en lila polo här om dagen skulle kosta 149kr, köpte den i M och när jag kom hem kände jag att de kanske hade varit bätre med en S. Så jag tog med mig tröjan  när jag åkt in till gbg men på tåget dit såg ja att jag inte allas hade betalat 149kr utan 298kr. Kampanje priset hade inte gott in och jag hade inte tänkt på de när jag betalade. Så jag fixade så jag fick rätt pris men de fick bli en M ändå. S var alldeles för liten, var väldigt stor skillnad på dem.  Mycket mysig tröja.


 

Don Donna

Jag var på wedins i fredags och råka shoppa ett par skor fans bara ett par och de var i min storlek skrek att dom ville hem till mig. Kosta 400kr nu när de var halva priset. Wedins är sålt till någon anna kedja och säljer därför ut allt.



Gammla strumpbyxer ja har på mig då.




Perfekt klack.


OJOJ

Gud va mycket folk det var i dag på Åhlens! eller i alla fall på doft, va gör alla folk ute och köper julklappar de sissta dagarna innan jul. Fast efter 19.30 så är de nästan inga på åhlens, ska man julshoppa på åhlens så ska man göra det eftre 20.00. Fattar dock inte varför åhlens har öppet till 22.00, dom lär gå minus så mycket.

Jobb!

Ja i dag fick ja jobba på Åhlens! Jippi! och i morgon ska jag tydligen också göra det, inte illa. dock har jag fått en mycket seg tid, från 12.00 till 22.00. Sedan jobbar jag resten av dagarna från 11.00 till 21.00. Men jag överlever har gjort värre saker i mina dagar! hahahah.

Brisingr

Tredje boken i Arvtagaren serien, vilket egentligen skulle ha blivit en treologi   men så blev det inte nu, utan en fjärde bok ska komma också. Jag har i alla fall läst klart Brisinger nu och den var bra kändes inte som om de hände så mycket i boken den blev aldrig riktigt så där spänande. Nu längtar jag dock tills sissta boken ska komma ut  men man vet ju inte när den gör de. 

Jag gillar dom svenska omslagen till böckerna, de amerikanska tycker jag är trista.


Här är de svenska. Jag tycker att draken är mycket snyggare gjord.


Här är de Amerikanska eller Bristiska vet inte vilket det är eller om de är samma.


Här har vi det spenska omslaget, väldigt likt de Amerikansk.

Julklapps shopping

När jag var ute och shoppade julklappar hitta jag även lite saker till mig själv.



En tajt kjol med drag kjedjor på var sida,  kostade 100kr.

Sedan blev de en kort ärmad polo väldigt mysig, kostade 74kr.


Självkart var allt jag köpte på rea och svart :)


JulKlappar

Det är så skönt att vara klar med julklapparna!!! Orkar inte vara ute i sissta sekunden  och jaga efter julklapparna. Folk stressar så mycket nu.


Här är nästan alla julklappar till släkten!



Här uppe på hyllan ligger min två julklappar till christopher från mig och en från honom till mig. Vi ska mysa och fira jul ensamma några timmar på eftermiddagen, då jag har slutat jobba och inna jag ska bort till min sysster kl. 19.00.


Men jag har tappat jul känslan helt försvinner mer och mer för var år som går. Men i år är det helt borta!

Älsklings halsband

Föra året vid jul fick jag ett halsband av min sambo i julklap, fast då bode vi inte ihop utan han bode han i Dublin. Detta halsbandet har varit borta nu länge nu men för två veckor sen så rensade jag bland mina finskycken eller vad man ska kalla det. Gammla silver /guld halsband och sånt och där låg mitt fina halsband! Jag blev så lycklig när jag hittade det! Som jag har letat! Totalt glömt bort att jag hade lagt det där.


Rosa är den!!! Och det är ett gammalt Irländskt teckan som betyder "värme och kärlek".  Såetyder mycket för mig att min sambo va fint blde ut den till mig.


Örhängen

Föra veckan köpte jag dessa två par örhängen hos Ur&Penn för 25kr styck, det är något  erbjudenade de har nu 25kr för örhängen och 50kr för halsband. tycker ni?

Söta! Eller va tycker ni?


Gammla skor

Jag kolla lite vad jag hade för skor i mina lådor under sänge och jag hitta dessa fina skor, dock har jag inte använt dom så mycket. Köpte dom nog för två år sen nu tror jag.


Vinden

I dag var jag en sväng till secon-hand butik i alingsås som kallas Vinden. Där hitta jag ett par mysiga kängor som jag köpte tror dom kan vara coola till klänning och kjolar. De kostade 70kr helt okej pris att betala för att jag ska må lite bätre. Usch käns inte bra med jobb, lägenhet och allt sånt. är orolig för min framtid.


Jobb

Jag jobbar nu vecka 51 och 52 på Åhlens genom ett bemaningsföretag som heter Q-work. Men jag kommer tydligen inte få jobba så mycket dom har redan tagit bort 2 dagar från mitt schema nu! Jävla finanskris som gör att ja inte får jobba på Åhlens så mycket! Var där i går och det funkade bra, och alal tjejer som jobbade där var goa! Aja livet ska väll inte vara lätt för en.

Idol!

Jag jobbade i går så jag såg bara när dom sa vem som vann, dock när jag hörde Kevins namn så stängde jag av! Orkar inte med killen! Årets idol har varit sjukt dåligt! Dom snakar om att de blir bättre och bättre jag säger lägg ner skiten nu! Jag har tröttnat på de, och i år tyckte jag att alla deltagarna var bleka och råkiga ingen som var speciel eller hade glöden i ögenen, eller jo kanske Johan lite men han orka jag inte lyssna på när han pratade. Man blev ju stressad och närvös när han pratade ju. Kevin och Alis ingen va dom tyckte jag var något speciel, kevin har blivit så hyllad från början och jag fattar inte varför. Hans framträdande är inget speciel och rösten säger mig inget!  Samma sak med Alis. Sedan säger folk att han är lik Darin, snälla NEJ!  Darin måste jag säga var sjukt mycket bätter och han ser bättre ut en Kevin. Eller aaa Kevin kan vara en sjukt dålig kopia av Darin på alla sätt och viss förutom att darin var 16-17 år och var en sött liten tonåring med tandstäling när han var med i Idol.  Jag har varit ett trogen tittare till Idol genom alla åren men detta året var så dåligt, kommer inte äns i håg vilka de är som har varit med förutom Johan, Kevin och Alis och då kommer jag enbart i håg Kevin och Alis för att dom var med i finalin. Så stort set så är de bara Johan som har utmärkt sig lite detta året, kanske tack vara hens hysteriska fans som dock borde skaffa sig ett liv!


Frodo!!!

Min underbara goa Katt  Frodo som jag fick när jag och pappa flyttade till radhuset för 4årsedan efter att mamma och pappa skilde sig. Jag döpte honom till Frodo efter Hobbiten i Härskarringen så klart efter som jag älskar den trilogin. Först hade vi tänkt döpa honom till Gollum eller smeagol eftersom han hade så stora ögon när han var liten. Men vi tyckte de var lite elakt så de blev Frodo, eller som pappa säger Frodeee.  Han var världens mysigaste katt, sov alltid hos mig i min säng, hälst på min mage eller rumpa.  Han gick efter mig vart jag än gick i lägenheten, första året var han inne katt så han och jag gick på toaletten samtidgt också och han ville vara med inne på toaletten nr jag ducshade också. Mysigare katt kunde man inte få. När pappa slängde ut mig för 1,5 år sen så var de Frodo jag saknade mäst! Hade jag kunat hadde jag flyttat med mig honom!  Jag har letat efter lägenheter som ligger på markplan nu så jag skulle kunna ta med mig honom till min nya lägenhet! Dock skulle inte min allergiska pojkvän gilla de men jag gillar så mycket Frodo.  Men nu blir de inte så alls även om jag lyckas övertala min kille och får lägenheten komme rjag aldrig mer kunna bo med min goa katt! Han blev på körd i onsdags 10/12! Han dog direkt så han slappa att pågas! Var uppe hos pappa i går och såg han för sissta gången! Han låg nerbädad i en kartong med en handuk som ett litet täcka över honom. Han var hel dock så var hans ben brutet på flera ställen och revbenen! Usch min fina katt! Jag är väldens djurmänniska och dom husdjuren jag har haft har varit som en del av familjen och Frodo var väldigt speciel!  Saknar han skit mycket! Det tog hårt på mig detta!



Saknar dig Frodo! Frlåt för att jag inte var så ofta hos dig som jag ville!

Lägenhet!

I dag var jag på vissning i Alingsås på en större etta än den jag bor i nu, vilket jag kanske inte komme rkunna göra så länge till eftersom de är min syssters och hon blir kanske tvungen at säga upp den. Men denna lägenheten var stor för att vara en etta, köket var jätte stort och hade varit gött att få den, men hon från alingsåshem visste inte om den skulle renoveras. Skulle inte förvåna mig om alingsåshem tycker den är jätte fin, vilket den inte var badrummet var sååå snyskit den ena väggen skulle vara vit men var brun, plus att de luktade rök i hela lägenheten. bläääää! Hoppas den ska renoveras annars vet ja inte om jag tackar JA.  Men jag behöver lägenheten! Men sedan frågar jag henne om  man själv fick renovera lägenheten och de får man men kan kan få betala alingsåshem sen när man flyttar där ifrån om dom inte tycker de är fakmäsigt gjort eller va de heter. Jävla skit alingsås.

Jul

Nu är jag faktist klar med alla julklappar sååå skönt! Men massa pengar som bara har försvunit. Sedan gjorde jag en fuling jag köpte ett par sjukt fina stövlar till mig själv som jag ska få av min killen, inte så roligt men väldigt ekonomiskt i alla fall plus att min kille hade haft så svårt att hitta något jag vill ha. Jag är sjukt svårt att köpa presenter till. Mamma var jag med när hon köpte julklappen till mig, pappa har jag sagt exakt vilken klocka jag vill ha och mormor och morfar kommer jag antagligen få presentkort av. Så jag vet nästan exakt vad jag får. Men de är rätt sjönt det.

tjohoohooo!

Nu kolla jag på Indiskas blogg och fick se att Frida hade vunnit däras tävling så inte jag! Men men jag blev inte förvånad jag har inte sagt till så många som jag känner att rösta på mig och min blogg är ju inte så stor så här kan man inte fiska efter röster heller. Men Grattis till Frida dock så tyckte jag nog själv att de fans två andra bidrag (förutom mitt) som jag tycker var  snyggast, men smaken är som baken.  Skoj för henne i alla fall och för Malin som van röstar tävlingen.

Indiska tävligen

Nu är tävligen avslutad på indiska! Man är ju nyfiken på vem som har vunnit!

GBG

I dag var jag på informations grej till Åhlens i morgon ska vi lära oss kassan. Jag försökte hitta julklappar men gick inget bra eftersom jag försökte få tag i min sysster som jag brukar köpa tillsammans med och fråga henne vad vi skulle hitta på till alla men hon bara sov.  Se om de blir bättre i morgon. Usch hatar köpa julklappar!


Flytt!

Nu har min sysster och hennes kille flyttat hela lägenheten är ny tapetserad med hjälp av mamma och alla saker är dit flyttade! Så skoj för dom att ha något eget gemensamt .  Det blev väldigt fint hos dom! Jag och mamma höll på i två timmar eller mer och försökte få ihop däras byro från Jysk vilket inte var lätt, IKEA säger bara hurra för dom, däras beskrivningar förstår man i alla fall, Jysk fattar man inget av. Men vi fick ihop den tillslut, nöd och nöpe dock och ändå var den inte billig. Fy Jysk.

1 DECEMBER

I dag var de första dagen som jag fick öppna en luka i min chokladkalender som jag fick utav min goa sambo. NI förstår när ni ser bilden varför han köpte den till mig.




Hello Kitty, en självklar  chokladkalender till mig. Min älskling är så gullig.

Jobb byxor

I dag gick jag och mamma på stan, Fixa lite jul klappar eller jag hjälpte henne att ordna julklappar till min bror, mig och till min kille. Sedan fixade jag mig ett par byxor som jag ska ha när jag jobbar på Åhlens  eftersom man skulle ha svarta byxor eller propra jeans och då hitta jag ett par svarat byxor på Lindex  för 200kr. Dom var lite högre i midja vilket jag tycker är snyggt, så kan man ha en T-shirt instoppat.
 
     

Min röv ser lite bred och lång ut men va fasiken kommer nog ha långa linnen främst över ändå. Men i bland kan de vara coolt  att ha som jag skrev tidigare att ha en T-shirt instopat men får se.  Helt okej byxor att jobba i. Nu måste jag abra fixa ett par bekväma men snygga svarta skor också, annars år ja ont i mina fötter, dock svårt att hitta skor som ska både vara snygga ock bekväma hahaha.

RSS 2.0