Skisser 2

Målat lite kläder i gen som jag vill ha och som jag bara har kladat ner på papper.













Skisser


Här har jag målat lite kläningar som jag skulle vilja ha.  Fått insperation från olika håll.








Den sissta blev kanske inte så snyggt målad.

Fina skor!!!

Jag har inte köpt nya skor på länge och för den delen har jag inte gåt runt i skor med klack på hur länge som hälst.
Så nu när rean var i gång var jag tvungen att titta på skor, men kille är så trött på mig när de gäller skor. För hemma i min lägenhet så hade jag 50par skor, men min kille tvånga att ge bort massa skor som jag inte använde så nu är jag nere mot 40par skor, dock är gympa skor även inräknade. Men han tycker de e alldeles för många skor, men jag tycker de e lagom. Men här uppe i Luleå så har jag bara 6par skor och inga fin skor. Men nu har jag köpt två par!


Jag gillar dem så mycket!!! Dem har kostat 399kr men jag fick dem för 200kr. TIAMO!


Så snygga, ser grå, silvriga ut men  dem är svarta i skinn! Hur goa som hälst! Det är Scoretts egna märke.
dem har kostat 599kr men jag fick dem för 300kr.




Så jag fick båda skorna för 500kr och båda är köpta på Scorett.  Dem höll dock på att lura mig så jag skulle betala 699kr. För TIAMO skorna gick inte inn på 200kr för dem skulle inte vara med på rean tydligen.. men men jag fick dem för 200kr sen tillslut.  Jag är så glad att jag har fåt lite högklackade skor nu! Dock inte för höga utan aldeles lagom klack så man inte få ont i föterna efter fem sek.

Funderar



Sött kjol, mmm vet inte om jag ska ha den!!! jobbit jobbit.. och igentligen borde jag inte handla alls.. med mina få pengar!
Men har viljat ha en sån här kjol länge dock  som vanligt vill ja ha den i helt svart, men denna var cool.
Givet viss har jag hittat den på HM, divided 198kr.   Så den kostar inte så mycke, men jag har så små axlar så banden åker ner hela tiden, har problem med alla linnen och sånt jämt.

En bäbis

I dag gick jag dock mäst runt bland barn kläder i stället för att kolla på rean. Såå söta dessa kläder är. Jag var ju tvungen att köpa lite saker. Detta är till min syrras bäbis, hon har nyligen berättat för mig att hon ska ha barn, såå skoj. Vi vet inte könet än på barnet men syrran hatar rosa å tjejeiga kläder. Dem saker jag köpte tyckte jag både en tjej och en kille kan ha. 





REA

I dag har jag varit inne i stan och kollat lite på rean, men hittade inte så mycket, var helt enkelt ite på humör i dag. Hur man nu inte  kan va på humör för att spendera pengar, men sån är jag i bland.




Såå var jag kläd i dag, svart och vitt!


Köpte denna råsa enkla kläningen på rean, helt okej.


Så gulligt Hello Kitty linne, men jag  är lite osäker på om jag vill ha de så jag har inte köpt de än sedan vet jag inte vilen storlek. har funderat på XXL för att få linet riktigt stort. På bilden är de M. Får fundera ett tag till, denna var ju inte på rean.

 

Ett fint paraflax, från lindex inte heller på rean. hahaha
 

Det blev inte roligare än så här för mig i dag!

Marco Jacobs

Gillar gillar!!!



Fendi

Fina Fina väskor!










Juicy Coauture

Sååå snygga och söta väskor!








Snygg mamma!

Hon är så snygg plus att hon är mamma. Världens colaste mamma!


 

Gwen Stefoni

Snygg, sexig, sjunger bra, har alltid snygga eller coola kläder.




Röda läppar




































Jag tycker röda läppar är såå fint! men de blir aldrig snyggt på mig! Ser alltid skumt ut.
Har ändå läst lite om hur man ska göra men, mina läppar är nog inte gjorde för att synnas.




Här är jag  och mina röda läppar.

Jag gillar värkligen när alla andra har röda läppar men på mig när jag ser kort, då är de inte lika snyggt.

Marc Jacobs Stam bag





Jag kollade in "Chic" en ny tidning som dem gör reklam för helatiden på TV:en, där kan man vara med å tävla om en väska, mobil och lite annat smått och gott.  Men väskan man kan tävla om är  en Marc Jacobs Stam bag. Så jag gick in och tittade lite mer på dessa väskor och upptäkte att dem var väldigt väldigt lik min älsklings väska jag köptenyligen  på Myrorna för 100kr. Jag har så dålig koll på märkes och design kläder och  väskor, men jag gillar egentligen inte att köpa kopior. Men men älskar min väska och jag skiter i att de är en kopia av en Stam bag.



Ovanför ser ni min rosa söta väska. Det fins en kedja till denna också men jag har tagit bort den för jag gillade den inte.


Lite kändisar som har en sådan väska.

Vädret

Nu regnardet  och tror de mulrar lite också. Tråkigt nog för min  kille så förstör de signalen till tv:en så han missar sissta minutrarna på fotbollen, mohahahha! Nä de e väll tråkigt för honom. Men när jag tittade ut så såg jag en fin regnbåge, riktigt klar och fin.




Målningar och skisser

Detta är protjekt som inte har blivit klara pga att jag har tröttnat eller fått för mig att göra något annat.

2004

2006

 2004
Mycket kvar på denna att göra.

Kladd


Gammal som gatan. 2002 När jag inte hade något att göra på bilden.
Målade nog av någon gammal del av en Kinesisk tavla lite snabbt om jag inte mins fel.



Den här är jag nöjd med.  Tror det var kring 2004 jag måalde den.



Tåg resa till och från skolan, 2005.



Dena kladdade jag ner på en föreläsning innan mitt sommar jobb nu 2008.

Målat

Här har vi lite olika skisser jag har gjort.


 
Denna målade jag våren 2007.




Självporträtt från 2002.



Tror jag målade denna 2006, dock har jag gjort den lite skarpare i daton.

Evenstar

Den är såå fin! Vill ha den!


Sex and the city

Jag vill ha  "Sex and the city" boxen, får la se om jag får köpt den snart. jag är så töntig men jag skulle bara vilja ha den för att den är svart och rosa, men jag tycker den är så sött.  Tycker de är en underbar tv-serie, men många roliga karaktärer vet inte riktigt vem jag  relaterar mig själv til, det är nog alla. Men den är sjukt rolig tv-serie.



Glasögon

Jag saknar mina rosa söta glasögon! Funderar på att be min mor lete bland mina lådor efter dem, men käns lite onödigt och taskit mot mamma eftersom jag inte har nån aning om vart jag har lagt dem. Får längta till hösten då jag antagligen ska tillbaks till min lägenhet.


Den Äldsta

Av Christopher Paolini




Handling

Detta är andra delen i Christophers serie med Eragon. I denna boken fortsätters eragons resa, han måste bli en bättre drakryttare för att slå den nuvarande onda kungen Galbatroix. Därför tar han sig till alvernas rike Ellesméra, för att lära sig magi och stridskonst. Men Galbatorix har något i beredskap för Eragon som han inte är bered på. Boken går även in på hur de går i Eragons hemby Carvahall som inte är så lugn längre och för hans kusin Roran som får en egen kamp att utkämpa.


En fantastisk fortsättning på Eragon, blir många nya vändningar som man inte har tänkt sig. Jag tycker även det är intressant att man får följa byborna och hans kusin Roran vid sidan av och får redan på hur de går för dem och hur deras öden går samman. Jag gillar att se hur Christopher har tolkat Alvernas kultur för jag tycker ändå de är en skillnad från Tolkens variant.


Somliga jämför berättelsen med Härskarringen och Star Wars och tycker att Christopher bara härmar andra berättelser. Men visst man kan hitta likheter i hans bok med andra. Samtidigt som jag tycker att man kan göra det med det flesta berättelser. Själv så tycker jag att det är en bra spännande bok, dock ingen märkvärdig direkt ska jag väll inte säga. Kanske inte nästa stora bok serie, men lätt en bra bok som är läsvärd och som man blir gripen av under stunden man läser.


Hela serien heter "Arvtagaren" och innehåller då Eragon, Den äldste, Brisingr och okänd. "Brisingr" är tredje boken som inte kommit ut än. Jag längtar har gåt ett tag sen jag läste Eragon och den äldste nu och tycker det är på tiden att den kommer. Vad jag har läst så ska den komma ut på Engelska 20:e september 2008 och på svenska November 2008 eller januari 2009 . Det blir dock en fjärde del i "Arvtagaren"-cykeln som från början var tänkt att bli en trilogi, vilket vi inte vet titeln på än.


 Hur de engelska omslaget kommer att se ut.


Eragon


Skriven av: Christopher Paolini



Handling

Filmen börjar med att Eragon hittar en stor, blå sten i bergskedjan Ryggraden. Han tar med den hem och tänker sälja den får att få råd till mat åt sin familj. Till hans missnöje vill ingen ta emot stenen när de får reda på att han har funnit den i olycksdrabbade Ryggraden. Några dagar senare spricker stenen och ut kommer en drakunge, Saphira, som blir vänner. Resten av boken handlar om hur Eragon flyr med sagoberättaren Brom och skapar ett förtroendeband med sin drake. På vägen möter han Murtagh, Arya och många andra. Men hela tiden är den onda kungen,  Galbatorix, och hans män efter honom.


En helt fantastisk bok, mycket lättläst, rolig, mystisk och spännande samtidigt. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken när jag hade börjat läsa den, man kan in snabbt i den och de låg hela tiden något mystiskt och oklarheter över boken som gjorde att man ville läsa mer och få reda på allt om Eragon, Brom och landet. Själv tycker jag den var underbar och helt klart läsvärd.



Hur var de då med filmen? Här är jag kluven filmen tycker jag om för sig, men om man tänker på att den kommer från boken jag läste så känner man inte alls igen sig tycker jag. Filmen skrapar boken bara på ytan, tycker boken var mycket, mycket bättre. Karaktärerna och deras relationer kommer inte fram på samma sättet och man lär inte allas känna dem. Annars tycket jag filmen är väldigt vacker med kläderna och lanskapet, och det är en trevlig film att se.

Men jag är sån så jag gillar böckerna mycket bättre än filmerna. Samtidigt som jag ofta fäster mig vid filmerna också. Man kan ju inte låta bli att se filmerna.



Chocolat


Regi: Lasse Hallström
2000
Drama





Filmen handlar om en liten idyllisk katolsk fransk by år 1959 som väcks till liv när Vianne  och hennes dotter Anouk flyttar dit och öppnar en exotisk chokladbutik under fastan.  Borgmästaren  Greven de Reynaud ser henne som ett hot och som djävulens sändebud, han vill inte att byn ska förändras. Han gör allt för att få bort Vianne, men hennes charm och underbara choklad drar till sig medborgarna ändå.  Under filmens gång dycker en hemlighetsfulle ung man upp i Viannes liv, Roux och hans manskap, vilket  ställer till mer problem för borgmästaren.


Har sett denna filmen flera gånger men den gick på tv:en i går, kunde inte låta bli att se den igen. Detta är en helt underbar film man sitter bara å myser när man ser den  och blir sugen på choklad. Filmen är humoristisk, mysig,  och finns även lite romantik, de jag gillar är att de inte är för mycket romantik just. Utan att de handlar om olika människor och deras relationer till varandra och hur allt förändras pga en chokladbutik. Jag gillar skådespelerskan Juliette Binoche som är Vianne hon är mycket bra och Johnny Depp som Roux är helt strålande, han vet hur man ska vara lite mystisk och charmig. Johnny och Juliette tycker jag lyckas få en riktigt perfekt romantiskt stämning mellan dem.


 Jag gillar allt i filmen från skådespelarna till replikerna och musiken. Fast det fans en sak jag inte gillade med filmen och det är att dem talar engelska och vissa hade en fransk brytning vilket var väldigt lustigt eftersom de utspelar sig i Frankrike. Jag hade uppskattat om de pratade franska så man får hela stämningen helt och hållet.


När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keyes


Baksidestext
När Lucy's arbetskompisar går till en spåkvinna, följer hon med för att få sig ett gott skratt. Hon blir inte särskilt imponerad när mrs Nolan spår att hon inom ett år ska traska uppför altargången. Inget kunde var mer fel. Lucy är inte den typen och hon har ju inte ens en pojkvän. Men när de andras spådomar börjar slå in en efter en, blir hon mer och mer fundersam.


Recensioner

Keyes böcker tycker jag är lite lika varandra, olika karaktärer med olika problem men sättet hon skriver på är detsamma, roligt och lättsamt samtidigt som hon tar upp alvarliga problem och även små vardagsproblem. Det jag gillar främst med henne är alla karaktärer i hennes böcker med så olika brister, självkänsla och egenskaper.


Med just boken När Lucy Sullivan skulle gifta sig känner jag själv igen mig så mycket, att man oftast har de bästa framför ögonen utan att lägga märket till det. Annars är denna boken också små rolig och lätt läst, i mitten av boken tyckte jag den blev lite långtråkig och de hände inte så mycket och jag räknade ut hur den skulle sluta efter några få sidor bara, så man satt bara å vänta på vändningen. Den var helt okej och mysig bok att läsa och slappa med, men jag tycker inte man ska ha så höga förhoppningar på den för då kan man bli besviken.


Sushi för nybörjare av Marian Keyes



Baksidestext
Lisa Edwards tror inte sina ögon när hon får jobbet som chefredaktör på den nystartade tjejtidningen Colleen i Dublin istället för att bli befordrad till koncernens flaggskepp i New York. Hon känner sig förvisad till världens ände, men erkänner det inte för någon. Lisas nya assistent Ashling, är hennes totala motsats. En liten fröken Fiffig, med handväskan full med bra-att-ha-saker. Ashlings bästa väninna Clodagh är gift med drömprinsen, mor till två underbara barn och bor i ett fantastiskt hus. Så varför är hon inte nöjd?

Det här är historien om tre kvinnor och deras längtan efter lyckan som kanske inte alltid finns där de tror.


Recensioner
Denna boken gillade jag så mycket, man får främst följa Lisa, Ashling och även Clodagh, dessa tre kvinnor är mycket olika men intressanta personligheter, hur de tänker om olika saker. I denna boken handlar de mycket om depressioner och utbrändhet vilket är mycket aktuellt just nu eftersom de handlar mycket nu om att man ska göra karriär, man ska resa och ha ett så "perfekt" liv som möjligt. Jag Tycker aldrig att Keyes går in djupt på problemen i sina böcker utan hon mest vidrör dem och gör att man kanske själv börjar fundera på varför karaktärerna gör som de gör. Själv tyckte jag mycket om denna boken, den var underhållande , lättläst, mysig och rolig. Denna boken rekommenderar jag varmt.


En oväntad semester av Marian Keyes



Baksidestext

27-åriga Rachel lever livet i New York. Hon vantrivs på jobbet och ägnar sig helt och hållet åt nattlivet. Droger tillhör vardagen, liksom barer och killar. Men en kväll går allt snett och hon tar för många sömntabletter.

Hennes familj hemma på Irland rycker ut och snart är hon på väg till ett behandlingshem på den irländska landsbygden. Hon fattar ingenting.

Å andra sidan kanske en liten semester inte vore helt fel - särskilt som hon hört att alla behandlingshem är fulla med kändisar som badar bubbelpool och får massage.

Men Rachels semester blir inte alls som hon tänkt sig...


Recensioner

Det var min syster som tipsade mig om denna boken. Jag gillar den verkligen, den är lätt läst, rolig men den tar upp allvarliga problem. Man har riktigt roligt när man läser samtidigt som man får sig en frågeställare och jag satt ofta och var irriterad på Rachel att hon inte vill inse att hon har problem. Det är igen jätte djup sinig bok kanske men en härlig bok att ha med sig på semesten i sommaren om man inte har läst den än.


Midsommar kväll!

Hatar midsommar regnar jämt! Så de blev ingen piknik, dock sluta de regna senare på kvällen och de blev lite grillning hemma och mys. I stället för förrätt i dag så blev de för drink, vi hade en lite skumpa (eller om man ska vara korekt mousserande vin) med jordgubbe. Tåkigt var att jag inte hittade några skumpa glas, så då tappades känslan lite, men fint såg de ute och gott var de ändå. Eller nja ganska gott, jag är inte stor förtjust av mousserade viner, om de inte är sötta. Jag gillar söta saker. Men denna skumpan var helt okej, fast det var mer känslan av lite vardags lyx som kändes skoj å fint.  Sedan gör sälskapet mycket vem man skålar och dricker sin skumpa med,. Att göra det med sin pojkvän som man inte ser så mycket utav pga olika arbetstider kännes helt perfekt man måste behålla romansen för att få de att funka i de långa loppet. Trots regn och förstörda planer, blev kvällen toppen.



Så sött liten flaska, helt toppen att man kan köpa sånna små flaskor nrä man är osäker om de är gott och vill pröva på något nytt.


Hoppas alla andra har haft en bra midsommar!

Midsommar förberedelser.

I dag ordnade jag till hemma innan killen kom hem. 




Kläder jag ska ha på mig i dag, när jag å killen ska ha piknik.



Har gjort fint i köket.



Jordgubbar mums, men många som var dåliga. tråkit!
Hoppas vädret blir bra, ser mörkt ut.

På väg hem!

I dag har man jobbat igen, från 12-20, gick långsamt i början men när väll kvällen kom så gick tiden undan. Sedan efter jobbet så blir de ingen villa, nej utan en härlig lång cykeltur hem, tar ca 30-45 att cykla. Men vardags motion är den bästa. Men i bland är de segt. Men när jag cyklar hinner man fundera på myket, och se hur vackert de är här uppe i norrland.  Här har vi lite bilder som jag tog på vägen hem när jag cykla.



Skogen jag cyklar igenom, väldigt mysik och luktar gott.

 

Här har vi från den stora vägen jag cyklar på hur fint som hälst älskar älven.


Bron jag sedan ska cykla över sedan bor jag inne i skogen som man ser bakom bron, vet inte vad jag gör i skogen i norrland, jag som är van å bo 30 från GBG. Men fint är de nu på somman, vet inte om jag klarar av å bo här under vinten dock fyy fan va mycket snö de är då och då måste man ha bil annar är man helt låst.


Keps

Jag älskar att ha hatt, keps eller något på huvudet, då slipper jag bry mig om mitt hår. Denna kepsen nedan för köpte jag på korsika och bode sedan i den kan man säga.  Hur tuff som hälst.


Jacka!

Köpte denna jackan på tradera för 11kr. Tycker om den så mycket. Stilren, enkel och snygg, passar perfekt när man går ut nu i sommar då de blir lite kallare på kvällarna. 


Nya jobbet

I dag var min första riktiga dag på sommarvikariatet, mycket segt och folk idiotförklarar en, men men. Det finns en som  är dövstum, så jag skulle vilja lära mig teckenspråk men jag hittar ingen bra sida på nätet för det. Kanske får man gå till biblioteket och kolla om jag kan hitta nåt så man klarar sig över sommaren. För övrigt tycker jag de verkar intressant med teckenspråk, hade varit skoj att gå en kurs med det.




Gammla minnen!

Jag har suttit i dag och kollat på gammla bilder  och då hitta jag min mapp från föra somman då jag jobbade på Korsika som servitris. Så sjukt skoj. är så glad att jag åkte ditt!  Det blev ganska mycket vandring på korsika eftersom de är det alla pensionärerna gör när de kommer dit.  Mn var ju tvungen att pröva på de, plusa att de e rätt skönt att röra på benen i bland.

Helt under bar utsikt från 800m upp på ett berg.


Fin utsikt när jag var ute å vandrade. vinkraftvärken förstör utsikten lite men men.


Här ser vi Calvi, den staden där jag bode i. Mycket mysigt.


Saknar värkligen folkt, värmen och hela föra sommaren!!!

Lins Case

Jippi i dag kom den!  Lins case, så söt. Självklart Hello Kitty, vad annars nu för tiden!

Slappa!

I dag har jag bara latat mig! Åkte ner till stan och lämna ett CV på en sko affär men kommer väll aldrig få de jobbet till hösten. Sedan var ja å handla, då hitta jag vattenmelon mums för bara 5kr/kg. Så det blev en stor melon för 27kr bara. Nu på kvällen har jag suttit och slappat framför tv:en och ätit melon! Jag kommer behöva gå upp å kissa så många gånger i natt.



Sexparty

Sexparty, homeparty och erotikparty vad man nu vill kalla det. Ni som inte vet om vad det är, för killar i alla fall brukar tro att de handlar om gruppsex. Men det är det inte, utan de är att någon från ett företag som säljer sexleksaker kommer hem till än och visar upp de olika produkterna och förklarar vad man kan använda dem till, och man få känna på dem och lukta på oljor mm. Detta gör dem oftast gratis om man e tillräkligt stor grupp så de får sålt lite, man kan få betala för bensinen om de har åkt långt. Man kan va en grupp med bara killar/tjejer , mixat eller par.


Jag hade att sådant när jag fyllde 20 som förfest innan vi skulle gå ut. Blev riktigt lyckat alla tjejer tyckte de var skoj och de köptes mycket kan ha berot på vinet på slutet men tjej som sålde sakerna blev glad. När man har ett sånt här party ska man tänka på at man ska känna sig bekväm med dem som är där så man kan prata öppet om sex. Det kände jag med min vänner att de kände sig lite obekväma i början innan de fått i sig vin. För många av dem är inte så frispråkiga och öppna med sitt sex liv. Jag själv har inga svårigheter att prata om sex jag är väldigt öppen och frispråkig vilket många känns det som tycker är provocerande och jobbit ibland.



Men i alla fall rekommenderar jag er att ha sexparty, hur skoj som helst och många skratt.


Otrohet?




Vad är otrohet egentligen? I en ordbok förklaras otrohet så här: "att icke vara trogen, att bryta den trohet som man är pliktig att visa någon". Men sedan är de olika från person till preson vad man själv anser är otrohet. För vissa kanske de går vid en kyss medan för en annan att man fantiserar om en annan person. Därför är de viktigt som ett par att man diskuterar med varandra och har en öppen dialog med varandra innan något händer om vad som är otrohet. I vissa förhållande tycker man att de är okej att ha sex med annan ett så kallt "öppet förhållande".

Det finns många sätt att vara otrogen på och varför man är det. Det kan vara pga, hämnd, bekräftelse, förälskelse, spänning, sexmissbruk, alkohol m.m. Vilket av dessa sättet folk är otrogna för så är det något som inte står rätt till i förhållandet. Därför är det så viktigt att man har en öppen dialog i ett förhållande. Man kan uppfatta ens förhållande på så olika viss.


Men vilket av dessa sätten så blir man sårad, men känner sig lurad, besviken och bortgjord vissa kanske t.o.m . skyller på sig själv. Ont gör det illa fall, och ingen vill vara med om det. Själv kan jag inte förstå varför man är otrogen. Om man älskar en person så kan man vara trogen så lätt är de tycker jag. Jag kan ju förstå om man fantiserar om någon annan ibland de är inte otrohet för mig. Men om man går runt och kanske blir kär i en annan tjej/kille men kanske inte gör något sexuellt tycker jag att de är otrohet och en jobbig sådan. Då är man bara feg för att satsa på den nya för man inte vet vad man får, medans i de förhållande man är i vet man vad man har. Men de är mycket svårt det är så olika, ibland kanske man bara tror man har blivit kär i någon annan i sitt förhållande, men i själva verket så kanske man bara har glömt hur underbar ens partner är. Det är viktigt att man påminner varandra om varför man är tillsamman.


Om din partner har varit otrogen tänk igenom de noggrant vad du ska göra, lämna eller ta tillbaka din partner. För ibland så betyder otroheten inget även om de så klart kan göra ont att få reda på de. Ni som har varit otrogna och vill bli förlåtna, lämna din partner utrymme och tänk själva igenom varför du egentligen var otrogen. Kan du lova att aldrig göra om de igen?


Väska



Min fina ljusrosa väska jag hittade på Myrorna, så söt.
Är hur nöjd som helst. Den har inte så mycket detaljer vilket jag
gillar, utan stilren, snygg och rosa!

skor

Älskar dessa skor, hade inte varit i gbg på länge och hittar dess på Rean för bara 100kr, jag slog till direkt! Jag tycker dom är super coola!




Frodo


Jag älskar min söta goa katt, som jag har döpt till Frod.
Jag saknar värkligen honom nu när jag har flyttat upp till Luleå. 

Bild Aoch B

Här har vi lite bilder jag målade i mina två bildkurser som var hur skoj som hälst. Riktigt duktig lärare hade vii.


Min avslutning målning i bild B.

Tränings uppgift, fick inte använda pensel när vi målade med akryl.

klippa och klistra med papper för att få fram en bild.

en annan övning

Besök

Ja i dag blev man förvänad efter man hade varit och hämtat datorn i lilla stugan och kom in och fann en liten ekorrunge på storarums golvet. Den var hus söt som hälst fast väldigt rädd.  Stakars liten förstod inte hur den lyckades komma å långt in i huset på så kort tid.  Efter den hade lugnat ner sig och ja kunde närma mig den utan att den sprang fram ochh tillbacks utan att klätra över allt. öppnade jag fönstret närmas den och sagta men säkert så hoppa den ut. Nu e den ute i den gröna härliga naturen. 



















Mammas tavla



Här har vi en till akryl tavla som jag har målat dock för något år sedan. detta var min mor som bestälde en tavla av mig till henns ny renoverade  storarum så den skulle passa in med färger.
Och om ni känner i genden e de inte konstigt för jag har målat av  och ändra om en tavla från ikea så mamma fick den precis som hon ville ha den.

Min mp3

Vad jag älskar min lilla råsa lätta mp3. Fick min zen Stone när jag fyllde år, hade tänkt att ja skulle köpa den i någon månad men inte sagt de till någon, sen kommer min sysster med den på min födelsedag. Då vet man att äns sysser känner en och vet ens smak.



Högtalare!



Sååå söta vill ha dessa till min dator och mp3!!! Jag är helt tokig i rosa!!
Vill ha allt i råsa och Hello Kitty. Älskar dem här, måste ha dem!!

Sommarkläningen





Här har vi min lilla sommarklänning som jag syde till alla studenter 2007. Jag tyckte den blev rätt bra även om ja inte direkt kan sy, lite 50-60 tal inspirerad.

Jag är nöjd och glad.

Dublin!





Jag kollade på lite gammla bilder sen Februari då jag och min pojkvän åkte i väg till dublin när jag fyllde år. Hur mysigt som hälst och vi lyckades vara där när de inte regnade så mycket, vilket är ett under eftersom de alltid regnar där jag är.!
Jag fick shoppat en hel del, på bilderna nedan kan ni se några saker jag köpte!




Här har vi ett fins halsband jag köpte med en älva, gillar långa kedjor med något stort föremål/figur/symbol hängade i.
Jag är helt inne på de nuförtiden.



Söta röda ballerina skor, som jag blev helt kär i. Dock fans dem bara i 38 och jag har 39 men som tur är så är jag en liten 39 och kan få plats i ballerina skor som är 38. Tycker det är en sån mysig röd färg och den sötta stora rossetten gör hela skorna.


Min fina t-shirt jag köpte, är helt inne på t-shirt med stora tyck nu. Även de svarta byxorna köpte jag. Dock när man har tröja med stort tryck på, så kan man inte ha långa halsband med något stort hängade i.  De blir bara för mycket då.
I bland är mindre mer.   


Min söta prikiga klänning köpte jag där också. Jag och klänningar helt tokig är jag i dem.

Zara Tunika

Så söt blommiga  och färgstarka tunika från Zara som jag köpte när Zara precis öppnade i Göteborg.



Data mus!



Nu köpte jag en data mus, så söt. jag är helt såld på Hello Kitty.
Kan inte fatta att de inte fins mer sånt i Sverige!
 Men inte så konstigt att jag gillar Hello Kitty,
jag älskar katter och råsa!

Mobil!

Jag har köpt en mobil, ville ha en råsa men hitta ingen av
de nya mobelerna som jag ville ha. Denna Nokia 6111
har jag tyckt om länge så jag jagade rätt på en sådan.
Den e så fin, jag bryr mig inte om så mycket funktioner,
med de har mp3 och camra bland annat så man klarar sig. 
Hoppas den kommer på Måndag!

Arbetslös i Luleå

Nu har man varit arbetslös ett tag och under den tid har jag målat lite för att ha något att göra, vilket blev denna bilden som resultat.

Börja nytt Jobb!

I dag ska jag på en ny intruduktions föreläsning om mitt sommar vikariat i äldervården, ska lära migg hur man förflyttar gammlingar. Som om jag inte vet de har jobbat med gammla i 2år. men vem vet man aknske kan lära sig något nytt plusss att jag får betallt.. Det som är jobbigt är att jag ska cykla in till stan vilket tar ca45min och de REGNAR MYCKET!!!

Inte skoj!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0