31/1

Ja så här gick jag klädd i dag i gbg, när jag, pappa och min bror var och shoppade. Min far hade get min bror 1500kr för att shoppa klädder för i fdelsedags present, dock blev de inget av de när min bror fylde år så vi tog de i dag i stället. Min bror fylde år i September ska jag ju på peka också så det var p tiden att shoppingen blev av.

Klänning - Foji

Kofta- Monki
Leggings- Gina Tricot
Stövlar- Din Sko


Stöten 20/1 -26/1

Ja har  ju inte skrivit något om min resa till Malin i Stöten, var mycket roligt att träffa henne i gen. Jag kom fram 23.30 på ondagen, så en halvtima sen blev bussen bara, tack vare att en tant tog fel skidor.

Torsdagen blev de snowboard åkning med Malins rums kompis Sara hela dagen, på kvällen åkte vi hem till en frisör som sesongar i Kläppen, dock blev Malins resultat inte så bra hon skulle bleka hårboten.

 
Väldigt blont och sen blir de gult orange. Hahaha hon hade sån panik va. Syns dock inte lika bra på dessa bilder som de gjorde i värkligheten.

Så på Fredagen då vi skulle åka hela dagen eftersom malin var ledig blev de inte något åkande med henne utan med hennes rumis igen. Malin åkte och försökte hitta en frisa som kunde fixa hennes hår. Sedan på kvällen blev det utgång, jag fick nåt vip klistermärke som malin hde fixat så de blev gratis inträde nice=)
 
Denna klockan hade dom på utestället, först börja jag undra hur full jag var! Visst är den äklig?

Lördag ända dagen vi kunde åka hela dagen jag och malin eftersom  hon åkte till frisan på fredagen, men inte blev de så ändå, nä alla liftar var nästan stängda var orkan på topen, så ni kan förstå att de blåste och snöade en massa.
Så ingen snowbord åkning  men middag ute på kvällen blev de i alla fall.

Söndagen blev de hotelfrukost så nice, sedan åkte jag hela dagen knapt att jag stana för att äta lunsch. Jag hoppade även däras BigAirBag, bara för att få malin att sluta tjata på mig. Sedan var jag rätt mycket i parken och hoppade sköna små blå hop, ass nice.


Fast dena bilden är inte från stöten men de är så ni fattar vad jag menar med BigAirBag, den i stöten är helsvart. 

Måndagen gick bussen 10.30 på morgonen och jag var hemma klockan 19.00. Första 45min åkte jag själv var ingen som gick på bussen förens i Lindvallen efter Stöten.


Fin utsikt från bussen, så mysigt med massa massa snö.


Lady GaGa

Sjukt bra!!!

Love Games
 
BoysBoysBoys

Dirty Ice Crem




Starstruck

Halva rea priset!

Ja i dag var jag i Gbg och shoppade loss, halva rea priset är ju inte illa!


Nu hitta jag en sån kort tröja med långa ärmar (utan luva) även denna från Gina Tricot men nu var de fel tyg, men den får funka. 99kr på rean.

99kr på rean från Hope.


Tunika från Foji, 199kr på rean. Ser dock bättre ut på, är ficker på sidan och mudd längst ner.

 
Monkia 400kr och 75% på de, vilket blir 100kr st. bara.


Monki tajt draperad klänning 150kr odinarie pris och  rea 37.59 bara!


My Hoodi från Monki!  Kommer inte i håg vad den kostade men för mig att de blev 85kr på rean.


Ja nu blev de denna väskan från Bianco, 150kr.


Sedan hittade jag mig en BH, som jag kan ha till min rygguringade spets klänning rån Gina Tricot och min Boddy från Monki med uringning där bak. Tog en hudfärgad för jag har ingen BH som är det och i bland är de nästan snyggast med det, även om de kanske inte är så snyggt när man tar av sig kläderna men vem bryr sig när man har kille om de.


Detta var de som jag shoppade i dag blev inga jeans som jag hade tänkt mig orka inte prova de, sedan blev de inga skor heller, hitta inget ja ville ha. Jag köpte även ett par glansiga leggings från HM för 149kr, men den påsen för svan när jag gick runt i gbg, sånt händer alltid mig vet inte hur många gånger jag shoppar och kommer hem med en eller flera påsaer mindre än de jag ska ha. Så typiskt, jaja inte så mycket å göra åt nu.


Kanske blir gbg i morgon med dock ska inte jag shoppa utan jag ska hjälpa min bror handla lite klädder.


30/1


Ja i dag hade jag på mig massa saker från Gina Tricot.
Skorna är gamla från Din Sko och väskan är från H&M.

BO

Min syssters lilla Lucas fick en liten snutt filt som heter BO av mig i går, nu ringde min syrra och sa att han hade liggat och tittat väldigt storögt och intressant på den. Tydligen har hon filmat det, så han värkar tycka mycket om den tydligen. Nu har de tagit bort en antibiotika också för tydligen var några av proverna bra. Så skönt, att han blir bättre.


BO


Goingen!!! Lucas

Går kväll!

Ja i går kväll åkte jag och mamma upp till min morbror och vi fick busa med min lilla söta kusinis! Liviga så söt var ett tag sen man såg henne nu, hon växer som bara den. Hon är så ur skarmig!

 
Här är bilder på Livia när jag hade bäddat ner henne i någon liten korg som hon knapt fick plats i, men där ville hon vara=)

LUCAS

Jag fick klagomål av min sysster att jag hade stavat fel på Lucas namn, tidigare skrev jag med K istället för C som de tydligen ska vara men hur ska man kunna veta det?? Nu har vi i alla fall sett han genom en glasfönster på en dörr.


Detta är dörren in till Neo. som vi fick se Lucas genom.

 
Han var såå söt!!! Han har värkligen stora eller snarare långa fötter fick inget bra kort på de plus arr han är väldig hårig eller snarare luden, även på axlarna.  Jag blev så glad och rörd när jag såg han så jag började gråta! Vilken liten sak som få vara med om så mycket. Han liger inkoplad i någon maskin som mäker hans blodvärden och han får 4olika typer av antibiotika. Stackars liten!!!!


Älskar dig Lucas!

När vi skulle hem fick hundarna en påse med frolic som de älskar, titta va gullig Alexia är när hon går runt med den, jag ska ju även säga då att hon älskar att öppna paket.

 

Shoppis

Ja de lite shopping innan vi fick komma och se Lukas. Först åkte vi och kolla tyger i en tyg butik som heter Affären, de sälje lite biligare tyger. Mamma skulle ha tyg till ett par kudar, men de slutar med att jag köper tyger i stället.NI får se sen vad jag har tänkt göra med tygerna.

Sedan gick jag även in på HM och Cubus och givetvis hiyyat jag något att handla där!


Jag har länge tänkt köpa en Skinnjacka med muddar, Har hittat en på JC som dock kostar ca1500kr, men jag känner ingen lust att lägga ut så mycket pengar på en jacka, jag vet att de inte är så mycket änfå för en äkta skinnjacka men jag är snål. Nu hitta jag denna skinn liknade jackan på Cubus för ca490kr och den vara bara så jag! Då var jag tvungen att köpa den.

 
Sedan köpte jag även dessa på Cubus, 19kr styck.



Sedan har jag viljat ha en finkappa nu på vintern som är lite längre, var av jag hittade den i dag kanske inte exakt en sån jag hade tänkt men priset var mycket bra. Den hade kostat 800kr men jag fick den nu på rean för 200kr bara! Så bra, butiksbitrödet var helt exalterad över dena jackan. Hahah H&M kommer den i från de har halva rea priset nu om någon kan ha missat de.

29/1

Så här såg jag ut i dag när vi skulle åka till Borås och hälsa på min sysster och hennes lille son!


Polo- Cubus
Kjol- Gina Tricot
Stövlar-Wedins
Halsband- Kapphål
Armband- Lindex

LUKAS

I morgon ska vi åka och titta på Lukas men de blir inget mer än att titta på honom genom en glasruta.


Denna lilla söta vovve filt ska Lukas få=)

Sedan ska vi även köpa lite tyg i Borås!

Shoppi

 
Gina Tricot 99kr rea, har tänkt köpa dena länge, dock vill ja även ha en sån här tröja utan luva.

 
Rosa väckarklocka (ur och penn) 74kr och Svart mössa från Gina Tricot 59kr(min andra sån stor mösa är borta).


Ur och Penn  50% på 398kr.

Gina Tricot



Jag älskar denna modelen, har två svart och en vit redan nu fick jag tag i denna gråa också.

Stan





Var på stan en sväng i dag eller jag gick in i en butiks medans killen blev kvar på arbetsförmedlingen! Jag provade en kort skinjacka som jag vill ha men tyckte inte jag passade i den!


Rosa Kjol

Ja en gammal Gina Tricot klänning blev en mysig kjol i stället.



Före!



Efter!

Vad tycker ni? Skulle jag kanske behålt den som en klänning? Inte för att de går att göra något åt det nu plus att de käns roligare  och mysigare med en kjol.

Lindex



Köpte denna lilla väskan på centralen i gbg när jag väntade på bussen till stöten.
149kr.

LUKAS

Ja i går födes min sysster en son som heter Lukas! Dock inte utan komplikationen, själva födsen gick fort lite för fort bara 3timmar tog förlosningen. . Men de var tre doktorer som förde bort lilla Lukas med än gång han kunde nämligen inte syresätta sig själv. Efter två timmar såg de ut som om lillen skulle blir bra, nu andas han själv och han har ätit lite. Provsvaren de har fått ser bra ut fins några kvar som jag inte har hört något om. Lukas hade i alla fall fått fostervatten i lungerna under födsen sånt kan hända om förlåsningen går för fort.  Nu hoppas vi bara att han inte fick några andra skador.

Kan ni fatt att jag har har blivit moster!!!!!!!!!!
Längtar tills jag får se honom!! Roligt att strran och dom fick en kille som dom ville ha!

Hemma igen!

Eller igentligen är jag inte hemma utan hemma hos mamma har massa att beräta men får ta de sen när jag orkar skriva!!

Har blivit moster till en Lukas i alla fall!








Stöten!

Ja i morgon blir det stöten!!! Klockan 15.00 går bussen från gbg och jag är framme i Stöten klockan 23.00. Ska bli så skoj att får åka snowbord och träffa Malin igen!!!

Kan inte låta bli.

Ja då råkar jag shoppa igen!!!


Ett par skin handskar från en lite väskbutik i Alingsås, dom hitta jag på rea 50% och då kostade det 250kr.
Jag gillar dragtjedje detaljen.

 
En till kjol! fast denna är inte med tyll utan något glansigt praslit typ, denna kostar bara 49kr på Gina Tricot.

20/1

Detta var dagens kläder!


T-shert : Team Sportia
Tjock tröja: Monki
Skor: Din Sko

Jeans jacka

 

Dena jackan köpte jag på tradera för 50kr med frakt. Dock ska jag nog får den lite ljusare.

Hittade en anna jeans jacka i dag på Gina Tricot som var jätte fin ca 299kr tror jag,
ska nog även skaffa mig ett par jeans leggings också sen. fins också på Gina Tricot 179kr

Belle Shoes

   
  



Jag älskar mina nya stövler från Belle Shoes! 299kr nu på rean. Och de går precis över knäna fattar inte att mina vader fick plats i dem.


Köpte även en fin väska stod mellan denna och en annan men till slut valde jag denna lite mera stilrena väskan.
299kr kostade denna på rean Belle Shoes.

Den butiken har sjukt fina saker.

Shoppa

Ja i går shoppade jag detta=)


Denna coola tyllskol plus en till fast kortare. 49kr st inte illa på Gina Tricot.

 
49kr för denna svartaklänningen den ser coolare ut på. Den gråa spets klänningen kosta också 49kr, har sytt upp banden lite.


Team sportia, 169kr på rea, en rigtigt tuff lång T-shert

19/1

I dag har jag varait på stan med mamma och syrran vi tog en fika och kolla på bäbis saker. Min sysster är så tjock nu bäbisen är beräknad att komma den 24/1 nu på Lördag!!! Då är inte jag hemma men de gör inget för man får inte åka å hälsa på på BB ändå sa mamma så dom kommer hem på  ungefär när jag gör de också. Ska bli så mysigt att få en sysster barn, vi vet ju inte än vad de blir för något, hoppas dom får en kille passar syrran bäst, fast då kan inte jag köpa några rosa Hello Kitty saker tilld en=( hahaha

Sedan shoppade jag lite, ett par låga stövlar fast med långt skaft, en stor handväska, två kjolar, två kläningar och jag hämtade upp en jeansjacka som jag köpte på tredera, och killens fula solbrillor! Men ni får se allt senare när jag orkar ta kort på det=)

krams

Merlin

Nu har jag hittat en såå sjukt bra serie på svt kanal 1 på söndagar 18:45, Merlin hetter den så de är en Fantasy serie så klart! I love it!!


leka

Gillar ni lite lekfulla skor så kolla in dessa på www.have2have.se rea.

490kr bara på rean, sjukt coola dock inte riktigt min stil.





eller dessa nedanför dock är dessa ej på rean kostar 598kr


Bianco nr2

Den lilla svarta!!

   

 

Vet att jagredan har några svarta små väskor men dessa är så fina!!! Jag vill ha dom, ja vill, ja vill, ja vill !!!! 

Bianco

 



Jag vill ha alla!!! Varför har jag inte massa massa pengar som jag kan lägga ut på bara skor!!!

Korn

Detta väcker massa gamla minnen, aldra hälst från Stockholm!
 
Hold On


A.D.I.D.A.S


 
Freak On A Leash

Linkin Park


Får ryssnigar av hur bra Linkin Park är!!!!


Pts.OF.Athrty
Sjukt snygg video!!!





Numb


One step Closer

Hittat mer skor

    www.ellos.se


              



Övertid

Ja i dag jobbade jag över en timma, så jag orkade inte åka till stan alls och titta på klockor. Men i dag fick jag i alla fall betsält bussresa till Stöten. Så nu är de säkert att jag åker till Stöten den 21/1 till den 26/1 de ska bli så nice!!! Min snowbord och jag!!! Och så ska jag få träffa min Malin igen!! så mysigt!





Det här är jag om en vecka!!

Klocka

I morgon efter jobbet ska jag till stan och kolla på klockor, hade tänkt att köpa en "guld" klocka på Ur&Penn dom har nämligen nu 50% på massa massa klockor. 
 
Så kanske blir de någon av dessa klockor.

  

Ryssningar

Vilken jobbig brud på topmodel., jag får rysningar i kroppen så fort jag hör henne! Blääää. Hannah kan hon bara åka ut!!!

 

Detta youtube klipp är från tidigare avsnitet. Se själva så förstår ni varför hon är störande, bara lyssna på henne. Okej att de andra tjejerna kanske tar i litte väll men ååå får rysnigar av henne.







Jacka

Jag gillar denna klänningar men de jag värkligen gillar på bilden är jackan! Urr snygg är den!!!
Jag vill ha!



www.stylebystars.com

Klänningar

www.stylebystars.com
 

Söta klänningar!

"SUCK"

Jag säger bara en sak Arbetsförmedlingen! Och jag får huvudvärk.

Ring Ring

Min kära vän uppe i stöten är helt omöjligt att få tag i har ringt och smsat flera gånger under tre dagar men hon svarar inte! sjukt enerverande! Hon skulle boka min buss upp till henne den 20/1 men jag vet inte om hon har gjort de eller inte så jag kan inte boka någon egen buss heller. Jobbit.  Nä ska kolla om hon har ringt tillbaks nu.


Hej

Ja nu  har jag tittat  på topmodel! Men inget skoj efter som att jag redan har set alla!!! Vad  fins de mer för skoj nu för tiden på tv:en som man kan följa? Någon som har något förslag??

Godnatt

Nä nu ska jag försöka sova hoppas de går bättre denna natten än de tre tidigare. Jga är helt blå under ögonen måste få sova!!! puss på er hoppas ni har bättre sömn än mig.

Apoteket

Ja i dag fick jag  inget jobb tur de för jag fick ingen sömn i natt! Jävla ret hosta. Så jag gick till stan i dag med mitt paraply i högsta hugg, var dock inte så lätt. Vi kan säga att de blåste ganska mycket. Men jag var tvungen att går in till stan för att hämta mitt paket från ellos och besöka apoteket för att hitta några magiska piller.



Strepsils för halsen eftersom den gör lite ont.
Nasin eftersom näsan rinner.
Nipaxon för rethostan skall tas en timma innan man vill att den ska värka. Jag tog den nu för en timma sen men inte fan hjälper den något. Jävla skit. Jag är helt öm i min gom nu, efter att ha tryckt upp halstabletter mot gommen under nätterna för att försöka lindra rethostan. Lite fraligt men varje gång jag är förkyld sover jag med halstableter, detta gör min mor också, men annars kan man inte sova, så är det bara.

Rosa sandaler.

Dessa rosa sandaler diggar jag verkligen, hur coola som hälst, men de satt inte bra. Beställde dessa också från ellos.se, men när de är gjorda i plast som dessa så är de nog svårt att få dom bekväma. Plasten var lite hår och skar in på vissa ställen. Jag hade tänkt att ha som till stranden och så. Jag gillade verkligen dessa, fan att de inte satt bra. Dom är så coola. Dessa kostade 129kr (ej rea) på www.ellos.se.  Så fick säga hejdå till dom i dag och skickade dom tillbaks.




1. Här skar de in väldigt mycket när jag gick.
2. Remarna satt väldigt löst.

ellos.se

Ja nu har jag shoppat sandaler på www.ellos.se rea. Fick mitt stora paket i dag, käns lite roligt hade jag betalt  jag 50kr extra för att få paketet extra fort hade jag fått de i dag också, men nu tog jag de vanliga och de gick lika fort de. Sjukt fort i bland posten kommer fram. Jag blir verkligen imponerad av posten, hur bra de faktist funkar.

 
Dessa bruna kostade nu på rean 150kr hade viljat haft dom i svart också men de var slut i st.39. Jag är förvånad att de satt så bra som de gjorde.  Dom kommer att bli fina till sommaren sen. När nu den kommer.

 

Dessa blank svarta var också bra de två remarna vid hälen kunde sutit lite anorlundare för att de skulle vara helt perfekta men dom kändes inte obehagliga på nått sett i alla fall. Dessa kostade 125kr.

Tradera

Nu fick jag mina armband som jag köpte genom tradera, eller jag var bara intresserad av ett (de svarta) men båda ingick i köpet.  Kommer inte ihåg vad jag fick betala för som men ca 60kr med frakten tror jag de blev.

 

Fast de röda var rätt coolt också.

Sandaler

 

Quet nice tycker jag! Dessa kommer från www.shopbop.com. (ej rea)

Skor

www.shopbop.com på deras rea hittade jag dessa skorna som jag gillar, dock får ja inte köpa mer skor nu.

 
  
Jag har inte tyckt om kilklack så mycket innan men har börjat tycka att de är ganska coolt nu. Dessa är dock inte de snyggaste men de är rätt  fula men coola.

Tv

Nu sitter jag och kollar på kanal 5 jippi såå skönt att ha fler kanaler kan inte säga hur lycklig jag är. Nu tittar jag på något  intressant  Trollkarlens Hemligheter 21:00 - 22:00 ,  när man får reda på hur alla trik går till vissa är ju ganska lätt att gissa hur de går till. Men vissa  är riktigt kluriga.




De hade varit coolt om nån kunde trolla på riktigt.

Tror ni på övernaturliga saker och i så fall vad???

Hemma

Ja nu kom vi hem eller för en stund sen gjorde vi de. Hos mamma blev de Afrikana i åt, en Curry grytta typ sen lägger man på saker som man vill själv ha i efterhand, typ banan, mandariner och jordnöter.  Supper gott! Hemma hos mamma var min tjocka sysster (hon är gravid) hennes sambo, min mor och min bror såklart. Sedan var den stora överraskningen där, min morbror hans fru och min lila söta kusinis Livia!!!! Hon är så gooo. Fast den ända hon har ögon för är Peter (syrrans sambo)  som hon vill leka med.

11/1-09

Så här såg jag ut i dag!!!

    

En med kofta och en utan. Jag gillar svart och rosa!!

Härligdag

Så skön dag i dag bara ligga och lata sig i sängen! Dock ska vi ut och cykla sen hem till mamma men där får vi mat!! så skönt att slippa fantisera i hopp vad man ska göra för mat och hemma hos oss är de inte roligt och laga mat eftersom vi bara har två kockplator och en micro. Undra vad mamma kommer att bjuda oss på. haha

Nu vill jag bara att min hosta slutar upp!

Finbestick

I min familj har vi som tradition att man samlar på en fin servis och silverbestick.
En gaffel kostar ca300kr  så de tar lite tid innan man hinner får tolv par. Får ett par varje jul och fördelsedag av mormor och morfar. Än så länge har jag 4par bara.



I går när jag var på "Vinden" en second hand butik i Alingsås, hittade jag 3 matskedar och 3 dessertskedar för samanlagt 90kr. Dessa skedar är exakt samma sort som mina finbestick, kunde inte låta bli att köpa dom. Nu behövs de bara putsa upp dom lite, silver blir så fult efter ett tag.


Godmorgon

Ja hej på er alla nu sitter jag eller snarare ligger jag med daton i knätt. Kunde inte sova längre så tänkte jag kunde blogga lite i stället. Killen ligger och sover här brevid mig hen gick nog inte och lade sig förens 6 i morses nu. Han sitter uppe hela nätterna och läser har vänt på dygnet totalt. I natt sov jag ganska bra vakna lite då och då för att hosta lite men sen somna jag om. Usch natten innan nu (natten mellan fredag och lördag) som jag såå dåligt eller snarare sov jag inte alls. Låg bara och hostade hela tiden! Jävla rethosta. Jag hade sett framifråm emot att kuna sova så länge jag bara ville nu när jag var ledig över helgen, men de fick man ju inte. Hatar att vara små förskyld. Har lite ont i halsen och är hes sedan har jag ju då min rethosta. Jag kan ju inte hosta normalt heller hostarju så jag håller på att spy upp mina inelvor.

Nä nu är jag hungrig! vill inte vecka killen men fan jag måste ju ha mat!!

Noja på armband nu!

Japp de har ja total noja på armband vet inte varför jag känner ett sånt måste till att köpa armband.
Dock är detta inköpet inget armband från början tror de var ett halsband  eller något diadem liknande sak. Sak samma jag har gjort det till ett armband i alla fall. Jag förkortade gummibandet på baksidan bara och sedan virat de två varv.

Så här såg armbandet ut när de var klart. Kostade 40kr på Lindex (rea).

 

Den såg ut så här från början förutom att de är ett svart band i kedjan. Detta diademet kommer från asos.com och kostar  79kr.

 
Jag blev inspererad av detta arbandet från asos.com som kostar ca 134kr.


Här är armbandet från Lindex som jag köpte tidigare i vackan för  30kr (rea).


Hon har blommor i sitt hår!

Detta kanske är finare till sommaren kanske men jag tycker de är fint med blommor i håret och stora ska dom vara. 
Har köpt en svart tidigare i  höstas men i dag köpt jag en stor rosa på Lindex för 19kr (rea).


 
Tror jag ska skaffa mig fler blommor en ljusråsa,röd, en mindre svart till och kanske en grå eller guldig sen är jag nog nöjd.

TV

Jippi i dag hämtade syrran min nya box til min lägenhet!!!!!!!!
Äntligen kan vi se fler kanaler än 1,2 och 4!!!!!!!!!!!! Nu ska jag börja följa alla mina serier i gen aldra hälst topmodel!!!
Ni kan inte förstå hur lyckligt jag är.!


Tvätt

Ja i dag är de tvätt dag men har alltid otur när de gäller ställen att hänga upp tvätten för torkning nu var alla dom upptagna igen. Va fan ska jag göra all all våt tvätt. Fans ett rum dom var ledigt dock är alla linerna sönder där typ fins två, dock får jag inte plats med 4maskiner tvätt på dom.. hahaha vilka problem jag har.

Gråa



Dessa var mina favoriter föra året har dock inte använt dom denna vintern än, men de ska det bli ändring på snart.

solglasögon

Min kille  vill ha ett par pilotglasögon så jag kollade om mina skulle passa honom. Men då hitta jag inte två av mina solglasögon.

  
Dessa köpte jag på gildfynd för 2år sen.

 
Dessa vet jag inte säkert tror de var på GBG kalaset på något köpstånd mitt i stan om jag inte mins fel.

Puts väck är dom i alla fall.

9/1-09

2 outfits med mina nya leggings och skor.

  



Sedan ska man ju även setta till lite halsband och kanske nån sjal för att piffa till de lite extra!

Snowbord!

Nu är de nog nästan bestämt i alla fall malin skulle kolla om hon hittade någon bra buss som jag kunde ta upp till henne i stöten. Den 20/1 värkar det som om att jag ska åka upp till henne!! ska bli så jävla gött att åka snowbord igen! fyra år sen jag åkte sisst tror jag nu! Jag är så tagad!! Vill åka upp nu! Mitt liftkort får jag 50% på så de blir bara 600kr för en vecka sendan har manin fixat vip till mig på utestället plus att hon köper allt till mig i baren vilket inebär biligt biligt för mig!!! såå nice!

Ledig!

Nu är jag ledig i alla fall Lördag och Söndag sen får vi se hur mycket de ringer in mig nästa vecka! Så gött å få vara ledig efter att ha jobbat 8dagar på rad bland gnälliga pensionärer och arbetskamrater! I morgon ska jag ner och tvätta vid 10.00, vi har en sån stor hög med tvätt så  jag vet inte vart jag ska börja. Sedan ska jag även storstäda här hemma.

Söndagen är ej planerad alls, bara vila och få vara lat!

HM provrum


Nu har jag lekt lite på HMs hemsida i deras så kalade provrum där.  Hörde tallas om detta för ett tag seda men har aldrig kollat in det tidigare. Nedanför ser ni två outfits som  jag satte i hop där.

 



 

http://www.hm.com/se/inspiration/provrum__dressingroom2.nhtml

Forever21.com

Snygga skor!




Jag tycker dom är fina men skulle aldrig klara av att gå i så höga klackar!

Nya Skor



Så fina, ett par Vagabond med  äkta skin från scorett har kostat 799kr.  Jag köpte dom med 50% på dem.  Så de blev 400kr. Nice.

Jag borde inte köpa skor men va ska man göra? ja måste ha alla fina skor!!!

Tiamo



Såå snygga, Pumps med spets på från scorett. Inte så snygg bild dock.

399kr.


Tradera

Mitt fina Helo Kitty armband som jag har köpt från tradera för 25kr med frakt.


Gladiator!

Sååå fina! vill ha hitta dom på ellos.se men jag är så feg när de gäller att köpa skor via internet.


De kostade 399kr!
Vet ej vad jag ska göra, ska jag köpa dessa eller ska jag vänta till somman och kolla vad som fins i butiken???

Ring

Köpte ring idag från KappAhl, 19kr


Presentkort


Mina fina glansiga leggins som jag skaffade mig i dag från Gina Tricot.
 Sista julklappen helt änkelt.  Dom kostade 149kr, fick till baka en hel krona från mitt presentkort.

Vagabond

Dena lådan kom jag hem med i dag! Försökte göma den för killen men lyckades inte han blev inte glad på mig att jag hade köpt skor.



Såååååååååååååå fina i alla fall, har viljat haft sånna hära ett bra tag. Nu passa jag på under rean och köpa ett par fina Vagabond!!


Aceton

Hade inget  aceton hemma så de fick bli att måla naglarna en gång till på de gammla nöta naglacket. Nått var jag tvungen att göra för mina naglar såg förskräkliga ut.  Måste köpa aceton  i morgon! Men glömer ju av de hella tiden.

Föresten nån som vet något bra naglack som inte kostar så mycket men ändå inte nötsbort så fort!?? För de jag har nu håller ju knapt en dag innan de har nötsbort lite.



6/1-09

Så här såg jag ut i dag dock inte på jobbet! När jag är hos gammlingarna så ser jag ut som ett päk, tovit hår, glasögon och slitna gammla kläder! hahaha




Tröja- MONKI
Byxor- INDISKA
Skor- Don Donna från Wedins

Måla!

Nä nu ska jag komma i gång och måla i alla fall börja skissa lite för de kan jag ju göra i min lilla lägenhet. Måla med Akvarel kanske inte blir av än på ett tag då min lilla lilla lägenhet inte riktigt passarsig för det.

Nä nu ska jag ner och duscha. Så trist! Släppte löst mitt hår, fy fan för de. Måste klippa mig nu! Men jag hatar att klippa håret. Så tråkigt.

Trötter

Vilke trött sambo jag har ligger brevid mig i sängen nu och snarkar har sovit sen 18.00. Han är så trött sen han gick upp klockan 6 i morses. Haha. Skulle vilja göra han sälskap för jag är så trött  men frågn är om  jag skulle sova hela natten då. Sover så dåligt i vanliga fall öven om jag är dötstrött.

Trettondagsafton

Ja i dag efter jobbet skulle jag in till stan och ordna lite saker men till min förvåning upptäcker jag att stan har stänkt. Jävla klämdag.  Det är ingen röd dag vi i hemtjänsten jobbade som vanligt, men butikerna orka inte ha öppet i alingsås, men på julafton då orkar de! kan förstå om de har stänkt trettondagen som är röd men inte trettondagsafton. När de alltid annars  har öppet lördagar eller söndagar. Besviken blev jag i alla fall, men plonboken (och killen) blev gladare.

Blondinbella eller bloggbella?

Eller vad är de hon nu vill kalla sig? Hon vill ju ha en mer vuxen blogg har jag hört nu. Jag har själv inte läst hennes blogg varit inne där en gång för att kolla men insåg snapppt att det inte var något för mig. Däremot så kan man ju läsa om henne i tidiningar och se henne på tv i bland. Jag kan förstå att det blir mycket för en ung tjej att klara av med båda skola, bloggen och allt som hon ska göra runt bloggen samt alla förväntningar och "krav" som ställs på unga tjejer med utsendet och allt.  Men det jag inte förstår nu med denna tjejen förutom många åsikter som hon har, så förstår jag inte detta med henns paus från bloggen. Eller jo jag förstår henns paus och att hon ville ängna tid åt skolan och att de var mycket för henne. Men nu kommer vi till biten jag inte förstår, hon tog bara paus någon månad så som jag har förståt det och visst klara hon sig med det så är de väll bra men då tycker man ju att hon borde lugna ner sig en smulla eller hur? Om du nu var så jobbit och hon blev helt slut körd och klarade inte av saker och ting? Hon var ju med om något jobbig "sexuell antastning/ våldtäkt" i Italien (har inte fått någon kläm på vad som hade hänt där) men som sagt måste vara jobbit psykist för henne. Och visst man ska inte sluta leva för något sånt bra för henne att hon inte deppar i hopp totalt. Så varför tar hon de inte lungt nu då och tackar nej till saker och ting? Nu ska hon vara med i Lets Dance är inte de tids krävande och att hon kommer känna press från media? Varför tackar hon inte nej till det om hon hade de så jobbit för 3månader sen? Har hon så mycket mindre att göra nu, vill hon inte känna sig som en vanlig tonåring längre ller vad håller tjejen på med? Känns som om hon bara vill ha uppmärksamhet både med att hon kände sig slutkörd och detta med Lets  Dance.



Blondinbella - Isabella Löwengrip. Foto: Micke Grönberg/SR


Va tycker ni om henne? Missar jag något när jag inte läser hennes blogg?

Jobb jobb jobb

Jag bara jobbar nu! jag är så trött när jag kommer hem kan knappt hålla ögonen öppna när jag kommer hem. Har jobbat fredag, lördag och söndag och ska jobba alla dagara fram till fredag. Tror  jag ska vara ledig sen till helgen. Måste försöka tacka nej till och jobba så mycket, aldra hälst  när ja inte äns gillar jobbet.

Kofta



Det blev en lång kofta från JC i dag när jag gick på stan. Den har kostat 399kr

Armband

 

Dessa arbend kommer på Lindex, hitta dom på rean. Det svarta kosta 25kr och de andra 30kr. Armbandet med hjärtat är ett gammalt tror t.o.m.  att jag har fått från en frida tidning eller något  liknande men jag tycker den är sött.

Sova!

Nu ska jag sova jobbar melan 7.30-14.00 i morgon på jäävla hemtjänsten fan om nån ringer sig sjuk.!!!

Sov så gott med er!!!

Puss


Muskler

Jag känden att det började dunka brevid mit knät för en stund sedan, när jag väll tittade på knät så ser man att de dunkar i benat. Ser sjukt äkligt. Jagbörjar hojta på killen att han skulle titta. Men han blir bara irriterad och säger att de var men muskel ryckning bara å att de inte är någon fara. Nä farligt trode jag ju inte de var man jag tycket de såg äkligt och coolt ut när mjukisbyxors tyg ovanför knät rörde på sig väldigt tydligt.

Men killen viste inte varför man får muskelrykningar. Vet ni det?


Veronica Maggio

Hon är sååå sjukt snygg, och jag gillar värkligen henns musik och klädd stil.

  

 



Den här CD skivan har jag hemma, väldigt bra ska nog köpa hennes nya också. 


Musik!

Ja som ni  har förståt nu vid detta laget så sitter jag och lyssnar på massa mysik som jag inte kan låta bli att lägga upp på bloggen och vissa er vad jag lyssnar på. Musik får mig minnas massa gammla minnen och känslor när man lyssnar på dom. Kan både vara sjöna känslor, lyckliga, arga, harmoniska och ledsna!

Har ni någon speciel låt om ni blir lyckliga eller sorgsna av?

SnOOk

Mr. Cool vem mins inte den?? Ta av dig din trukarkeps. !!!! 



Kommer ifrån

 

Längst fram i Taxin


Lejonhjärta


Snook sjukt länge sen man lyssnade på dom men de käns lika skönt nu när man lyssnar på dom.

Inga Problem

Sjukt bra lått! Mycket tänk bart!

Snook


Veronica Maggio, Snook, Petter

Adam Tensta

MY COOL

Gillar tjejens kläder i denna vidion, så skön stil.


Before U Know It

Maskinen

Alla som inte dansar är våltäksmän,hahaah så sjukt rolig text.


Segertåget

Högklackat!

Att gå i hög klackat kan vara jobbit och svårt. När jag har suttit och väntat på tåget har man sett många människor gå förbi en på stationen och många går roligt i sina högklackade skor.

Denna filmen hitta jag på Youtube.com och många går som de tredje alternativet vilket ser sjukt roligt ut. Det var så jag börja tänka på hur jag går, usch började fråga mamma om jag gick så men hon sa att de såg normalt ut men jag undrar det ja. Tror dock inte man ska börja gå i 15cm klackar de första man gör, jag började med ganska låga sen gick jag till kankse 10cm klack fast som var ganska tjocka. Men jag trivs inte i att gå för höga, får ganska ont i fötterna fortfarande av det. Men man känner sig väldigt mycket mer kvinlig i klackar. Kom i håg att sätta ner hälst hällen fört men har du väldigt hög och smal klack set ner hela foten och sätt ner fötterna rakt efter varandra. Sätt absolut inte ner tåna först. Så har jag förståt att man ska göra.



Här har vi lite fler filmer som tipsar om hur man går i Högklackat.

 

 

Hur har ni lärt er att gå i högklackade skor??


Vad tror ni om detta som de pratar om? Köper kvinnor mer hög klackat för att få bätre självförtroende?

Fronda

Fronda var länge sen man hörde, här har ni massa  sjöna låtar med Fronda!




Britney Spears

CIRCUS




TV box

I dag ring jag Tele2 och pratade om min TV box igen som forfarande inte funkar. Men nu i dag kunde det äntligen hitta min sysster abunemang på TV boxen och skicka en ny. Så nästa vecka får jag förhåppningevis en tv box som funkar. Yes inte bara 1,2 och tv 4 att se på!!!

Ond i huvet

Nu har man kommit hem, fått något i magen och sovit en stund hch äntlig har min huvudvärk från en jobbig arbetsdag utan rast och massa stress. Jävla skit jobb, blir så trött på hemtjänsten. Alltid folk som ringer sig sjuka  och vi får inte tag i någon som kan jobba eftersom alla timvikarier är redan intagna, sen blir de givet viss missar i planeringen under dagen så man är tvungen att göra inköp som inte är inskrivna. Så skoj å stressit har jag haft det i dag. Fan va jag är trött på de jobbet!! Men man ska väll vara glad att man har jobb även om man håller på och sliter ihjälsig! Tycker dock att en rast ska man väll få??

Beroende!



Jag måste ha lepsyl annars torkar mina läppar sönder. Dock kan jag bara använda Weledas Lip Balm, allt annat hjälper inte. Detta kostar ca 50kr, men är värt varända krona!  Jag hade ett annat lepsyl som jag köpte från Apotekert förut men dom sluta göra det för ca2år sedan, men som tur hitta jag detta Weleda. Som räddade mina läppar!


Student smycken

Detta är smyckerna som jag ahde på mig nu på nyår som jag fick i student prisent av mamma=)
Visst är dom finna?

  



Parlamentet!

Nu kollar jag på Parlamentet och Björn är så klart me.. hoppas de blir skoj=) Vi kommer även få se massa gamla klipp  de blir nog roligt, jag gillar Parlamentet. Vad tycker ni om det??


NY ÅR!

Så vad hände på nyårsafton??  Vi kom fram till Onsala vid 19.00 tiden och då var det massa folk där redan som höll på att laga mat högt och lågt. Vi fick välkommst bål och stod i en stor ring och skålade för att vi skulle ha en trevlig kväll.  Vi blev nog 25st där borta och jag kände bara 3 bra och har träffat 4st till någon gång innan.  Såå många okända ansikten. Vid 21 tiden åt  vi all mat som alla hade haft med sig, blev mycket gott, min laxröra var uppskattad vilket kändes bra.

12 slaget på natten firade vi nere på bryggan och kollade alla fyverkerierna som grannarna smälde över allt. Skumpa blev det också ocn en kyss på 12slaget fick jag också.  Det var såå kallt så jag frös nästan sönder handen. Haha Kändes dock lite farligt att vi stod på en brygga dom flästa var ganska fulla.


Här är lite folk ute på bryggan min killes rygg ser vi främst i skinjackan.

Sedan innlede vi det nya året med dans, jag hade skoj men blev lite orolig för killen som satt för sig själv och hade trist.  Han gillar inte å dansa och han kände ingen så jag kan förstå att han hade trist.

Vid 3 tiden blev det efter rätt chocklad musse som hade varit i frysen fick vi, mycket smaskit. Efter detta gick jag och killen och sov. Jag hade mycket trevligt men dåligt samvete för att killen inte hade skoj. Jag hade faktist haft roligare utan honom. Eller om han hade haft någon att leka med. Inte lätt när vi inte har vänner på samma ställen.

Vaknade i dag vid 11 tiden i dag och hjälpte till att städa, senan åkte vi 12.20 och kom hem 14.30. Så skönt när man kommer hem.


Nyår 2009

I går var jag klädd i en djuporingad svart kläning från JC och över den när jag frös lite så hade ja en kort kavaj som jag har köpt på  hadBok nyligen.  Jag hade på mig smyckes-set som jag fick på min student  av min mor. Jag hade på mig silvriga  pumps tror jag köpte dom på Maxi för typ 49kr nån gång föra året men aldrig använt dom.


 

Ni får se bilder på smyckena någon annan gång.

Hemma

Äntligen är man hemma! sååå skönt! Så trött var jag när jag satt på bussen, sen tåget och sen ett till tåg!!!

RSS 2.0