Passar?

Hitta dessa örhängerna här hemma tror ni inte dom skulle kunna funka med detta halsbandet som jag köpte nu? Så synd att samma halsband fast i guld inte vara lika snyggt, eller guldfärgen inte var snygg, den såg nästan gul ut, blää.


H&M av allt?

Jag fick vänta på tåget lite i Malmö och ja då titta ja i butiker och av alla butiker så shoppa jag i H&M, hur tråkig får man vara?


Det blev i alla fall ett par kortare leggings till sommaren, ett par solbrillor, halv tjocka strumpbyxor, halsband och örhängen.

Helgen 27-30 Mars

 

Ja så här såg jag ut i helgen vid olika tillfällen. Sissta bilden är kläderna jag hade på mig när vi festade i Köpenhamn.

Malmö+Köpenhamn

Ja i fredags eftermiddag åkte jag ner med tåget till Malmö, där jag möttes upp av en spralig Krestin. Vi åkte hem till henne och sedan blev de ett gals vin på ett mysigt litet ställe i Malmö. Denna kvällen slutade dock med dans och vi kom inte i säng förens vid 3. Dagen efter på lördagen var de upp tidigt och möta tove vid tåget som skulle ta oss till Köpenhamn. Väll i köpenhamn gick vi runt och titta lite först i innerstan men blev inte mycket shopping svenska kronan står ju så dåligt till danska så de blir ju sjukt dyrt allt. Men vi gick och titta på lite se värdigheter, som den "lilla sjöfrun" eller vad den heter. Sedan på eftermiddagen så hittade vi ett vandrar hem lite utanför, var världens skabigaste område men vandrar hemmet var hur mysigt som hälst. Vi tog ett tre sängs rum för oss själva för 600 danska inte så illa 200danska var. Vi som lite middag på deras stenhårda sängar och vakna vid 18.00 av att magarna kurrade då gick vi upp och gick i väg till en Indisk resturang. Hur nice som hälst, jag har inte ätit indisk mat, men de var ur gott. Men vi drog oss tillbaka till vandrar hemmet för att byta kläder till något festligare och dricka lite vin ( blev mycket biligare att festa på vandrahemet plus mysigare). Helt plötsligt hade klockan blivit 12 utan att vi hade märkt det och ut bar de av till ett stort uteställe med blandadmusik på olia våningar som vi hade blivit tipsade av en ur gullig kille som stog i repan på vandrahemet.. Han kom från australien och prata sjukt sexig engelska. NICE säger jag bara, men men man har kille, så titta men inte röra. Detta uteställa var hur bra som hälst rolig musik och sköna människor. Helt plötsligt stängde dom och klockan var 6 på morgonen, jag vet inte var tiden hade tagit vägen. Blev lite natta mat eller frukost kan man säga sedan var vi vid vandrar hemmet ca 7 och vi fick sovit till 9.30 för sedan skulle vi lämna vandrahemet klockan 10. Vi var så bakis, men vi tog oss till malmö där jag och shristin domna bort i hennes lägenhet tills klockan var 5 då vi kunde röra på oss lite. Jävlar va bakis man har börjat bli nu, usch börjar bli gammal. Förr kunde man festa ena kvällen och gå upp och jobba nästa dag tidigt utan problem och ingen bakfylla.  Va har hänt med än de senaste? Sedan blev det mysig film kväll på söndagen. På måndag klockan 12 satt jag på tåget hem till GBG. Så mysig helg. värkligen hel lyckad. 


   

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från min resa till Malmö och Danmark. Såå skoj men hinner inte skriva så myket nu.. Jag ska iväg till min sysster och visa upp lucas för Malin.. så mysigt!!!

Lily Allen

The Fear


I don't know what's right and what's real anymore
I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear?
‘Cuz I'm being taken over by The Fear

Ny dag!

Ja så var det fredag i dag! Jag har redan varit i väg på maxi och handlat lite små saker. En liten schampoo flaska, liten tandkräm och deo. Jag köpte även en ny tandborste. Onödigt kanske men då slipper ja ta med så stora saker.


Byxor


Usch säger jag bara!
Dom ser inte snygga ut alls. Som min kompis sa när vi gick på stan , det ser ut som om man har skitit på dig med ett par sådana byxor. Aldrig att jag skulle dra på mig ett par såna. Inte äns hemma tror jag.

Vad tycker ni?

Skolan!

Jag håller på med intagnings uppgifter till skolan ja ska söka in till. Nu har jag gjort klart tallreksmönstrett so  ska vara inspererat av sagovärlden.  Dessa två blev det nu ska jag bara välja en av dom och skriva lite om den.


En med älv vingar främst och  en med något mörkt med spindelnätt som sveper in.

Stan

I dag var ja på stan med syrran och lilla Lucas, väldigt myssigt, syrran shopade kläder till Lucas och sig själv. Jag lyckasdes hålla mig hyfsat ska ju till danmark i helgen, men de blev en liten tröja från Ginatricot, med samma tryck som linnet jag fick hem nyligen.


26/3-09

 Mina kläder för dagen!


Klänning och leggings - Gina Tricot
Skor- scorett
Halsduk- Lindex
skinnjacka- Cubus
Väska - Belle Shoes

Kofta- Cassels


Godnatt!

Nu ska jag sova.. Skriver inte så mycket nuförtiden. Har ingen insperation och känner mig ganska nere. ska börja skriva flitigare sen när jag känner mig bättre. Kramar på er. Några förslag på vad jag ska skriva om?

Gina

   
Detta fick jag i brevinkastet. Satt fint borda två, vill ha ett par till såna glansiga leggings (199kr).
 Linnet 129kr.


Hej!

Jag är deppig har inte bloggat på två dagar.. usch vet inte hur vi ska få de att funka jag och killen. Allt käns bara skit! Han ska va i Luleå i sommar och jag i Alingsås.. Fan skit ja orkar inte! Allt är bara fel. vill bara va med honom men inte när han är deppig som han har varit i Alingsås. Hur ska vi få det att funka!?

Gina Tricot



Såå snygg! Denna ska jag köpa 129kr.

Sjuk

Eller det är jag ju inte heller men känner mig svag i kroppen och mår lite illa.  Usch jag vill inte bli sjuk!!!

Fika i GBG

Ja i dag har ja varit i gbg hela dagen och träffat Emelie och köpt pysselsaker. Gick runt i mina nya höga skor, och jag har såå ont i mina fötter nu. Var väldigt myssigt å träffa emelie!

 
Jag köpte silkespapper, glitter och ett svart papper, sedan köpte jag också ett par strumpbyxor som ja ska klippa sönder.


Klänning från Monki 180kr.

20/3-09

 
Jacka- Vero Moda
Väska- Lindex
Kofta- Monki
T-shirt - Team sportia
Skor- DinSko (jag älskar dom)
Leggings- Zara (Första gången ja riktigt använder dom och de håller inte alls, är jätte nöta redan.)

.......

Fick mina fina skor i dag tur det, är inte allas humör att skriva eller göra något är deppig! Prata med killen nu mysigt. Men käns bara som om han inte saknar mig och vet inte hur vi ska lösa vårat förhållande. Klarar inte bo i Alingsås eller Luleå. Va ska vi göra?? Bara båda får jobb å grejar samtidigt vill ja inte flytta från min sysster och hennes son! Livet är inte lätt!


Sko

Jag kan inte låta bli, tänkte på dessa skor här om dagen och nu hitta jag dom igen på dinskos hemsida, jag måste ha det! Såå sjukt snygga är dom!!!! Längtar tills ja får hem dom, kommer dock inte kunna gå i dom men skit samma.


killen!

Ja nu är killen i sverige, prata med han en snabbis dom  var i småland och då var klockan 19.00 och de hade redan kört hela dagen från tysklan. Nu skulle de fortsätta köra i sträck ända upp till Umeå. Dom kommer vara såå trötta sen.  Ville ju prata och säga god natt! men han kör bil så det får vänta nån dag till.

Panik!!!

får panik vill bara ha min kille här, men han är så långt  borta! Vill bara i alla fall kunna prata med han i telefonen lite längre!! Men dom är fast i hamburg! Vill bara ha han här nu. Känner mig så nere när han inte är här vill iente göra något. Vill bara mysa med han!!

Stan!

Var på stan och skulle kolla på pysselsaker,  men alingsås hade inget som jag ville ha. Så de blev kläder. Fan ja ska inte shoppa ju!!!!


Kappahl 39kr rea.


Tunika Gina Tricot 99kr rea.
Spets leggings  Gina Tricot 99kr rea.

Älsklingen

Ja nu gick bilen sönder i gen för killarna, så dom kom inte innanför sveriges gränser i dag. Såå tråkit. Ville prata med honom i telefonen hela kvällen men de har man ju inte råd med så som det är nu. Saknar han så mycket!!!

Dock börjar ja känna mig lite orolig, jag borde ha min mens nu men den har inte kommit än. Vet inte hur mensen och de är efter att man har slutat med p-piller men jag trode den kom som vanligt vid samma tidpungt. Hoppas den kommer snart. Vill inte ha barn nu.

15/3

I dag blir det kalas igen, jag ska i väg nu och hjälpa till hos min morbror.


Lördag! 14/3

Ja i går blev de inget bloggande  jag jobbade fram till två sedan åkte jag hem och fixa till mig lite. senare på kvällen åkte jag till Sofia i gbg och festade loss ordentligt. Onycktra som bara den gick vi till Gretas och dansa loss. Sissta tåget hem satta jag mig på trött i benen och föterna men glad. Dock var är jag inte lika glad i dag. Ont i huvudet och mår illa. usch jag har aldrig varit så här bakis, kan inte förstå varför jag ska bli så bakis nu för tiden.

Jag ska ladda upp lite bilder senare på hur jag såg ut, dock glömde jag kamran så inga bilder från gårdagens festande=(

Hallå där

Nä men va hände! Nu shoppa jag ju ändå!

 
Två T-shirtar fråm Lindex, 29kr styck (rea).

Liten bloma från Lindex 29.50

 
Fina bodys från Gina Tricot 129kr styck, jag älskar den rosa såå mycket såå mysig!

En T-shirt för 49kr (rea) på Gina Tricot.

På Gina Tricot har dom hur många snygga rockiga  och coola T-shirts som hälst för 99kr. 



13/3-09

jag ska hem till mamam nu och hämta mitt nya VISA-kort såå skönt. äntligen kan ja shoppa i gen fast de ska ja ju inte.. Vi får la se hur det går. Ska även till Bibloteket och kopiera lite arbetsintyg. 

  
Kofta - Zara
T-shirt - Från någon butik i Dublin.
Kjol- en om syd klänning från Gina Tricot.
Leggings- Gina Tricot
Skor- Scorett
Armband- Lindex
Jacka- Cassels
Halsduk och vantar- Indiska
Väska- Kappahl
Bytte till vita skor sen från EouroSko

Personligt brev

jag sitter här och försöker skria ett personligt brev till utbildningen jag ska söka men de går inget bra ja kommer inte på något!!! Har skrivit många brev till jobbansökan men jag vill inte skriva så som man gör till ett jobb. Vill värklige komma in på denna utbildningen men  vet inte hur ja ska lyckas.



Har ni skrivit personligt brev till en KY-utbildningen? Hur fick ni till brevet så det blev bra?

Armband!


så coolt armband från H&M! 149kr kostar det, dock ingen summa jag skulle lägga ut på ett plastigt armband. Men snyggt var det!

Vädret

Var fasiken kom snön i från? J**ra snö storm! Jag blev helt pisse blött när jag kom hem till mamma från mormor och morfar!  Varför kan det inte vara vår nu!!!


12/3-09

 

Kofta-Zara
Body- Gina Tricot
Kjol- Gina Tricot
strumpbyxor- Gina Tricot
Skor- DinSko
Armband- tror H&M


Dessa hörhängen har jag till, tror dessa är ett par gammla  från H&M .

Ja så här ser jag som sagt ut i dag, ska till min mormor och morfar och överaska dom men lite fika om dom nu är hemma. sen bär de av hem till mamma.


Va gör ni i dag?


Body ginatricot!

Nu har jag hittat snygga bodys på gina, skulle vilja ha dom men lite längre armar både i rosa,svart och vitt! jag vill köpa dom men jag bode inte och nu kan jag inte ens göra det eftersom mitt kort är spärrat!  Hoppas jag får nytt snart!


H&M


Dessa kommer från H&M, Gladiatorsandalerna är såå snygga och de kostar bara 198kr, vill köpa dom men jag ska ju inte shoppa mer.  Sovmask 29kr tycker den var ur sött!

Outfits * 2

 
Lång Tshirt - Ellos                                    Body - Gina Tricot 
Kavaj - Vero Moda                                     Kavaj- Vila
Leggings- HM                                            Byxor- JC
Skor- Scorett                                              Skor- Scorett



Vilken tycker ni är snyggast?

Jippi!

I dag har jag en sån bra dag va!
Dom ringde från ICA  och sa att dom hade hittat min plånbok sååå skönt! Sedan har jag mailat skolan jag ska söka in på angående arbetsintyg och det har löst sig nu!!! Såå bra nu kan Lekhörnan i alingsås Dra åt Skogen! Dom är inte nått hjälpsamma utan bara otrevliga.. Jag ska aldrig gå ner dit till dom j**la idioter! Om  man får säga såå! Är ni i Alingsås handla inget där!!!

Men nu är jag såå glad! För allt löser sig för mig!
Nu fattas bara att killen kommer hem!

Puss


Put a ring on it

Beyonce - Single Ladies

Denna låter är så go att lysna på dock är vidion så hädelserik men den är rätt bra också.

Tycker min kille ska lyssna nog på denna låten. Vi har ju våra förlovningsringar liggande klara för att ta på sig i vårt badrumsskåp.  Men jag har sagt att jag vill att han ska göra något romantiskt när han förlovar sig med mig, så allt hänger på honom nu. Men han är så seg. Jag trode han skulle fria till mig nu innan han åkte i väg, men inte då. Mycket prat och lite värkstad. För det är inte jag som har pratat om förlovning det är han. Men han orkar inte anstränga sig och det är lite tråkigt! Får se om han gör något åt saken när han kommer hem.

Va tycker ni om förlovningar almänt?

Plånbok?

Jag är så klantig!!! Vem tappar bort sin plånbok på jobbet? Jo jag!!! Såå dumt.. brukar aldrig ha lösa pengar men givetviss hade jag 500kr i dag i den. Inte bra!!! Jag är såå dum.. nu har jag i alla fall spärrat mitt visa kort! Nån mer som är klantig som mig?

DINSKO

Jag hittar alltid massa snygga skor på DinSko! Jag ska ju inte shoppa något nuu!

   

7/3-09


Klänningen- Monki
strumpbyxor- Gina Tricot
Skor- Vagabond
Armband- Ett hårband från Lindex.

Kalas

Ja i dag fyllde pappa 45år och då passa vi på att ha kalas för han och mig med hans sida av släkten. Mycket fukos på lilla Lucas men de gjorde inget för min del. Såå mysigt och ha han sovande på sig! Jag stod för maten och de blev som en Italiensk Buffe och pappa hade gjort efter rätt banansufle.  MUMS!  Jag fick smycken av min moster, hon tycker det är så roligt att köpa saker till mig för då får hon köpa smycken och sånt tjejigt. Dock var dom inte riktigt min smak men men funkar säkert nån gång.


Från SNÖ kom smyckerna i från, dock tyckte ja inte örhängen passade så bra ihop med halsbandet.

 
Söta Lucas  sov nästan hela kvällen! Vilken going han är!!



Syrrans klänning som hon fick av pappa när hon fyllde år var alldeles för liten för henne nu efter att hon fått lucas, Hennes höfter är såå mycket störe va nu helt otroligt. Så jag fick den nu, har inte prövat den men den sitter säkert fin. Tråkit bara att hon inte har kunnat använda den något.

Fairy


Sitter och målat lite men än så länge har jag bara kladat denna .
Lite deppig i kväll!

6/3-09

Nu har jag gjort i ordning mig för i dag, nu ska jag sticka i väg och handla lite mat som pappa glömde till vårt kalas i morgon. Puss på er!

 

Tröja -Gina Tricot
Linne- syt själv
Leggings- H&M
Stövlar- Bella shoes
Halsband- Ur & Penn

Älsklingen!

Min sambo är borta än, käns så ensamt jag vill mysa med honom. Han har haft diarre i sexdagar, fick blod i det den 5dagen och han har varit i lite över allt i europa plus maroco. Käns inte så bra, men han vägrar gå läkaren!  Jag har pratat med sjukvårdsupplysningen och de sa att han borde söka upp läkare omedelbart. Sedan läste jag på internet att man ska söka upp läkare om man antingen har haft diarre i 6dagar eller har blod i det eller om man varit utomland. Men min pojkvän hade fan alla tre inte bra! men nu säger han att han mår bra, men när han kommer till sverige måste han söka upp läkare! Han kanske kommer hem till mig im 10dagar fast bara stannar en natt sen åker han upp till norrland och är borta några veckor till! Så segt och ensamt.


C <3 C = SANT


Tony Denozzo

  


SEXYYYYYYY!!! vill äta upp han!!!

Idag!

I dag har jag varit hos min sysster och träffat henne och vår gemensama vän som väntar barn nu i april, blev mycklet bäbis prat som jag fattar nada av men mysigt å träffa henne och se Lucas såå sött!


Byte

Ja nu fick jag tillbaka mitt paket från Ellos med minder storlekar. Detta satt så mycket bätre nu än de gjorde föra gånge. Så konstiga storlekar det har, en var 34-36 och en 38-40, jag menar jag har ju snarare i så fall 36-38.  Men detta stat bra och det är 34-36, jag kanske är smal ändå. hahahah.

 
129kr styck, gillar såna hära långa T-shirts.


Kommer ej ihåg priset,  fick rabatt i alla fall på den och den hade nog kostat närmare 300kr.

Födelsedag!

Ja i Lördags fyllde jag 22år, fick givetvss lite presenter av min familj, av pappa fick jag 1000kr, han var även med lite på mammas present som var en liten och smidig damsugare, dock vrål tung. Av min sysster och henns sambo fick jag en lång spegel som jag har saknat i min lägenhet. Nu kan jag äntligen se hela min kropp när man står och provar kläder och skor. Min bror hade varit själv och shoppat, jag blev förvånad, fick en pusselbok, där motiverna förestälde drakar. Ni som inte vet de såå är jag ett fantasy fantast och älskar drakar.  Fick även två brev på fredagen ett var från min sambos farmor fick 200kr av henne , det andra var från min vännina som är i stöten, av henne fick jag en biokväll tillsammanse med henne när hon kommer hem igen.

Fan va jobbit det är när man fyller år, hela facebook var fyld av gratulationer och telefonen gick varm hela dagen. Fast rätt skoj att man har vänner ändå:)

  

4/3-09

Gårdagens Outfit!


Väst- H&M
Tunika- Gina Tricot
Skor-DinSko
Armband- Cubus
Leggings - vet ej

Sommar!

Ja detta käns så långt borta! Men man behöver en fräsch bekini till sommaren!



Denna hitta jag på www.ellos.se,  50kr för varje del, givetviss på rean. Tycker den var sjukt cool.

Shopping

Nu ska jag sluta med å shopa har inte gjort det på en vecka nu, tror jag. Käns bra i alla fall. Fast det är nog inte konstigt att jag inte har shoppat eftersom jag får mina paket från ellos nu efter hand.  Så då käns det som om man shoppar nu fasten man köpte det för länge sen.  Fast den 28mars ska vi till Danmark jag och några vänner från min gammla klass i gymnasiet, då komer det bli lite lätt shopping. Förhoppningsvis har jag vant mig av med denna hysteriska shoppingen som har varit en tid, då jag har fått ont i magen om jag inte köpte en sak.


Örhängen

Äntligen fick jag mina fjärilsörhängen på posten. Tjejen jag köpte dom av på tradera var så seg.!


Så fina!

Bleka

Ja nu är mina blekta jeans jacor klara för denna gången. Blev nöjd med den första jag gjorde då jag spreyade lorin över hela och sedan i ett klorin bad. Den andra  fick bara ligga i ett lorin bad.

 
Före


 
Efter klorinet.


Va tycker ni?
Den korta jeans jackan blev inte så bra, men skot sama var inga dyra saer direkt heller.


ZERO

Coca Cola gör allt för att få killar att drika light prodrukter därför gör de en somde kallar Zero och gör väldigt grabbiga reklam filmer.

Coca Cola Zero


Coca Cola Zero


Se skilnaden bara på reklamerna, syns så tydligt vilket kön de riktar sig till, fattar bara inte bara varför killar ha något emot
att äta och dricka light produkter.

Coca Cola Light


Jag tycker att coca cola zero reklamerna är sjukt löjliga och överdrivet grabbiga.  Nån mer som tycker som jag?

Väst

Denna  västen från H&M har jag köpt, skicka efter den, dock köpte jag först en 36 som var på tok för liten, 38 som jag fick i dag satt perfekt. Fattar dock inte en sak, jag skicka tillbaks 36 och skrev att jag ville göra ett bytte till en 38. Dock gav dom mig tillbaka 129kr till mitt konto för min retur på västen st 36 och sedan fick jag betala igen för västen st 38. Kändes så onödigt.


129kr

2/3-09

 
Tjock tröja- H&M
T-shirt- Zara
Jeans Leggings- Gina Tricot
Skor- DinSko

Glasögon!

Ja i dag kom mina två nya glasögon! Så sjukt smidigt och billigt! 395kr styck, för både bågarna och enkelt slipat glas.

 



www.favoptic.se

RSS 2.0