stilcollage

Här är mit stilcollage som jag har gjort i dag i skolan efter att jag har intervjuat min köpare som vill att jag ska inreda hennes nyinköpta 2a (fast egentligen är de en av mina klasskamrater). Kändes väldigt flumigt.


gott gotti gott gott

Mums!!!

ett kex, med getost, färsk basilika och lite honung på bättre kan de inte blir. De är en grym smak kombination. Sen ska man bara ha något gott vin som passar till getost också så hade de varit toppen över i.

 

 


22/02-2010


yes så här såg jag ut i dag. Har frysit så mycket i dag när jag har väntat på tåg, spårvagnar och bussar, ingen rolig dag. Jag är orolig att jag inte kommer komma til Jönköping på fredag som jag har planerat. Käns som om tågen inte går alls, varken om de snöar lr inte.


hej alla glada

ja nu sitter jag hemma hos mamma skasnart gå till tåget. Undra hur mycket förseningar det är. stod inget på västtrafik nu så de blir en spänande överaskning. Jag skulle ju åkt till en i klasen i går men våga inte åka tåget, massa som var inställt. Jag känner mig ganska duktig, har ju sov morogn i dag och börjar inte förens 13.00, och då ligger jag faktist inte i säbngen utan jag gick upp klockan 8.00 och åkte till gymmet. De ni är ett mirakel. Fast de blev ju över en timmas sovmorgon ändå, för i vanliga fal går jag ju upp klockan 6.30, de är inte roligt. Jag är ingen morgonmänniska, jag gillar och vara vaken på natten.

Jag lägger in en bild sen på hur  snygg jag är i dag lite senare. Skönt att de inte snöare i alla fall:)

Helgen

I lördags hade jag kalas hos min sysster för släkten, jag fylle rinte förens om en vecka men ska ju vara i Jönköping nästa helg så de fick bli denna.  Sen i dag har jag bara tagit de lungt, legat i sängen och haft huvudverk hela döndagen och kollat ut på de snöiga vädret. Blää. Undrara hur tågen går i morgon, får se vi får se.


Lördags

Söndag

jäävla skit bilder men de får duga nu.

Hej då Lindex

Ja i fredags gjorde jag min sissta dag på Lindex, jag gav dem muffins och en litet tack  kort. Min handledare fick en flaska vin, hon blev väldigt glad och överaskad.


 
Själv fick jag kläder för 500kr på lindex, som tack för allt. Hur gulligt som hälst. Så jag valde kläderna ovan.


------

Nu har jag ont i hjärtat igen. Christopher ringde mig av misstag sa knapt hej, bara fråga om de var cecilia i gbg. Kände inte ens igen min röst sen la han på. Varför gör han så? Blir så arg jäävla tönt.

Kyss mig inte



Säkert - "det kommer bara leda till nåt ont"



Såå skön låt!


Jag vill veta att jag lever

Vägen som jag går på är inte stadig
Vem vet vart den bär
Om den håller vart är du då?
Kommer du att gå?
Om vi gåt tillsammans kommer vägen att spricka då?
Det gör ont att tänka på att falla i ett stort håll?

Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont'
Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont

På vägen vi går du sparkar bort små grus
Dom flygger i full fart långt bort
Du vänder ryggen och går
Runt oss är de mörkt av tätt skog
Ljuset kommer inte in, solen syns inte till
När ska vi se dagen igen?
Eller måste någon av oss gå

Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont
Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont

Kylan kryper på och de blåser upp till storm
Du håller om mig
Jag undrara vem du värmer
Jag känner ingen värme
Du står och drar mig på energi
Jag är inte ditt kärnkraftverk
Låt mig vara, jag mår inte bra
Du är inte här för mig

Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont
Måste man inte testa för att veta?
Jag vill veta att jag lever
Men jag vill inte ha ont


Tradera

yes jag har handlat på tardera två klämnigar en som jag har viljat ha länge nu men aldrig hitat i svart på Gina Tricot, och en annan snygg från Monki ca 250kr kanske lite dyrt men som sagt letat efter den ena väldigt länge så de får funka.:)

 

Lite shoppat

Lite småt.


Älskar svart via solglasögonen från Lindex 79:50
2-pack strumpbyxor  en prikig och en randig 49:50
 

Kläning Lindex rea 49:50

 



Jag fick min sommarklänning från ellos.se i dag, den var skit fin dock  hade jag viljat ha den lite kortare får se om jag vågar mig på att förkorta den. Den är ju ganska vid nertil och de kav bli svårty att sy upp. Jag tycker de blev riktigt snyggt med min skinjacka till. Jag kommer nog bo i den i sommar.


10/02-2010


Tja! I dag har jag sett ut som en skogshuggare/ ballerina, jag älskar att mixa lite sött och groft eller va man ska säga. Jag har trivs så bra i detta i dag, förutom att de var såå jäävla kalt inne på Lindex usch. När jag väll har gått ut i dag har jag drat på mig ett par höga benvärmare från HM som går till låren.

Skorta- BikBok
Kjol- Gina Tricot
Skor- H&M
Armband- Blandat ,men de flästa kommer från Lindex och Ur&Penn

09/02-2010



Så här såg jag ut på min parktik i dag på Lindex.

Under har jag en svart klänning med axelvadar från Monki
Tröja- Gina Tricot
Leggings- Lindex
Skor-H&M
Armband- MQ och Bianco
Halsband- Blandat

Göra illa sig

Ja varför gör jag illa mig själv? Jag hittade gammla kort på ett mineskort som har varit borta på mig och mitt ex. Givet viss kollar jag på alla bilder och även ser på de små filmerna jag tog på honom för två år sen när vi var iväg på vår lilla resa till Dublin. De gör så ont, för jag ser hur kära vi var då, att alla dem känslorna kan försvina så fort.Jag känner hur jag sakanr kärlek, saknar att ha någon att dela allt med. saknar att se in i ett par mjukakärleksfulla ögon. Att höra någon säga jag älskar dig och kyssa en strax där efter.

Jag var dum nog och hitta ett gamalt e-mail där han också förklarade hur mycket han älskade mig och hur mycket han ville ofta för mig. Vart tog de vägen??? Vad hände med oss? Nu svarar han inte äns på mitt mail. Nu ger jag upp, tydligen kan vi inte äns vara vänner. Jag älskar honom inte längre, men de blir honom jag tänker på när jag saknar kärlek,närhet och att mysa.

Fan va jag saknar att ligga och mysa bara ha någon som håller om en, någon som kysser en godnatt. Någon att skratta och gråtta med.

Jag har underbara vänner som ställe upp för mig och så som jag alltid kan snaka med. Men hur deppig jag är i bland får de aldrig reda på hur dåligt jag mår när jag sitter ensamhema ska de aldrig behöbva veta. Tråkigt nog fick en av mina vänner reda på lite på fyllan engång när jag blev helt borta av sprit. Då grätt jag och sa för mycket. Nu har hon börjat fråga hur jag mår och om jag verkligen är okej, men jag vill inte att hon eller någon annan av mina vänner ska bekymra sig för mig. jag klarar mig har alltid gjort genom åren när jag har varit deppig. Har varit det till och från nu sen jag var 12 eller något. Allt beror inte helle rpå att jag har kille, jag var som sagt även deppig när jag hade kille, fick även då ångestatacker.

Jag är ju inte deppig jämt men i böand är jag de mer och oftare. jag har mina lyckliga stunder och dagar då allt är bekymmersfritt.


LINDEX

Ja att praktisera har sina fördelar ock nakdelar, nakdelen är att man hitta kläder man vill ha hela tiden, fördelen är att man kan paxa dem innan någon annan och få 30%.

 
Så här kan man se ut när man fixar en outfit från lindex, dock inte skorna, solglasögonen eller stora rosetten


 



   

 


Innan afterwork

Efter praktiken i fredags skulle jag på afterwork men jag sluta lite tidigare så de fick bli lite tittande i butiker innan jag möte upp med mina klasskompisar i gbg, detta gick ju inte så bra eftersom jag inte kunde låta bli att shoppa.


 
Monki rea



Nu köpte jag ett par shorts på weekday (de uppvikta), så nu har jag ändrat på de andra byxorna som jag gjorde om till shorts, jag bara klipper av dom och struntar att vika upp dem.

H&M härlig tun skorta, fans även i krämvit men denna passade mig bätre, tuff färgklick till sommaren. tror de var för den 349kr

 
Gina Tricot 49kr

 


Hallo

Nu är jag hemma men jäävla subba till pappas tjej har inte åkt än även om pappa inte äns är hemma, asså kan inte hon vara med sina barn något på helgerna. Visst kan förstå pappa att han vill va hemma lite med men han vill ju vara de utan henne men hon fattar ju inte de och han är för feg för att säga de. ååå blir så trött på de. Sedan så har hon fan en dotter 13år som kanske vill umgås med sin mamma något. Sedan så säger hon ju inget begripligt till mig ändå, fattar ju inget va hon säger och hon paratar ändå, hon fattar verkligen inte att man inte fattar något heller. jag bara sitter och nickar lite då och då, tittar inte äns på henne. Oftast sitter jag vid datorn och skriver och lysnar på musik men som sagt hon fattar ju inet att man vill vara efter och inte orkar lysna på hennes mumel som man inte fattar något utav. Så fort jag går ut min skola ska jag flytta här ifrån. Jag ska verkligen inte bo hemma mer.

sommar

Det var denna klänning jag ville vissa er i går som jag ska köpa tror jag. hahaha Rätt coola sandaler jag hitta också, men tror inte jag köper dem. Men de är fina, men jag ska nog inte köpa så mycket mer nu, jag vet att jag har sagt de för, men nu måste jag försöka.


Ja dem är väldigt fina men de kostar  379kr och jag har inte råd med de just nu.


Jag vill heldra ha ett par såna hära sandaler som jag kan använda till allt, men dessa är inte helt klockrena, jag hade viljat ha alla nitar i silver. 399kr


Denna klänningen ska det bli, 299kr kostar den, liknar än som jag villa ha föra sommaren på Gina Tricot, men som tog slut ganska fort. Tror jag kommer trivas fint i den om de blir en lika bra sommar som vi haft vinter.

God natt alla

Själv kan man inte sova lyssnar på lite musik och ligger och funderar i mammas soffa. Orkar inte sova hemma i nat när pappa och hans tjej ska sova hemma hos oss, gillar inte henne. Eller snarare begripper jag mig inte på henne hon e konstigt, fattar nada av vad hon säger.


fattar inte att man inte kan bra vara glad, mina känslor går fram och tillbaka men allt för ofta är jag deppig och orkar inte göra något. Allt är bra bläääää. Och jag känner mig abra misslyckad och är inte bra på något.

O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?



Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Skönt låt. Får lysna lite på den så man förstår texten. Många saker som är så sanna.

Några bitar som jag fastnar för är:

Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?

Va jobbigt allt blev

Ja nu hittar jag inte min USB kabel till camran så jag kan inte lägga in bilder. Sedan skulle jag nu betsälla en klänning jag hittade på Ellos.se men nu funkar inte deras sida så de går inte heller. Hitta en fin sommarklänning nämligen, liknande än som jag ville ha från Gina Tricot föra sommaren, men som tog slut. Sur jag blir nu bara jag inte glömmer av att gå in i morgon och titta.


Härlig låt

Denna låten är så mysigt helt underbar. myspys

Owl City - Fire Flies

hej

Usch va rädd jag var i går när jag kom he,. Jag rode att jag hade tappat bort min camra när jag var i gbg efter praktiken en snabbis. yes ni hörde rätt jag var i gbg och shoppa så klart:) skulle bara kolla va de fans för skidjackor och kolla om något Gina Tricot hade fajkskin byxor i 36, men de fans ju inte såå segt. sen blev de massa annat.  Plus att jag inte bara titta på skidjacka utan en fick följa med mig hem, dumt nog så var de inte rea på den men den var sjukt snygg och passa brädan exakt, samma märke och är gjord till brädan. Fans myxor också men dom var i grunden vita, och de blev lite för mycket. Jag ska ha svarta plus jag ska köpa hjälm, goggels och rygg skyd men de tar jag på rean sen.


Stadium 1800kr

RSS 2.0