Blir inte i dag!

Ja vi skulle ju ha åkt i dag klockan 18.00, men de blev inte så vädret ville inte att vi skulle åka, blåser aldeles för mycket! men i morgon blir de av dock inte sex på kvällen utan halv sex på morgonen och då är de bara att börja jobba med än gång när  vi har kommit fram till än! Om båten inte sjunker innan vi har kommit fram för att de är så tungt tack vara all vår mat! Ha de bra alla! För nu kommer jag inte skriva på en månad!



Dettta är vad min vardag kommer att bestå av i 20-30 dagar!!!
Löja löja löja

Rom Rom Rom


Skoj va?


I dag åker vi!

Eller vi får väll se hur de blir, de blåser mycket i dag så vi får se om vi kan åka båt ut i dag kanske får vänta tills i morgon. Nu har vi pakt ner allt i svarta stora påsar så de inte blir blött när vi ska åka båten. I dag har vi städat och gjort i ordning i vår lilla stuga så de inte är så stökit när vi kommer hem. Hppas att killen pappa har fixat lite på vår bil när vi kommer hem.



En Nissan Micra -89 är de vi har=) ser ut som på bilden ovan, är dock inte vår bil på bilden, vår bil är lite mer sliten.
Men en helt okej första bil.  

Sissta dagen!




Så här såg jag ut i dag min sissta dag på indiska!!!

Dekoratör!

Nu gjorde jag min sissta dag på Indiska kändes lite vemodigt att lämna alla.  Dem har varit så goa alla och jag har lärt mig så mycket aldra hälst av deras dekoratör! Har fåt vara med henne mycket och hjälpa till. Hon tycker jag har öga för färg och form och tror jag skulle passa som dekoratör! Vilket jag hoppas jag gör ska söka in till de men de kommer vara svårt! Hoppas jag lyckas sen i maj!


Fönstret jag gjorde v.38.



Fönstret jag har gjort v.39.





Denna vägen med gröna och lila kuddar gjorde jag i dag!

Skit!

Vet ej va jag har gjort men allt de fina på min blogg har försvunit orkar inte göra iordning  den än!

Torsdag!

Lila å blomigt var de i dag!

I dag fick vi reda på att vi ska åka och rensa fisk vi åker redan den 27/9 sp snabba ryck. Ska bli gött och få pengar efter 30dagars jobb får vi ut minst 25 000, och vi kommer inte äta eller göra något under tiden som ommer kosta något så de blir gött. Världens skitjobb men  de får de vara värt sen kanske vi drar nån vecka till Italien. Vi måste fixa några delar till vår bil vi har fått, ett nytt tendlås och batteri så hans pappa kan laga bilen medans vi är borta.


(tryck på bilden så blir den störe)

Onsdag

     
 
Ja i dag hade jag på mig denna söta T-shirts Klänning från Indiskas eco kläder. 
Väldigt skön är den.

Tisdag!


I Dag var jag lila på jobbet, tröjan och byxorna är från Indiska.

Tiden gick så långsamt i dag! och jag har haft hicka flera gånger i dag, sjukt jobbit!

Måndag

Har sjukt ont i fötterna i dag och lite små kramp i hela benen. Inte skönt. I veckan nu så ska jag måla andra halvan av skyltfönstret, har redan målat den andra föra veckan. Och dekoratören har redan gjort i ordning den delan av skyltfönstret men jag ska få göra helt andra hur skoj som hälst har redan börjat tänka på hur den ska bli. I morgon blir de till att slipa och måla!




Så här såg ma ut i dag, en ny tröja från Indiska fin fin, säta lite färg på tillvaron. Sjukt skön också!
129kr.

Den vita tröjan är från BikBok men de var länga sen jag köpte den.
 Byxerna är från Irland.Den köpte jag i feb.
 Skorna är från Euro Sko, Dem köpte jag nog för ett och ett halvt år sen, dock fins de liknande att köpa än.


Födelsedagen

Ja det blev ingen bio i går, men vi åkte och lånade Wanted av min pojkväns bror plus att jag fick med mig hem Sex and the City the movie också perfekt. Wanted gillade jag men ingen nyhet älskar filmer med massa övernaturliga saker. Den var ju lite löjlig mende visste man ju från början så är man bara bered på de och inte förväntar sig någon toptop film så var den bra dock var de skönt att vi inte betalade en massa pengar för att se den på bio. '

Sex and the City då, va tyckte jag om den? Ja va ska man säga kändes som ett extra långt avsnitt av Sex and the City serien. Så helt okej film att  se hemma i sofan med en skål med glass. Hur mysig som hälst, jag som är så lippis av mig grätt en skvätt  några gånger i mellan åt i filmen. Men sånt är livet. Hatar att gråtta får så ont i huvudet av de, dock kan de vara skönt att sätta på en grått film och gråtta ut i mellan åt. Man känner hur man rensar ur sina känslor.


22år

Jag i dag fyller min älskling 22år, han har blivit en stor pojke nu. Så i dag var de att gå upp tidigt och göra frukost på sängen till honom och ha paket öppning. Han fick ett par byxor, en munk tröja, kalingar, och två bälten. Tråkig som jag är köpper jag kläder till honom men han gör de aldrig själv och han behöver det!

Just nu är jag själv, killen skulle i väg och hjälpa sin bor att läga golv och hans mor är ute i skogen och plockar bär med sin sambo.  Så fjälv ligger jag här i sängen och kollar runt på nätet och lyssnar på Coldplay just nu.

Senare i kväll ska vi äta lite gott och äta tårta sedan ska vi åka på bio och kolla Wanted. Det blir nog mysigt!


Såna här filmer älskar jag.

Farligt att jobba i butik

Ni som jobbar i en butik där ni gillar allt och som inte är så bra att hålla i pengarna ni förstår mig när jag säger de e farligt att jobba i en butik. Jag vill ha allt på Indiska! Har hittat så myckt inredningsgrejer, skulle kunna köpa upp hela indiska när jag väll får en lägenhet att inreda.  Nu har indiska massa mysiga halsdukar, mössor och vantar givetvis har ja köpy lite.  Nu när jag jobbar där får jag 30%! hur gött som hälst.

 Här har jag på mig långa vantar och gråa strumpor från Indiska.
världens mysigaste halsduk och vantar från Indiska.

Det behövs halsduk nu i alla fall riktigt kallt här uppe i Luleå! uschusch.. Min pojkväns mamma som vi bor med är riktigt ekonomisk plus att han är tillsammans med en eskemo som gillar kyla, dem ska inte ha på värmen i stora huset förens i oktober. Jag kan ju berätta för er att när jag åt frukost klockan 7 så var det 10 grader varmt i huset. Inte så vart, de västa är att dem sover med öppet fönster med så i deras sovrum är de ännu kallare.. birrrrrr! I vår lilla stuga som vi sover i där har vi på elementet!

Hej bloggen!

Nu har ja inte skrivit på långe, förlåt! Men varit så mycket nu på min praktik på indiska, eller ja har ju även fått jobba lite där nu också... lärt mig kassan har ja också gjort stod där hela dagen i dag men käner mig så klumpig. Men inte så konstigt ja är en klump, jag har alltid sönder saker inte så bra när man jobbar med glas lycktor mm.  Stå i kassan e dock inte så skoj tycker jag, jag gillar mer och packa upp och fixa i ordning i butiken. Dekoratör värkar hur skoj som hälst! funderar på om de är det jag ska söka till sen tror de är två års utbildning. dock får man nästan aldrig heltids jobb som dekoratör, men så som dekoratören på indiska ha de värkar okej, halva tiden dekoratör och andra i kassan. 

RSS 2.0