Åhlens

Yes nu fick jag jobbet på Åhlens under vecka 51 och 52! Såå Gött, nu slipper jag hemtjänsten. Är redan så trött på de stället. Saken är den att gamlingarana och arbetsuppgifterna är inte så jobbiga men de har med att det alltid är någon som är sjuk och att alla timvikarier är  intagna och därför går det aldrig att få in någon när någon ringer sig sjuk med kortvarsel. Så flera dagar har jag fått jobba med en man kort. Sedan orkar vissa inte göra alla sarbetsuppgifter sjukt iritterande. Så allt runt om kring är så tröttsamt och massa arbetskamrater som är konstiga och som man inte begriper sig på. Nä Tackar vet jag Åhlens och jul handels stress kommer säkert bli jobbit men på ett helt annat sätt!  Är så glad hoppas ja kan jobba lite där sen efter också!  Vill så gärna jobba i handel!!!

Indiska tävligen igen!

Hejsan alla!

I dag är det sissta dagen man kan rösta på  Indiska Tävligen! Är väldigt nyfiken på hur de har gott för mig, självklart hoppas jag på att jag vinner men man vågar aldrig hoppas på för mycket. Jag har alltid otur med tävlingar, men som tur är så har jag mer tur i kärlek i alla fall.  Förr i tiden hade jag otur i båda delarna. Hahaha.

Jag vill tacka i alla som har röstat på mig, mycket snällt av er! 


http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling

Indiska tävling

Jag skicka in ett bidrag till Indiska tävling, man vinner 10 000kr på Indiska inte illa! och de man behövde göra var att ta kort på sin outfit som representerar Bohemian Mordern, den bohemiska stil som INDISKA står för och minst ett plagg ska vara från Indiska.  Elin King är en i juryn som tog ut de tio bästa som nu tävlar om att vinna . Det sjuka är att dom tog ut mitt bidrag de trode jag aldrig!!! Jag har inte kollat efter, eftersom jag aldrig trode de skjulle väja ut mig! Men nu när de har gjort de, så rösta på mig!!!! Ni kan också vinna shopping pengar på INDISKA om ni röstar på de vinnande bidraget!!



http://indiska.com/system/content/html.asp?e=inspiration&p=tavling

Åhlens

I morgon ska jag på arbetsinterjuv till åhlens, hoppas att jag får jobba extyra där nu till jul! hade varit så skoj. För jag klarar inte av att jobba på hemtjänsten, såå jobbit, eller själva jobbet är inte jobbat men alla som sjukskriver säg och allt runt om kring är bara segt och tröttar ut en. Nä jag måste håla på men något annat! Åhlens anställ mig snälla!!!!

Shoppa

Ja detta  har jag shoppat under dessa två veckor när jag har varit hemma=)


Mina snygga nya stövlar från DinSko, för 299kr, dock rea då.  Har nog kostat 399kr innan. Jag älskar dem, dom går precis nedanför mina knän och mina vader får plats!!



Sedan har jag köpt tre häga kjolar! den svarat och rosa kostar 199kr men den lilla som är lika dan som den rosa köpte jag bara för 99kr (Jag älskar rea!) , Alla tre kommer från Gina Tricot.


Sedan har jag köpt massa strumpbyxor, sånt är så trist att köpa massa pengar som går åt.

Malmö2

Jag har inte träffat dessa tjejer från gymnasiet på ett år och de käns så bra nu när man träffar dom som om man aldrig har varit i från varandra. Men mycket har hänt med alla samtidigt som alla är sig lika.  Dock var de en tjej som saknades i helgen för att gänget skulle var helt intakt!  Men de blev tacos så klart som vi åt, så självklart när man blir bortbjuden att de är de man äter. Men helt förståligt eftersom det är lätt och gott att göra=) Sedan blev de lite skumpa pch mängder med vin. Vi drog ut någon gång vid tolv tiden på natten till nått litet ställe, dock ingen bra musik men man hade skoj och dansade än då. Vid fyra tiden blev de kebab såå klart!!!!

 
Mitt vin och pressenter till Krestin. Snyggt pressent papper  va?

Mina pressenter var tärningarna  och glaset och burken med Margarita saltet.

 
Taco och preinssestårta!


Dock dagen efter var inte så mysigt jag låg och var helt borta och måde så illa hela dagen mitt tåg gick inte hem förens klockan 18.00 från Malmö och jag var inte innanför min dör hemma i Alingsås förens 22,20. Det var så segt och sitta på tåget, när man bara hade lust att krypa ner i sängen och sova.


Hela lägenheten såg ut som en sop tipp dagen efter, köket såg dock värst ut! hahah


Riktigt rolig kväll i alla fall.


Tja

Nu har man varit hemma en vecka käns helt sjukt!  Käns dock som om jag aldrig har varit borta varför blir de alltid så. Så fort man kommer hem så käns de som om man bara har drömt att man har varit borta! Jag träffade en gammal gymnasiekompis i fredags och tog en fika i gbg så mysigt!!!  Ska se hela gymnasie kompisarna i Malmö till helgen ska bli så skoj!

Snowboard musik!


Lazee - Rock Away

 


Laaze - Rock technology away (Rock away remix ft 50 cent)


Ur So Gay


Knasig text. hahah

Kart Perry-Hot N Cold



Denna gillar jag, börjat tröttna på hennes låt "I Kissed A Girl".

Alingsås

Ja nu har jag varit och fikat med en kompis hon drar tillbaks till Oslo igen i dag trisst! Men skoj och se henne inte sets sen i Mars! Tiden går så fort. Sedan gick  jag runt på stan lite inne i de nya shopping Centrumet i Alingsås, Storken heter det, snyggt namn. Jag shoppa två kjolar från Gina Tricot som är ny öppnat här, en svart och en rosa, sedan blev de bara massa strumpbyxor och sånt trist. 

Jag har även kollat på förlovningsringar, sjukt dyrt! Men killen har pratat om detta så länge och jag har sagt minst ett år ska vi vara tillsammans innan vi förlovar oss, och nu har de faktist går 1år och 5månader, så nu får jag nog gemed mig. Pluss att jag älskar han över allt annat, och vi har varit med om så mycket redan och har inte tröttnat på varandra så varför inte! Men ja har kollat på ringar och och mätt mit ringer sne ska han få välja ut dom och lista ut hur han ska lyckas överaska mig med en förlovning på något romantiskt sätt. Ska bli skoj. 

Hur helgen varit.

Hejsan. Ja nu har jag inte skrivit på länge, men vi började åka i väg från Luleå klockan 3 på Lördags morgon och kom hem ill Alingsås 19.00 . Men vi åkte och handla mat och sedan somnade vi med än gång så trötta. Resan gick bra och bilen höll!!!!  I går så var jag ute på snurren heladagen! Först paka jag upp lite är långt i från klar, sen åkte jag till mamar fars ma, där en av mina kompisar dök upp sen, sedan åkte jag till min sysster och åt mat med pappa eftersom de vaoch fars dag i går. Efter det åkte jag med pappa hem och gosa med min gammla katt som för övrigt är hur stor som hälst väger nog nästan 8kg. Sedan så kom min kompis och hämta mig sen sat vi hemma hos henne och drack The som vi brukade göra på de gammla goda tiderna. Vid två tiden på natten körde hon hem mig.

Nu sitter jag hos min mamma i gen ska skriva ut lite CV. Jag kommer inte kuna uppdatera så ofta eftersom jag inte har internet i min lägenhet.


Puss på er


trött

Jag är så trött nu, men kan inte sova ändå. är så närvös över morgondagen.  Jag är alltid närvös för allt.  För morgon dagen är jag närvös över att bilen inte går att fixa eller att den går sönder när vi åker hem. Hoppas jag får med mig allt i bilen. Sedan är jag rädd att vi ska krocka i gen, inte skoj.  Sedan är de inte så konstigt att jag är trött, var vacken förra natten till fyra och gick upp sen vid elva och hade knappt sovit något. Ja nu är nästan allt pakat i alla fall, har bara kläder som hänger på tork än.  


Finns det fler människor som är lika närvösa och planerings hysteriska som jag?


Bra låt

Gillar denna omgjorda 2pac låten!


Städat

Nu har jag damsugit och tagit ut matorna, även gjort fint i bad rumet. Dock har ja inte hittat killens hörlurar än, fattar inte var dom är någonstans!  Nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta i kväll, noll koll.

Bilen

Dessa jäävla bilar, om ni ursäktar mitt språk.  Nu läker det kylarvätska, tydligen vattenpumpen som är lite kronglig att byta. Killen och hans pappa skulle fixa det i morgon men kan ta tid, jag hoppas att  de går bra. Jag vill åka hem natten till Lördag! Hade varit så skönt och vara hemma på Lördag kväll.


stand by me

Jag älskar denna låten Stand By Me! Fast denna versionen är så söt!



DARIN igen

Ja jag vet i dag blir de mycket darin men bara för att jag hör saker hela tiden om honom, han ska ju tydligen vara  ett par med Nina i MQ's julkampanj, vad tycker ni om de blir dom ett fint par? Jag tycker de käns lite som en mismatch.


Gillar denna låten med honom, känner dock igen den lite. Kom intte på vad det är jag känner i gen den i från sedan kom jag på att det var från Astirix och Obelix (teknade), när dem är på nån gammalt fält där de har varit massa krig och slås mot fantomer. Om ni har nån aning om vad jag snakar om?


Städa?

Nä de får bli stor städ i morgon i stället ja han inte göra det i dag, men nu har jag tvättat klart i alla fall, och röjt i köket lite. I morgon är det till att bära ut mattor och damsuga, sedan får vi se om jag lyckas hitta killens hörlurar som är helt borta! fattar inte va de har tagit vägen!

Sockerkaka




Så nu är den äntligen klar! hahaha, maten blev helt okej faktist också!
Nu ska jag och killen kolla Vänner.

Idag



I dag hade jag på mig min nya mysiga tröja, när vi var och handlade.

Baka

Nu ska jag baka sockerkaka som jag har lovat min kille, frsöker hitta nått bra resept på internet, eftersom ja inte hittar bakboken!


kyckling!

 Nu har jag ställt in kyckligen vi ska ha, den är kryddad med massa örter, får se om den blir något god.


så här såg den ut när jag hade precis ställt in den.


så här såg den ut för en stund sen.

usch

Jag har inte kommit så långt med städningen gör inte så mycket eftersom killens mamma inte kommer hem förens i morgon. Men jag har städat lite i köket i alla fall röjt i köksskåpen och slängt massa tomma förpakningar och mögliga saker. Kylskåpet luktade surt som fan, ska inte äns förklara vad jag hittade där men bläääää var det! Jag ränsar detta köket i bland, eftersom det bara är jag som slänger saker. Och detta kan jag bara göra när hans mamma är borta och henns sambo, för vi får inte slänga saker för hennes sambo han tycker det är slöseri. Ja visst det är slöseri men, man vill inte ha möglig mat i kylskopet i så falla får han se till att äter upp allt i alla förpaknigar och inte köper nytt.  Sjukt vidirigt tycker jag de är med mögel, inte särilt bra att fräsh mat få stå med möglig!. NU är de fint i köket i alla fall, jag har lovat killen att jag ska baka sockerkaka i kvällnu . 


Darin


 
Såg nya videon med Darin på MTV nu, vad vuxen han ser ut nu! Hahaha men jag har alltid tyckt han ser ut som en liten pojke, och helt plötsligt har han lite skäggstubb, ett ordentligt adamsäpple  och breda manliga axlar, är de jag som aldrig har tänkt på dessa saker innan eller har de kommit den senaste tiden? 

Kolla in den under, lyssna på hur han låter när han pratar, väldigt mycket mörkare än när han var på Idol, ja vet ju att de var många år sen han var på Idol men de käns som i går, och helt plötsligt har Darin fått bassröst.

I dag!

I dag ska jag storstäda i de stora huset, som ett "hej då tack för att vi har fått bo här" till killens mamma. Ska bli så skönt att slippa henne nästa vecka då vi är hemma hos mig! jag retar mig så mycket på henne. Vill aldrig mer bo så här, asså jag hade inte klarat av att bo hos min mamma heller! Ja och tydligen klara jag inte längre än knappt två år att bo själv med pappa i ett rad hus. Pappa slängde ut mig ur huset för 1 1/2 år sen nu.  Ska berätta mer om det nån anna gång. Jag föredrar att bo själv, skulle aldrig vilja bo med mina föräldrar någon mer gång. Så nu att bo med killens mamma och hennes konstiga sambo, är lite på frästande! Aldra hälst när hon är lite skitso i mellanåt.  men jag är glad att vi har fått bo här, hur tacksam som hälst, och hon är ur gullig. Det är därför jag vill flytta nu för annars kommer de bli att jag inte vill träffa henne på hundra år. Hahaha.  Nä nu ska jag städa, tvätta och försöka hitta killen hörlurar som är borta. ! Han hittar dom inte men han hittade inte sina byxor som låg mitt framför honom.  Fattar inte hur han gör i bland. 

USA

Ja nu kräsar allt runt vem som vann valet i USA, OBAMA.  Tror det kommer att bli intressant att se han som pressedent, får se om de blir några ändringar.   Vad tycker ni?


Jag

Shoppa bör man annars dör man!

Maxi

Nu sitter jag och skriver in ansökan till  IcaMaxi via däras hemsida. Hoppas jag får något på Ica Maxi i Alingsås när jag kommer hem. Killen sitter och tittar på  nån tråkig  fotbolls match! Blä, får huvudvärk av det!

Kväll

I dag har det blivit hemma gjorda hamburgare, gillar inte sånna som är klara. Så killen åkte  och köpte köttfärs till mig. Det blev gott och jag är mätt!  Nu sitter jag och killen  och kollar på vänner. Nu är det val i USA vem tror ni vinner? Eller bryr ni er ens?

Jag i dag




Så här såg jag ut i dag! Usch min ben ser så stora ut, men men ska försöka gilla alla former på min kropp! Ja menar vem vill ha pinnar till ben?? Hahhahaha, nja mina ben ser nog bätre ut i klackar i alla fall.



Musik

Lil`Kim Shut up Bitch

dagens shopping

I dag åkte jag in till stan för att göra kopior till våras bil nycklar, men den viktigaste nycken till låset på dörrarna och för att man ska kunna starta bilen, den hade dem inte matrial till i dag!  Sedanm gick jag lite på stan och kollade, råka shoppa lite också. Jag var även inne på Indiska och snaka med mina gamla arbetskamrater!


Här ser ni att de fattas en till svart nyckel.


En poloklänning från Gina Tricot för 49kr (var rea på den)


Mysig mellerad polo från Gina Tricot för 199kr



En mysig svart polo från H&M för 198kr.

Hejsan i dag!!

Titta hur jag hittade min fina lykta i dag! Han verkar lite ledsen! Han har tappat sin hatt, och håller på att smälta bort typ. Hahaha!



Indiska





249kr kostar denna fina klänningen! Jag vill ha!


Misslyckas?

Du kan inte vägra att äta därför att det finns en chans att bli strypt.

(Du kan inte vägra saker därför du tror att du kan misslyckas)


I dag!

Nu har vi varit på myrorna och köpt kaset band till vår bil, vi kan nämligen inte cpela cd-skivor  i den och vi ska inte köpa cd- spelare till bilen förens vi kommer till Alingsås.  Sedan har ävern jag prövat och köra bilen, kändes lite konstigt var en mycket stor bil att köra. Jag är ganska kort menar ja och i denna bilen ser ja ännu mindre ut. Sedan var gasen trög vilket gjorde att man fick trycka stenhårt på den, fick nästan kramp och sedan tyckte man för hårt bara för att man tog i så man sprak och då blev de helt plötsligt för mycket.  Sedan slira man på kopligen väldigt lättt! Ja de blir en vanesak att köra bilen, sedan är de inte så lätt att köra nu, är glashalt ute! Alla glider i vägg i rondelerna!


DIDDY

P.Diddy ft. Pharrell - D.I.D.D.Y
 

P. Diddy - Bad Boy 4 Life


P.Diddy feat. Christina Aguilera

Christina Aguilera

Jag tycker denna videon är jäkligt snygg!  Tåten är väl mer okej bara.


Fighter


Denna här låten gillar jag, just vad texten handlar om. Klädderna är väl inte såå snygga kanske.

Can't hold us down
 

Stupid GIRL

Jag letade vidion med Pink- Stupid Girl när jag hitta dessa låtar samma namn "Stupid Girl" jag tyckte dom var rätt bra, men sen har jag lite blandad musik smak.


GARBAGE



COLD

Pepsi

Spexad reklam för pepsi, undra hur mycket pengar dom har lagt ut på den?


Barndom


Vi har massa med gammla VHS band hemma där mamma hade spelat in massa tecknat som vi alltid satt och såg på, några av favoriterna var Bumbi Björnarna, Smurfarna och så klart Bamse. Bamse var en idol för mig, min björn som jag alltid sprang om kring med hete Bamse, jag  hade med mig denna björnen över allt. Hadde ni några tecknade favoriter när ni var små som ni får riktiga nåstalgi kickar?

Gummi Bears Swedish Intro
 



Smurfar Intro



Bamse intro

Bo Kaspers Orkester

Ytligare lite musik som min syrra har på väkat mig med är Bo Kaspers Orkester, var en sommar när  vi var minder och åkte på semester som syrran tvingade mamma och pappa att ha på Bo Kaspers Orkester i bilen hela tiden. Hella familjen kunde alla cd skiver utantill efter den bil semestern.


Hon är så sött

Lisa Ekdahl


Öppna upp ditt fönster


Lisa Ekdahl var länge sen jag lyssnade på, var min sysster som lyssnade mycket på henne när jag bara var 12 år och då fastnade för henne.


Du sålde våra hjärtan

Eskobar - Someone new


Internet

Jag sitter och letar efter vad vi kan skaffa för internetbredband till vår lägenhet till alingsås. Hade funderingar på mobiltbredband men nää  blir för dyrt då. Nån som vet något bra? Jag kan inte så mycket med sånt här.

ORM

Nu har jag vaknat, har haft så skum dröm.

I drömmen så var vi i mitt barndoms hus i alingsås, jag och min nuvarande pojkvän låg i min gammla säng i mitt gamla rum, halt plötsligt dycker de upp en orm som killen tar upp och lägger under täket så vi inte ska se den. Jag blir förvånad och säger att han måste ju ta bortden helt inte bara gömma den. Så han öppnar fönstret och slänger ut den lilla fräsande ormen.  Helt plöstligt hör vi hur den börjar fräsa rigtigt högljut där ute, jag får panik och kommer på att dörren till uteplatsen är öppen och springer ditt för att stänga den, men ormen är redan på väg till den. Ormen har förövrigt växt väldigt mycket. Jag hinner inte stänga dörren förens ormens huvud är igenom. Han fräser mot mig och de kommer en låga från ormens hals mot mig. Jag springer i från honom och stänger dörren till stora rummet. Sedan springer jag vidare till köket  där mamma, mormor och morfar är. Jag förklara för dom att de är en orm i storrarumet som är arg och sprutar eld. Mormor och morfar är lungna och frågar om vi har irriterat den. (jag ska ju då säga att min mormor och morfar inte brukar vara lugna)

Nu sitter jag vid tv:en och äter frukost, vad väljer min kille att titta på, jo ett program som handlar om ormar!

Afghanska Ordspråk

Det finns en väg från hjärta till hjärta

Det betyder "Kärlek finner en väg till en annans hjärta".

Ordspråk

Mannen är eld och kvinnan är vatten.
Mannens eld får kvinnans vatten att koka.


Detta är ett gammalt kinesiskt ordspråk. 
Vad säger de er?


Stopp

Veronica Maggio  är sån sjukt cool brud! Klädstilen är bara för skön och musiken gillar jag också.


Fin låt!


Smörgåstårta

Finns de något som är godare än smörgåstårta när man är på kalas!  Hitta denna boken  ska bli gott och testa något av recepterna nån dag! Gillar ni smörgostårta?


Idol

Nu har jag kollat på Idol reprisen från i fredags, blir bara iriterad på tönten Lars! Asså lämna i Idol om du tycker de är så löjligt, låt dom som briner för de få göra detta ifred. Han vill bara bli känd så han sen kan få göra sitt egen grej, men va fasiken va med i talang då istället. Jag menar han visste mycket väll vad Idol innebar och vad det var för konsept, för de har ju hållit på nu i några år. Nä Lars är en tönt, nu ska jag inte ängna någon mer energi på han. Bort med han!


Rusta



Dessa fina väskor köpte jag i går på Rusta för 199kr st, tyckte jag var helt okej, dem är väldigt storia i alla fall så man får plats med massa saker.  Tror dem blir bra att paka i. Jag har köpt så mycket saker här uppe. Kom upp med en nästan lika stor väska och en liten tyg väska bara, men nu tror jag knapt jag får plats i min gamla stora väska och en av dessa nya. KIllen har också mycket mer saker än när han åkte upp så hans saker får knappast plat i bara en sån svart väska. Men nu när vi ska åka bil hem så gör de inte så mycket.

godmorgon

Nu har jag äntligen vaknat till liv. Jag älskar att sova länge på morgonen, fast nu för tiden är jag helt förslappad, skulle kunna sova hela dagarna!  Vad ska ni göra i dag? Själv hade jag tänkt att föröka läsa lite på min bok, Å Andra Sidan av  Marian Keyes, men har inte blivit att jag har läst så mycket det senaste.




Kramar på er

Hejsan!

Ja nu har vi kollat på "stjärnor på is" men de fins inget annat nu direkt som är skoj. Så nu blir de film igen för ovanlighetens skull, Man In Black.

 

Counting Crows-Mr. Jones

Denna låten får man tillbaka såna minnen från sommaren 2007 när jag var på korsika och jobba som servitris, vi lyssna alltid på den inne i köket efter jobbet var klart och fråga alltid på dansställerna om djen kunde spela låten! Vilka minnen man får, plus att de var där jag träffade killen!

Hittar dock inte musik vidion på Youtube, men detta får duga så ni får höra den!


I kväll

Ja i dag har de inte blivit mycket gjort, var och handlade innan och  nu har vi ätit räksoppa och jag har faktist tagit ett glas vin . Sedan har jag trott att det är söndag i dag, till för kanske två minuter sen.  Så helt plötsligt blev det  veckan mycket längre. Nu ska vill killen pussas och kramas med mig och om jag  känner min kille vilket jag borde göra efter över ett år tillsammans så vill ha nog ha lite mer än mys.. hahhaha

I Går kväll!

Glass med hallonsås åt jag i går! Eller snarare hallonsås med glass, jag älskar egen gjord hallonsås, frysta hallon man kokar upp med lite lite socker. MUMS!!!
 

Godmorgon

Vaknade sen i dag! Men nu har vi ätit god frukost, två smörgosar med salami, brie och tommat, sedan åt jag även ett kockt ägg och drack ett glas oboy! Min oboy kan ja inte leva utan! Så va ska vi göra i dag? Ska säga er att jag inte har en aning, lata mig som vanligt, kanske ska provköra den nya bilen om jag vågar, usch har vant mig så vid Toyotan vi har lånat av hans mamma. För hoppnings viss så skrottar vi vår Nissan i morgon för då ska papprerna vara klara!


RSS 2.0